• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Bakire olmadığını sandığı için seni kullanıp atabilir neden buna fırsat veresin ki hem niyetini bilemezsin bi yalan uğruna bakire olmadığın gerçek olacak

sevgilinin senin bakireliğinle ilgilenmediği sorduğu soruyla ortada zaten.adam bariz bi şekilde bu kızla yatabilirmiyim hesabına girmiş.sende ona istediğini vermişsin k.bakma.

Ortaya bi karakter koymak isteseydin daha iki ay flört ettiğin birinin bu hadsiz sorusu karşısında arkanı döner,kapıyı gösterirdin.

Ne kadar gereksiz olmuş
Şimdi adam şöyle düşünecek. Evet yaşadı ama sonradan söylediğine pişman olup operasyon yaptırarak yalan söyledi
Yani..

Bir dönemler yirmi yıllık evli kadınlar eşlerine sürpriz zar diktirip bakire fantezisi yaşıyorlardi:)) Sizinki de o hesap adam gitmiş diktirmis der kesin :)

İki aylık iliskide bu soru? Daha doğrusu bu soru ?

Ne bileyim tuhaf geldi.

Bence kendini fazla kaptırma şimdiden.

Kahramanın koyunu falan olmasın dikkat et derim.

2 aylık ilişkide bakire muhabbeti yapmak bana garip geldi. Tamam bu konudaki düşüncesini denemek isteyebilirdiniz ama bunları düşünmek için fazla erkendi hele de bizim gibi bir toplumda.
Ha illaki görüşlerini öğreneceğim diyorsanız kendi üzerinizden denemeniz çok yanlış. Sonradan bakire olduğunuz ortaya çıkınca ''sürpriz ben bakireyim aslında seni denedim ehehe'' mi diyeceksiniz? Ben onun yerinde olsam beni denemiş olduğunuza inanmazdım. Heralde zarı diktirdi yan çiziyo derdim. Hadi inandı diyelim yalancı konumuna düşeceksiniz bir kere. Çıkar yol bulamadım hayırlısı..

"Tam romantik olacam bi gülme geliyor", gibi olmuş. Görüşünü öğrenicem derken yalanlarla güvenini tam sarsmak!

Bir de esnek ve ilişki sırasında kanamayan bir zar yapınız var ise durum giderek b.ka sarar haberiniz olsun bu kadar güvenmeyin birçok kişiden kan gelmeyebiliyor. O zaman da masum olduğunuzu kanıylayın kanıtlayabilirseniz. Bence dürüst olmak gerekiyor. Adamı deneyeyim diye bir ömür namus hassasiyeti yaşamayın derim ben.

üf ne gereksiz şeyler. ilkin kimle oldu sorusuda ayrı gereksiz. yoldan geçen yabancı adamla oldu mu.

hey Allahım ya

Ne kadar fake bir konu :işsiz:

Hadi diyelim gerçek, (böyle birini tanıyorum) yine de inanılmaz çelişkilerle dolu, erkek arkadaşının bunu kullanıp kullanmayacağını anlamak için yalan söylediğini söylemişsin. Yani hem adam bekarete önem veren biri olmasın, modern kafada biri olsun istiyorsun, hem de bakire olmadığını söylediğinde senden faydalanmak isteyecek mi istemeyecek mi onu anlamaya çalışıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bir kere adamın bekarete önem verip vermediği sana o soruyu sormasından anlayamadın mı acaba? Önem vermeyen adam ne yapsın ilk kiminle nerde ne yaptığını. Adam ya bakire olmamani bekliyor rahat takılmak için ya da bakire olmanı. Umrunda olmayan adam sormaz vakti gelince öğrenir zaten.

Neyse arkadaş troll zaten çok belli ama vaktinde bi arkadaşın arkadaşının, sevgilisiyle birlikte olmadan önce tuvalete gidip kendi bekaretini bozduğunu duymuştum:KK43: onun için az da olsa gerçek olma ihtimalini düşünerek yazdım.

2 aylık adamla beraber olma fikrin tuhaf ötesi?
Üstelik ispat için!
Gereksiz...

Yaptığında çocukluk
Yalana ne gerek var.

Back
X