• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime gelme diyorum , ısrarla gelecegım . Masrafları ben ödeyeceğim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek arkadaşım ayda bir kez ya da bir buçuk ayda bir kez benim evime geliyor . Şu zamana kadar yanıma 3 kez geldi , o geldiğinde ben her şeyi alıp hazırlıyordum , cunku o evden çıkmasın diye . Gören olmasın diye. Bana masrafı hayli külfetli oluyor ilk gelişinde pide yapmıştım , sonra pizza sonra tavuk felan derken bide bunun kişisel bakımı ağdası şusu busu bana en az 1500 e geliyordu. Benimde borcumun üzerine borç biniyor parayı sürekli döndürmeye çalışıyordum . Sevgilime borcumu söyledim. Aylık geçinmem gereken paranın 1300 TL olduğunu bana bir dahaki sefere geldiğim de bütün masrafları üstlenecegini
Söyledi bende kabul ettim . Ama bunu başarabilir miyim bilmiyorum . Başarmak zorundayım çünkü ekonomik şartlar çok kötü :KK43: sizce ödemesi gerekir mi geldiğinde her şeyi alması doğru olurmu ? Her defasında başını ağrıtıyorum onun şu kadar masraf oldu diye , napayım gelmesini istemiyorum. Geldiğinde masraf yapıyorum
Zorunlu çok merak ediyorum seni böyle erkekler niye buluyor hep yahut sen niçin böyle herşeyin seceresini tutuyorsun,bari kendine para yediremeyecegin bir adam bul yahut bu herşeyin inini incelemeden devam et . Kaldı ki kisisel bakım ne alaka düşünmeye ne gerek var evde makyaj gereçlerin ağdan vs zaten olması gerekmiyo mu ?

Benim kuaförüm Ekim ayında paket agdayi 50 liraya yaptı. Çok da temiz bir kuafor,yıllardır giderim. İstanbul'un ortasinda bir yer.
Don desen pentide gayet seksi stringler var , tanesi 29 lira , daha tatlişlari 49 , gecelik desen çeşit çeşit satenler 100 lira ...
Yani ne kadar masraf yapılır ki bir adama...
Oje moje parfüm deodorant zaten evde olan şeyler,tekrar tekrar almaay gerek yok. Düşünemiyorum ki bir adam gelecek diye ekstra ne kadar masraf yapılır ki?
benim bulunduğum şehirde-küçük bir şehir- sadece kaş bıyık 75 lira.epilasyon yaptırmasaydım ayda bir istanbul’a gelmek daha mantıklı olurdu😂 pentiden geçen ay 1 tane sütyeni 300 küsüre aldım ya hu ben her yerden mi kazıklanıyorum🙄

benim bulunduğum şehirde-küçük bir şehir- sadece kaş bıyık 75 lira.epilasyon yaptırmasaydım ayda bir istanbul’a gelmek daha mantıklı olurdu😂 pentiden geçen ay 1 tane sütyeni 300 küsüre aldım ya hu ben her yerden mi kazıklanıyorum🙄
Benim diğer kuaforumde kascim var, kas biyik 30 tl. Üstelik Cook güzel aliyor.
Sudyen ne desem yalan olur, bir ten rengi,bir siyah straplez sutyenim 3 de braletim var. Yillardir yenisini almıyorum. Ama şimdi baktım mis gibi balensiz Penti düz sudyen 75 lira.
Bir şey almadan ucuzdan pahalıya sırala ve kampanyaları bekle bence ^^

