• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Düşüncenizin bir kısmı doğru olsa da...
Yalan söylemek yerine bunun bir önemi yok, eğer olduğunu düşünüyorsan benimle evlenmezsin olur biter deseydiniz keşke. Ayrıca, ilk ilişkinizde kan gelecek diye bir kaide yok bunu da belirteyim.

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
Biraz ergen birinin açtığı konu gibi olmuş . Evlilik için acele etmeyin. Böyle sınayarak doğru evlilik yapacağınızı zannediyorsanız , boşa kürek çekmiş olursunuz derim . Dikkat edinde test ters tepmesin .

Sen bence bu adamı direk şutla gitsin.
Bu cevapla ugrasmayacaktin ya.
Neden erkeklere sizin bakireliginizi sorgulama fırsatı veriyorsunuz ki ??
Sinir oldum ya . O kim ki 2 ayda böyle bi soru soruyor . Ayrılın bence ya ne haddine.
Yanlış yspmissiniz az biraz karakter diyorum

Dunya tersine dondu desene :) yalana luzum yoktu sutla gitsin.. ben olsam bende merak ederdim ama iki ayda sorulmaz bu soru.. ayrica bekaret olunca hersey 4/4luk olmuyorki yani bu bi kistas degil

Bence ilk deneyımın kımle oldu sorusu kadar çirkin bir soru yok ? O sorucak sende ilk deneyımının kımle olduğunu anlatıcaksın. Adam zaten buna onem vermıyo olsaydı sana sormazdı

Bence vakit kaybetmeden söyle gitsin zaten daha 2 aylık sevgilinmiş arada bi samimiyet bile yoktur daha

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?

İlla kan gelecek diye birşey olmadığını bilmiyorsun sanırım. Esnek zar da kan gelmiyor. Ayrıca kaş yapayım derken göz çıkarmanın bir manası yok. Ben olsam bunu çok zor affederim. Sen yalan söylüyorsun ve adamı deniyorsun hem de bence çirkin bir şekilde.

Ne gerek var!! Bence hemen düzeltmelisin.

kardeş kaç tane sevgilin var senin?

biriyle 2 aydır birliktesin biriyle 9 ay biriyle 1 yıl bir de 10 yıllık var arada

Senin mesajı görünce bende bakma gereği hissettim. Cidden bu nasıl ilişkiler içerisinde anlamadım :D bir kaç kişiyi aynı anda mı idare ediyor acaba :deli:

Senin mesajı görünce bende bakma gereği hissettim. Cidden bu nasıl ilişkiler içerisinde anlamadım :KK70: bir kaç kişiyi aynı anda mı idare ediyor acaba :deli:
Ben konu sahibini kibledim.. bizi kandırıyor resmen ama zahmet edip başka hesap almadan aynı hesap üstünden.. yedi Kocalı hürmüz se orasını bilemicem..

İlişkinin 2.ayında erkeğin sorduğu bu soruyu normal bulan kadından da böyle bi cevap beklenirdi zaten, şaşırtmadı..

Back
X