• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime gelme diyorum , ısrarla gelecegım . Masrafları ben ödeyeceğim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-25-22-31-36-711_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2023-01-25-22-31-36-711_com.pozitron.hepsiburada.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 120
Onlar bile 76 lira:KK70::KK70:
Coupling diye bir dizi vardı bilenler kesin çıkar. :d orada Jeff Murdochun hobisiydi. Partnerinin yeni aldığı tangalar gevsemeden yutuyordu:d :d

Yalnız bu yenilenleri keşfetmesi çok sıkıntı oldu zorunlunun :d

Zorunlu evlilik işi noldu bu adamdı dimi? Borcum var demiştin ona durumunu biliyor zaten be diye hiç yardımcı olmuyor. Adam bi yol parasına yiyor, içiyor, sevişiyor gidiyor. Açıkça iste masrafları karşılayamıyorum katkıda bulun harcamalara de. Bir önceki adama tuttuğun garsoniyer paraların gibi bu da seni kullanıyor gibime geldi. Kullandırtma.

Ağda dediğiniz şey su-limon-şeker...Bunu ucuza çözersiniz.

Ama tüm hafta sonu rahat rahat yiyip içelim derseniz pahalıya gelir. Adama alışveriş listesi yollayın, gelmeden alsın. Veya gelince internetten sipariş verip onun kartıyla ödeyin. Dünya kadar borcunuz var. Değil iç çamaşırı, fazladan bir cips bile almamalısınız bence.

erkek arkadaşım ayda bir kez ya da bir buçuk ayda bir kez benim evime geliyor . Şu zamana kadar yanıma 3 kez geldi , o geldiğinde ben her şeyi alıp hazırlıyordum , cunku o evden çıkmasın diye . Gören olmasın diye. Bana masrafı hayli külfetli oluyor ilk gelişinde pide yapmıştım , sonra pizza sonra tavuk felan derken bide bunun kişisel bakımı ağdası şusu busu bana en az 1500 e geliyordu. Benimde borcumun üzerine borç biniyor parayı sürekli döndürmeye çalışıyordum . Sevgilime borcumu söyledim. Aylık geçinmem gereken paranın 1300 TL olduğunu bana bir dahaki sefere geldiğim de bütün masrafları üstlenecegini
Söyledi bende kabul ettim . Ama bunu başarabilir miyim bilmiyorum . Başarmak zorundayım çünkü ekonomik şartlar çok kötü :KK43: sizce ödemesi gerekir mi geldiğinde her şeyi alması doğru olurmu ? Her defasında başını ağrıtıyorum onun şu kadar masraf oldu diye , napayım gelmesini istemiyorum. Geldiğinde masraf yapıyorum
Hersryi karsılayacaksa gelsin

Bırakın ödesin. Her geldiğinde şu kadar masraf ettim diye sayıp döken biriyle hala birlikte olduğuna göre sevgilinize müstahak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X