• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Tövbe ya o zaman evlenmeden başkası ile olun bence yalan söylememiş olacaksınız böylece

Gün geçmiyor ki saçmalıklar bitmesin ..

Yahu fake konu amaç Zara önem kim veriyor kim vermiyor bunu tespit etmek mi

Evlenecegın adama neden boyle sacmalıklar ediyon bacım var git evlen :) Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret gelsene :))
Yettim bacım:21:

Konu sahibi düğün gecesi yalan söyledim desen boşamaz seni heralde sürprüüüüz dersin olur biter

Ne gerek var anlamıyorum böyle şeylere. Emin olun bu saatten sonra size bakış açısı değişecektir. Böyle bir soru soran adam zaten sizden laf almaya calisiyordur. Muhtemelen bundan sonra sizi cok seviyormus havaların a felan yatacak ve sizinle olmak için elinden gelen herseyi yapacaktır.

Bu da değişikmiş
:işsiz:.Benim anladığım sen beni her halimle kabul etmeli test ettim falan diyorsun ama aslında bakireliği bir meziyet olarak görüyorsun.O adam seni bakire değil saniyorken bakire olduğunu öğrenecek ve daha mutlu olacak.Bir nevi surpriz hediye gibi sunacaksin bunu.Ben senin amacini boyle anladim.Keske hic mevzusu olmasa bu bakirelik konusunun ama toplumumuzun durumu su an bu.Bir kan damlasi goremese kiyameti koparacak insanlarla cevriliyiz.Bir insanı tanımak için boyle yalanlara gerek yok.Zamanla zaten anlarsın ne olursa olsun senin yanında kalacak mi kalmayacak mı

2 aylık bi ilişkide bunu soran bi erkeğin zikrindekileri belli etmesi ve senın bakire olmadığını bildiği için yanaşması ve senden yararlanması da cabası .. bunlarda olabilir açıkcası .

Son düzenleme:
Böyle saçma sapan testlere sokmadan karşınızdaki insanın düşünce ve bakış açısını kestiremiyorsanız evlilik sizin için çok erken. Henüz o olgunluğa erişmemişsiniz. Adam kızar mı küser mi bilmem orasını, tek bildiğim siz henüz olmamışsınız. Zamanı gelmemiş.

nerden biliyorsunuz kan gelecegini?belki gelmeyecek.belki hic anlamayacak.yalan söylediğinizle kalacaksiniz.ve belkide yalan soylediginize ikna edemeyeceksiniz.ne gerek var ki böyle bir yalana?böyle bir soruyu sorduğuna göre böyle biseye takilan biri değil demekki.bence siz takilmissiniz.merak etmeyin öğrenince kizmaz ama güveni sarsilip aklina neler gelir bilemem..

Genelde ben bakireyim diye yalan soylerler.. siz tam tersini yapmissiniz.. :KK70:bence simdiden saka oldugunu soyleyin..

konu sahibi sevgilinizle beraber buradakileri de işletmeye çalışıyorsunuz sanırım eski konularınız duruyor

Saçmalığın daniskası ayrıca onun öyle birşey sorması daha saçma. Şimdi bekarete önem veriyor mu? vermiyor mu? diye öğrenmek isteyeceğine ne diyosun sen ne demeye çalışıyorsun diye sorsaydın ya.

Insan kendi ağzıyla kendini ancak bu kadar rezil eder . Artik guvenmez bakire oldugunuza inanmaz diktirmis diyebilir ne lüzum vardı böyle bir sinamaya Avrupa mi burasi pes

Alla alla omega eksikliği mi yaşıyorsunuz acaba? Beyne kan mı gitmiyor ki
Madem zar parçasına önem vermiyorsun o zaman niye ilk onla olsun tutumu önemli diyorsun demek ki bayaaaa bir önemli ki o adama bahşediyorsun
Cocum belli yaşın küçük saçma sapan işlerle uğraşma okul bitti mi senin

Aynı benim gençliğim ya.. Allah sonunu benzetmesin ne diyim :)) şaka bi yana bende bakti kasiliorum aciyo falan bakire olmadigina emin misin diye dumur olmustu adam. Cidden aferin ben boyle bir tip daha gorebilecegimi hic sanmiorum. Bana sorarsan super taktik.

Hikayenin sonunu da anlatayim. Adam kendini kotuye alistirdigi icin sürpriz oldu ya üç misli aşık oldu. 3 yilda zor siyrildim.

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
Bu nedir ya azdiniz mı :oha:madem evlencen evlenince yatarsin çocukla:KK20: anasıyla tanıştırdı diye git gir koynuna hemen seni birakincada artık başkasına kimseyle ilişkim olmadı diye yalan söyledim acaba anlarsa kızar mı diye konu açarsın :işsiz:

Back
X