Benim diğer kuaforumde kascim var, kas biyik 30 tl. Üstelik Cook güzel aliyor.
Sudyen ne desem yalan olur, bir ten rengi,bir siyah straplez sutyenim 3 de braletim var. Yillardir yenisini almıyorum. Ama şimdi baktım mis gibi balensiz Penti düz sudyen 75 lira.
Bir şey almadan ucuzdan pahalıya sırala ve kampanyaları bekle bence ^^
kuaför pahalı burda. 3 tel saçım var dip boyası 1000 tl. küçük şehir dezavantaj bu açıdan. sütyen kısmına cidden şaşırdım bakcam😁 alış veriş yapmadan her yere bakarım aslında ama biraz daha dikkat etmeye çalışıcam😄

erkek arkadaşım ayda bir kez ya da bir buçuk ayda bir kez benim evime geliyor . Şu zamana kadar yanıma 3 kez geldi , o geldiğinde ben her şeyi alıp hazırlıyordum , cunku o evden çıkmasın diye . Gören olmasın diye. Bana masrafı hayli külfetli oluyor ilk gelişinde pide yapmıştım , sonra pizza sonra tavuk felan derken bide bunun kişisel bakımı ağdası şusu busu bana en az 1500 e geliyordu. Benimde borcumun üzerine borç biniyor parayı sürekli döndürmeye çalışıyordum . Sevgilime borcumu söyledim. Aylık geçinmem gereken paranın 1300 TL olduğunu bana bir dahaki sefere geldiğim de bütün masrafları üstlenecegini
Söyledi bende kabul ettim . Ama bunu başarabilir miyim bilmiyorum . Başarmak zorundayım çünkü ekonomik şartlar çok kötü :KK43: sizce ödemesi gerekir mi geldiğinde her şeyi alması doğru olurmu ? Her defasında başını ağrıtıyorum onun şu kadar masraf oldu diye , napayım gelmesini istemiyorum. Geldiğinde masraf yapıyorum
Ya tatlım sen niye her şeyi abartarak yaşıyorsun? Hayli külfeti olan masraf ne ola ki? Genelde herkesin yediği içtiği şeyler değil mi, şampanya mı açıyorsunuz? Konsomatris masası gibi çerezinden alevli meyvesine kadar donatıyor musunuz masayı? Tamam ben de lahana kapuska yap demiyorum özen ama bu adam evinde Fransız şef yemekleri mi yiyor? Anası tencerede ne pişiriyorsa onu yiyen adam sana gelince menü mü soruyor? Yemek kanallarına bakarsan yüzlerce pratik bütçe dostu tarifler var. Öyle güzel süslüyorlar ki bozmak istemiyorsun tabağı.

Kişisel bakım dediğin ağdaysa evde bile hazırlanıyor o.
Bak her seferinde sana tonla kızasım geliyor ama samimiyetin ve açık sözlülüğün yüzünden kızamıyorum. Abartmadan yaşamayı öğren artık. Para çevirmeyle, oradan alıp bu açığı kapatmaya uğraşma. Senin için özel masraf yapamam çünkü çok sıkışık durumdayım, gel ama Allah ne verdiyse yer içeriz de şu adama. Sakın ama sakın borç ödeme planından sapma. Kim olursa olsun senin şartlarını kabul ederek gelip gitsin. Bak bir can simidine tutundun en azından batmıyorsun ama amaan boşver deyip olanı harcarım dersen dibe batarsın. Herif merif kalmaz etrafında sana yardım edecek.

Banlanmamak için günlerdir kavga etmek istediğim kimseyle etmiyorum ama artık buraya geldi ya sizin ilişkiniz artık farklı bir yöne evriliyor farkında mısınız ?

Soylemenize gerek kalmamaliydi. Kardeşime giderken poşetlerle gidiyorum ben dolabı komple doluyor, ha olmadığından mı asla değil ama insan sevdiğine giderken paylaşmak istiyor.. tüm aile olarak böyleyiz çevremde böyle..

Sevgiliniz sallana sallana mı geliyor hiç mi birşey almıyor? Paket söylerken kartını kullanmıyor mu?

Adam yiyip içip birde cinsellik yaşıyor ekmek elden su gölden yaşayıp evine dönüyor sizde hiç mi akıl yok Allah aşkına niye bu kadar para harcıyorsunuz bu asalaklara.

