• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Ben olsam o adamın yerinde seninle asla evlenmem. İnsan gibi sormuş sana seni yermeden senin yaptığına bak. Bu durumdan sonra sana yalan söyledim seni denemek için ben bakireyim dediğinde ödül mü verecek sana.

bu saatten sonra denemek ıcın yaptım bıle desen hep aklında soru ısaretı olacak
belkı esnek 10 tanesıyle beraber oldun
bunları kım bılebılır kıme ıspat edebılırsın
cok sacma

Hic cevap vermeyecektin. Bunu sorma hakkimi nerden buluyorsun ve bu mu onemli olan diyecektin.

Zaten senin ilk deneyimini biriyle yasadigini dusunuyor. Gecmisimden sanane derdim kalkardim ordan.

Ben evlenecegim adama hesap vermemisim sorgulatmamisim gecmisimi daha sevgili katagorisindeki adama mi cevap verecegim.
Sacma davranmissin.

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
Canim sen buradaki geri kafalilarin lafina bakma. Bence yaptigin cok mantikli bir hareket. Sana sadece oradaki zardan dolayi deger veriyorsa zaten dogru kisi degildir. Umarim tepkisi degismemistir. :KK68:

çok farklı bir bakış açısı. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. tam tersini çok duydum ama böyle bişeyle ilk kez karşılaşıyorum. bence senin tepkini denemek için öyle dedim de olsun bitsin. ucunda ölüm mü var allah aşkına.. hem bence sevinir. bişeyde demez zannetmiyorum :skandal:

Bakire değilim diye yalan söyleyen ilk insansın herhalde. Sana bakire misin diye sorsa ki oda çok saçma ne hakla ama bi nebze anlarım ama öncen kimdi kiminle birlikte oödun diyen adam faek ettiysen snn ztn bakire olmadığını düşünüyor. Ki sen ona sordun mu bakir misin diye hani her halta hakları var ya birde sen sorsaydın bunu soracak kdr kendisi bakir miymiş. O zar parçasına değer vermeyen insan bu soruyu sormazdıda hani ciddi düşünüyormuş ya öyleyse de değilsede kime ne bu kadın bnm evleneceğim kadın der dile bile getirmezdi. Tepkisini başta vermiş sen anlamamışsın yol ver gitsin bence

Bende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?

Kızmaz canım kızmaz :) ama keşke hiç yalan söylemeseydiniz ne gerek var. Sizi kullanmak isteyecek mi istemeyecek mi olduğunu zaten belli ederdi hareketlerinden. Şimdi siz evlenene kadar o sizin aslında kız olmadığınızı düşünecek. Belki bir evlilik olmayacak birbiriniz için doğru insan değilsinizdir ama, ciddi bir ilişkiniz bile olsa o bunu yanlış bilip duracak. Ama sana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru sorması da bana garip geldi. Eğer merak ediyorsa daha önce o anlamda ilişkin oldu mu diye sorabilecekken, neden ilk deneyimin kiminle oldu diye sorar ki insan..

Bende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,

Ironi mi bu mesaj ? Devrelerim yandı da.

Madem karşınızdaki insanın size bir zara göre değer vermesini istemiyorsunuz(!) neden böyle bir oyun oynamaya kalkıyosunuz ki.Bu düşüncede bir insansanız , size o soruyu sorduğu anda bitirmeniz gerekirdi ;)

Bence sevinir ilk olduğunu görünce. Ayrıca planın güzel böylece karakterini çözmüş olursun

Back
X