Sevgilime böyle bir tablo yapmalı mıyım?

Hanımlar acil yardimmmmm nişanlım aradi bana akşam a yemeğe çıkacağımızı söyledi çok mutlu oldum çok sevindim bir hediye almak istediğini söyledi ne almalıyım dedi yok artık sorun değil canım alma gerek yok dedim hayır mutlaka alacağım dedi o yüzdensizden yardım istiyorum ve begnmeyip kullanmayacagin birşey olmasını istemiyorum o yuzden söyle sevecegin birşey olsun dedi kızlar ne olabilir
seninki de benimkine benzermiş. Benim sevgilimde hiç anlamaz. gideriz mağazadan ben beğenirim hediyemi.
Aslında öyle sevmiyorum hiç. Hediye adı üstünde. Karşındakine sorulur mu ne istiyorsun diye.

Seni
seninki de benimkine benzermiş. Benim sevgilimde hiç anlamaz. gideriz mağazadan ben beğenirim hediyemi.
Aslında öyle sevmiyorum hiç. Hediye adı üstünde. Karşındakine sorulur mu ne istiyorsun diye.
Senin hoslanmadiginvegenmeyecegin birşey olmasın dedi soyle alayım dedi sizce ne demeliyimne onermeliyim nasıl birşey uygun olur

Seni

Senin hoslanmadiginvegenmeyecegin birşey olmasın dedi soyle alayım dedi sizce ne demeliyimne onermeliyim nasıl birşey uygun olur
ben sevgilimin benim için parfüm seçip almasını çok isterdim.
onun beğendiği kokuyu kullanmak çok hoşuma giderdi. ben tam bir parfüm aşığıyım. siz ne tarz birşey isterdiniz?

Benim suan aklıma güç birey gelmiyor suan çeyiz alma telaşı varya acaba onunla ilgi li birşey mi olsa mesela saç kurutma makinasi gibi küçük şeyler veya başka ne olabilir

Benim suan aklıma güç birey gelmiyor suan çeyiz alma telaşı varya acaba onunla ilgi li birşey mi olsa mesela saç kurutma makinasi gibi küçük şeyler veya başka ne olabilir
evet olabilir. ilerde ikinzide kullanırsınız. dediğin gibi eviniz için birşey iste bencede.

evet olabilir. ilerde ikinzide kullanırsınız. dediğin gibi eviniz için birşey iste bencede.
Saç kurutma makinasi felan olabileceğini söyledim ama nişanlım ise onlar zaten alınacak şeyler ama bugün daha özel birşey olmalı dedi sana özel kişiye özel birşey istememisöyledi

Saç kurutma makinasi felan olabileceğini söyledim ama nişanlım ise onlar zaten alınacak şeyler ama bugün daha özel birşey olmalı dedi sana özel kişiye özel birşey istememisöyledi
özel birşey istiyorsa oturup kafa patlatmasını kendinin almasını, onun beğenip aldığı şeyi zaten beğeneceği söyle.

sinir oldum bu erkekler ne rahat.
hem özel olsun hem senin beğeneceğin olsun hemde hediye olsun
hemde sen söyle
oldu canım başka ? :63:

neyse konum dağılmasın :KK45:
bu tarz kanaviçe tablo işleyen, işlemeyi düşünen yada erkeklerin bu hediyeye bakış açısı hakkında fikri olanları bekliyorum :KK22:

kisiden kisiye degisebilecegi gibi erkeklerin genelinin ben hosuna pek gitmeyecegini düsünüyorum. Ama el emegi bir hediye gercekten cok özel. Ben örmeyi sevdigim icin corap örmüstüm mesela :)

kisiden kisiye degisebilecegi gibi erkeklerin genelinin ben hosuna pek gitmeyecegini düsünüyorum. Ama el emegi bir hediye gercekten cok özel. Ben örmeyi sevdigim icin corap örmüstüm mesela :)
örgü bilsem bende kışın şapka falan örmeyi çok isterdim. :KK43:

Canım bu tabloların adı nedir ? Çok beğendim bir bakmak istedim :)

Beğenmeye gelirsek arkadaşlar da söylemiş zaten kişiden kişiye değişir.. Yine de pek erkeklere uygun olduğunu düşünmüyorum..
Benimki mesela sever bana böyle şeyler almayı, hazırlamayı.. Ama ben yaparsam nasıl olur bilemedim

Canım bu tabloların adı nedir ? Çok beğendim bir bakmak istedim :)

Beğenmeye gelirsek arkadaşlar da söylemiş zaten kişiden kişiye değişir.. Yine de pek erkeklere uygun olduğunu düşünmüyorum..

Benimki mesela sever bana böyle şeyler almayı, hazırlamayı.. Ama ben yaparsam nasıl olur bilemedim

kanaviçe aşk tablosu yazınca çıkıyor :)

Çok begendimm ilk defa gördüm keske becerebilsemde bende yapsamm nasıl canım cektii :))

Back
X