• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Genelde tam tersi olur ama?:deli:
Off harbiden saçma sapan işlere girişmişsiniz. Ne gerek vardı böyle aksiyonlara?
Ben olsam kızardım, kim oluyorsun da beni test etmeye kalkıyorsun hem de böyle küçük hesaplarla diye. Emin olmadığınız insanlarla bir yola girmeyin, sonra yok deneyeceğim yok test edeceğim diye olmadık işler yapıp kırk takla atmak zorunda kalmayın.

kan geleceğini nerden biliyorsunuz?
ayrıca gelse de çok kurcalayacağını sanmıyorum, çaktırmama şansınız da var, 1 litre kanamayacaksınız. dert edinmeyin yani.

şu zar muhabbetlerine oldum olası gıcık oluyorum..erkeklerde de zar olsaydı acaba nasıl olurdu :D:D

Acikcasi bunu sorduğu için böyle bi deneme yapayım dedim.
Ne cürretle soruyorsun deseydin.
Ya da sen bakir misin de bana bunu soruyorsun deseydin.
Ayrıca ilk ilişkide herkes kanamayabiliyor ona güvenme yani.
Hani bakire değildin seni hınzır diye sırıtmayacak neticede.

Ceeee dersin. :confused:

Insanlari yalan soylememeleri icin uyariyoruz siz iliskinize yalan tohumlari serpiyorsunuz. Zaten bakirelige onem veren danzo tarzini 100 m oteden anlarsin. Ne gerek var boyle seylere.+ 2 aylik iliski aileyle tanismak icin erken degil mi?

Bakire misin diye sorması çirkin bence .. Pat diye sorulmaz .. Önem vermese sormaz zaten ben olsam böyle düşünürdüm ..yada meraktan sormuştur ama ne bileyim ..

Maalesef toplumda bu kadar önemli olduğu için artık kim kime güvenecek belli değil. Siz de kendinize göre böyle bir strateji geliştirmişsiniz hadi bakalım inşallah işe yarar ne denir:)

Cok sacma hadi birlikte oldun kan gelmedi neyin suprizi;)
Adama saka yaltim de bitir su sacmaligi bence

Tövbe ya o zaman evlenmeden başkası ile olun bence yalan söylememiş olacaksınız böylece

Gün geçmiyor ki saçmalıklar bitmesin ..

Yahu fake konu amaç Zara önem kim veriyor kim vermiyor bunu tespit etmek mi

Evlenecegın adama neden boyle sacmalıklar ediyon bacım var git evlen :) @KaraTurna gelsene :))

Bana göre ne bakire olmadığı halde bakireyim diyen kişi ne de bakire olduğu halde değilim diyen kişi doğruyu yapıyordur. İki davranış şekli de hatalıdır. Şimdi bunu yaptıktan sonra "Bakireydim ama seni denedim" deseniz ne kadar güven oturacak bu ilişkide? Ataerkil toplum yapısı kadınlarımızı bu yalanı söylemeye mecbur bırakıyor olabilir ama bekarete göre değerlendirme yapan kişileri hayatımıza almamak gerekiyor. Geçmişinizden pişmanlık duymamanız önemli. Kendinize saygınız yoksa çevreden saygı kazanmak da zor olur. Neyse konuyu dağıtmadan şunu söyleyeyim, madem böyle bir yalan söylediniz ilişkideki güveni iyice sarsmadan doğruyu açıklamanızda yarar var.

Bence ilk iş gerçeği açıkla.. tepkini merak ettim. İlk birlikteliğimi evleneceğim adamla yaşamak istiyorum de. Sonra hangisi yalan işler karışır.

Haa bununla ilgili seninle konuşmak istemiyorum derdin. Benim özelim derdin..tutumun değişecek mi diye sorardın o ayrı.. bu resmen saçma bir yalan.. ilk gece bakire olduğuna inanırdı o zaman.. ama bence adamın güvenini sarsacaksın..

"kocam bana güvenmiyor" diye başlık açanlar tayfasına hoş geldiniz...

Dalga mı geçiyorsun?
Kib licem seni, anlarlar nasılsa.

Konu gerçekse 1 gram aklın yok gibi davranmışsın. Sahi yok mu?

Back
X