Ayda 1 kez görüşmeye 1-2 bin lira ödesin bir zahmet ama bu konu biraz bakın adamı gömdünüz ama o borcuma rağmen arkamda ve masrafları öderim diyor. Güzelim ama atladığın bir nokta var adam düşüncesiz olmasaydı zaten eli kolu boş gelmezdi, borcun olmasa da, param yok demeden önce de kendi elini kendi cebine atmayı akıl ederdi. O yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık. Ne yaşıyorsanız yaşayın ama şu borçtan kurtulana kadar bari aklınızı başınıza alın.

Gercekten cok tuhafsin. Beraber vakit gecirmeniz icin pideye, pizzaya gerek yok. Bir tencere makarna haşlarsın, bir corba yaparsin. Seni seven insan zaten makarnaylada mutlu olur. Kaldi ki o artik misafirin değil. Sana birsey soylemesine bile gerek yok, gelirken markete ugrar 1 kilo kiyma, sebze, meyve alir gelir.

E sen evleniyordun ?
Teklif almıştın ?
Yanlış mı hatırlıyorum ben ?
Bu gelen kim o halde.
Aynı koydendiniz sanki.

Gercekten cok tuhafsin. Beraber vakit gecirmeniz icin pideye, pizzaya gerek yok. Bir tencere makarna haşlarsın, bir corba yaparsin. Seni seven insan zaten makarnaylada mutlu olur. Kaldi ki o artik misafirin değil. Sana birsey soylemesine bile gerek yok, gelirken markete ugrar 1 kilo kiyma, sebze, meyve alir gelir.
Dimi ya bugün arkadaşıma çaya gitsem tatlısı abur cuburu alır öyle giderim söylemeden el boş gidilmez yani

Dimi ya bugün arkadaşıma çaya gitsem tatlısı abur cuburu alır öyle giderim söylemeden el boş gidilmez yani
Bende sevgilimle kaliyordum. Ogrenciydim o zamanlar, yine bir parca bisey alip giderdim. Hic bisey alamazsam bir cips iki çikolata alirdim film izlerken yeriz diye. Elim bos gidince mahcup hissediyorum. Tabi sahsi tercihim erkegin bir tık daha fazla harcamasindan yana 🤣 tek tarafli harcama yapilmasi doğru degil. Cepte para olmayabilir, bunu anlarim, o zaman önemli degil der makarna haslar yersin

Bacım sen hayırlısıyla bı evleneydin 🤦🏻‍♀️Senin bu para hesabın sevgilin kişisel bakimin iç çamaşırın sevişmen falan filan yeminle seninle yasiyormusum gibi böyle evden çık git diyesm geliyo sana bazen sonra kendime geliyorum çok şükür aynı evde değiliz😂
Allah ta sizi güldürsün ya

Zorunlu çok merak ediyorum seni böyle erkekler niye buluyor hep yahut sen niçin böyle herşeyin seceresini tutuyorsun,bari kendine para yediremeyecegin bir adam bul yahut bu herşeyin inini incelemeden devam et . Kaldı ki kisisel bakım ne alaka düşünmeye ne gerek var evde makyaj gereçlerin ağdan vs zaten olması gerekmiyo mu ?
Şimdi şöyle anlatayım benim ev görüşmek için müsait oda benim eve geliyor ama bir sürü masraf oluyor :(

Ayda 1 kez görüşmeye 1-2 bin lira ödesin bir zahmet ama bu konu biraz bakın adamı gömdünüz ama o borcuma rağmen arkamda ve masrafları öderim diyor. Güzelim ama atladığın bir nokta var adam düşüncesiz olmasaydı zaten eli kolu boş gelmezdi, borcun olmasa da, param yok demeden önce de kendi elini kendi cebine atmayı akıl ederdi. O yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık. Ne yaşıyorsanız yaşayın ama şu borçtan kurtulana kadar bari aklınızı başınıza alın.
İnşallah ya gerçekten bıktım artık çok büyük yük bana bu borç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X