sevgilime bir haller oldu

teşekkür ederimm :) bakalım yapıcaz yarın bişeyler :)

Canım benım :)
bence sevgilin seni acccaip kıskanmış ama bu sevgisinden kaynaklı :) küçücük bir çocugu bile kıskanmasıı ona daha çok ilgi göstermenı ıstedıgınden :) bence üzülme gyet şanslısın :) ona bence hayatındaki en değerli şey oldugunu ara ve anlat .. bu gögüsü kapatma konusunda bende katılıyorum sevglne :)
çnkü her erkek sevglısıne bu konuda kızar (hihihi) :) sahiplenmesınden kaynaklıı art niyetin olmadıgını bılıyorum bı dahakıne daha dıkkatlı olacağını söyle ve al sevdiceginin gönlünü :))

Zaten çok büyük halledilemicek bi sorun yok sonuçta bu kavgaların en büyük sebebi aşk ama bakalım az hasarlı atlatırız inşallah yarın akşam yazarım ne olup bittiğini buraya

:97: off of bu akşam spora gidiyo sevgilim konuşamıcaz yani... :97:

Evet konuştukk dün gece yazmayı unutmuşum :))
Bir çok kişinin söylediği gibi ana sorun müdürmüş. birde göğüslerimin açılmasına çok bozulmuş tabii. alttan alıp durdum bütün gece ama hallettik şükür :))
çok seviyorum onuu

o zamannn hadi gözün aydın canımmmm gelmiş geçmiş olsuuuunnn :) çok sevindimmmmm hep böyle mutlu olun canım inşallah bir ömür boyuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…