Sevgilime güvenemiyorum...

Francais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
27
3
1
40
Bu güven sorunu aslında çok farklı. Kendisi şu an çok iyi bölümde ve koç üniversitesinde. Arkadaşlarım koç üniversitene geçen insanlar ego yapıyor zamanla gözü hep yüksekleri arıyor diyor. Benim içime bir şey oturdu. Acaba beni bırakır mı diyorum sürekli. Soğuk davransa bu sefer bırakacak diyorum. Cinsellik konuşmak için konular açardı eskiden ben zamanı değil derdim şimdi ben açıyorum kendisi şu sıralar olmaz diyor. 2 saat anca konuşabiliyoruz. o da çok ciddi şekilde geçiyor.

lisede tanıştık her şey çok güzelken üniversitede başlardan problem yokken son 3 hafta çok kötü geçiyor. Ne yapmam gerek akıl verin lütfen

Bence siz erkeksiniz

Çok fazla konu acıyorsun ya sen . Süphe duydum .

Akşamdan beri açtığınız aynı temalı, farklı başlıklı 3. konu.. 2. şans ona mı vereceksin? aldatıldın mı? terkedilmek mi oistemiyorsun ? ona bağımlı mısın? kaybetmekten mi korkuyorsun ? ondan daha iyisi olmayacak mı?

Liseden beri süregelen bu ilişkideki adamı sen tanıyorsun, biz değil.. eğer bir üniversite onun vizyonunu değil, kişiliğini değiştirip arşa çıkaracaksa, zaten olmamıştır o

Of farkındayım ama takıntı haline geldi. İstediğim cevabı alamadım bi türlü.

Of farkındayım ama takıntı haline geldi. İstediğim cevabı alamadım bi türlü.

Bari uyanık olup da 30 yaşında olduğunuzu göstermeyin
6 yılda okuyacağınızı yazmışsınız..
Kadın kısmı ayrıntıları kaçırmaz efendim..

Daha kaç milyontane konu açmayı planlıyorsun? Tek seferde derli toplu anlatamıyor musun? Basit bir şey aslında, konuyu oluştur demeden önce son bir kez yazdıklarımızı okuyup eksik bir şey kaldıysa tamamlıyoruz, sonra gönderiyoruz.
Üniversite öğrencisi misin, 30 yaşında mısın?

kırk konu açıp derdinizi anlatamıyorken sevgilinizi elinizde tutmanız cidden zor yahu..

Sorun nerde ? sorun arkadaşlarının koç uni. ye gidenlerin havalaniyor demesimi yoksa cinsellik konuşmak istememesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…