uzun zamandır tanıyorum onu ama bu konuda pek yorum yapamadım. o yüzden fikir almak istedim belki yapanlar vardır diye.Kişiden kişiye göre değişir söylediğin gibi. Tamamen adama bağlı..
Ben hediye konusunda rol yapamam mesela beğenmezsem hemen yüzümden belli olur.
uzun zamandır tanıyorum onu ama bu konuda pek yorum yapamadım. o yüzden fikir almak istedim belki yapanlar vardır diye.
bende mektup falan yazarım. hoşuna gider gerçekten :)eşim beğenirdi böyle bi hediyeyi çünkü biz sevgiliyken de mektup filan yazardık birbirimize maneviyat önemlidir bizde :)
rica ederim inşallah bunu da beğenir :)bende mektup falan yazarım. hoşuna gider gerçekten :)
teşekkür ederim fikriniz için.
Kızlar erkek arkadaşıma böyle el emeği bir tablo yapmayı düşünüyorum hediye olarak.
Sizce erkekler bu tarz şeylerden hoşlanır mı? Yoksa saçma ve gereksiz olarak mı görürler?
Genelleme yapmak tabi ki hoş değil. Kimi sever, kimi sevmez. Bunu yapmadan bilemem ama bayan olarak sizin görüşlerinizi almak istedim. Siz olsanız yapar mıydınız?
Örnekler,
alıntıdır.
Haklısınız bu konuda. Onlar daha çok işlerine yarayacak hediyeleri seviyorlar. Evli olsak bende düşünmezdim yapar evimize asardım.Maalesef erkekler genelde böyle hediyelere pek ilgi duymazlar
Yaparsın beğenir ama köşeye kaldırır koyar
Biz bayanlar ise ara sıra bakar hayaller düşüncelere dalarıZ
Ki ben duygusal hediye etmeyi de almayı da çok severim
Mesela ben olsam eşime yaptırırdım be evimizin bir köşesine koyardım anı olaral
işte ben yaptırmayacağım kendim işleyeceğim o yüzden değerli olurdu diye düşündüm :)Kişiden kişiye değişse de erkekler bize göre daha maddeci tabi mesela ben böyle duygu yüklü hediyeler bayılırım çoğu kadın bayılır ama bize oranla daha az erkek beğenir böyle hediyeleri çünkü genelde kullanabilecekleri hava atabilecekleri Seyleri seviyorlar o nedenle çoğu arabalar saatlere teknolojik aletlere ilgi duyar ama yine de ben olsam yaptirirdim ani olurdu yine de çünkü gerçekten çok tatliymis
söylediğiniz şeyi görmüştüm hatta şimdi resim bulup koyacağım :)ben yapmazdım çok özür dileyerek açıkça nedenini söylemek isterim ıvır zıvır gibi geliyor biraz böyle işe yarayan ya da en azından duvarına asabileceği daha modern bişeyler yapsanız? mesela bir arkadaşım ahşap büyük boş bir çerçeveyi beyaza boyayıp içinden iki ip geçirip (karşılıklı) küçük mandallarla oralara ikisinin resimlerini asmıştı daha modern görünüyor
o zaman çok güzel olur kendin yapacaksan hemde kutu hazırlamışsın bence süper fikir o halde kolay gelsinişte ben yaptırmayacağım kendim işleyeceğim o yüzden değerli olurdu diye düşündüm :)
tek hediyem bu değil aslında. bi hediye kutusu yaptım içine çakmak koydum(zippo çakmağı vardı çok seviyordu ama sonra biri aldı sanırım.) parfüm koydum. notlar yazdım. birde el emeği olarak bunu mu yapsam diye düşündüm.
evet kendim işleyeceğim :) teşekkür ederimBu tip hediyeler kişi kendisi yaptığı zaman değerli oluyor bence. Kendiniz yapacaksanız çok hoş bir hediye olur. Biraz cicili bicili ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?