Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilime Doğal içten Doğum günü mesajı ne söylemeliyim?
Sevgilime doğum günü mesajı atacağım ve çok doğal olmalı çalıntı bir söz istemiyorum.içten kopan neler söylemeliyim.uzunca birşey yazmak istiyorum siz olsaydınız nasıl bir mesaj atardınız.(Aciliyeti var)
Doğal olması için kendin yazman gerekli, sana yaşattığı güzel anlardan duygulardan bahsedip sonuna da iyiki varsın, iyi doğmuşsun iyiki hayatıma girmişsin tarzı birşey yazabilirsin.
bu mesaj hazıra kaçan tembel işi mesajlardan değil. sana en güzel doğum günü mesajının kalbimden gelen olduğuna inanıyorum. doğum günün kutlu olsun aşkım, sevgilim, bitanem.... gibi bişeyler olabilir mi:)
iyiki doğdun birtanem ... iyiki doğdun ;hayatımın güneşi ruhum oldun... iyiki doğdun canım iyiki benim oldun sen bugün doğdun ben seni tanıdığım gün ...iyiki doğdun aşkım senin varlığınla dünyam değişti ...iyiki doğdun sevdiğim doğum günlerinin geleneği sana bir hediye vermem gerekiyor senin varlığın benim en büyük hediyem sana senden değerli ne verebilirim ki? seni çok seviyorum aşkım...
benim eşime geçen sene yazdığım doğum günü mesajı buydu kendine uyarlayabilirsin:)
Biz buraya ne yazarsak yazalım yine de senin içinden geçenleri tam olarak aktaramayız
Ve ben olsam başkalarından bir şeyler bekleyeceğime
Kendi cümlelerimle , kendi hislerimle tamamen bana ait bir yazı yazarım .
Köşeme çekilirim , müziğimi açarım ve içimden gelen her şeyi , sevdiğim insanın bana hissettirdiği o güzel duyguları cümlelere dökerim ..
Sana da böyle yapmanı tavsiye ederim .
Sevgilime doğum günü mesajı atacağım ve çok doğal olmalı çalıntı bir söz istemiyorum.içten kopan neler söylemeliyim.uzunca birşey yazmak istiyorum siz olsaydınız nasıl bir mesaj atardınız.(Aciliyeti var)