sevgilime bir haller oldu

kriz halini alacak kadar kıskandığı hiç olmamıştı daha önce şaşırdım ve şimdilik hiç tepki vermedim sakinleşmesini bekledim yarın gelecek yanıma konuşucaz telefonla olmuyor dediğin gibi yüz yüze konuşucaz en doğrusu bu yoksa telefonda konu başka yerlere kayabiliyor

evet canım ama hallolur yani canını sıkma evet biraz şaşırtmış olabilir seni bende şuan şaşkınım biliyormusun erkek arkadaşım aşırı kıskanç ve aşırı kısıtlayan biriydi şimdi hareyler içersindeyim kıskanmıyor:) erkekler işte bazen bozuluyor ayarları canım benim düzelmeyecek bir konu değil yüzyüze gayette güzel halledilir yanii sevindim yarın konuşucak olmanıza oda farkına varacaktır canım yaptğının yersiz olduğunun sen tatlı dille anlat yine güzelce sevdiğini dile getir hemeh yumuşar zaten:) kolay gelsin tatlımmm

evet canım ama hallolur yani canını sıkma evet biraz şaşırtmış olabilir seni bende şuan şaşkınım biliyormusun erkek arkadaşım aşırı kıskanç ve aşırı kısıtlayan biriydi şimdi hareyler içersindeyim kıskanmıyor:) erkekler işte bazen bozuluyor ayarları canım benim düzelmeyecek bir konu değil yüzyüze gayette güzel halledilir yanii sevindim yarın konuşucak olmanıza oda farkına varacaktır canım yaptğının yersiz olduğunun sen tatlı dille anlat yine güzelce sevdiğini dile getir hemeh yumuşar zaten:) kolay gelsin tatlımmm

teşekkür ederimm :) bakalım yapıcaz yarın bişeyler :)

Canım benım :)
bence sevgilin seni acccaip kıskanmış ama bu sevgisinden kaynaklı :) küçücük bir çocugu bile kıskanmasıı ona daha çok ilgi göstermenı ıstedıgınden :) bence üzülme gyet şanslısın :) ona bence hayatındaki en değerli şey oldugunu ara ve anlat .. bu gögüsü kapatma konusunda bende katılıyorum sevglne :)
çnkü her erkek sevglısıne bu konuda kızar (hihihi) :) sahiplenmesınden kaynaklıı art niyetin olmadıgını bılıyorum bı dahakıne daha dıkkatlı olacağını söyle ve al sevdiceginin gönlünü :))

Zaten çok büyük halledilemicek bi sorun yok sonuçta bu kavgaların en büyük sebebi aşk :16: ama bakalım az hasarlı atlatırız inşallah :9: yarın akşam yazarım ne olup bittiğini buraya

:97: off of bu akşam spora gidiyo sevgilim konuşamıcaz yani... :97:

Evet konuştukk dün gece yazmayı unutmuşum :))
Bir çok kişinin söylediği gibi ana sorun müdürmüş. birde göğüslerimin açılmasına çok bozulmuş tabii. alttan alıp durdum bütün gece ama hallettik şükür :))
çok seviyorum onuu :38:

Evet konuştukk dün gece yazmayı unutmuşum :))
Bir çok kişinin söylediği gibi ana sorun müdürmüş. birde göğüslerimin açılmasına çok bozulmuş tabii. alttan alıp durdum bütün gece ama hallettik şükür :))
çok seviyorum onuu :38:

o zamannn hadi gözün aydın canımmmm gelmiş geçmiş olsuuuunnn :) çok sevindimmmmm hep böyle mutlu olun canım inşallah bir ömür boyuuu :)

Back
X