Konuşmanızda bir sakınca yok bence size değer verip üstünüze atlamaya çalışmadığı sürece tam aksine bu konudaki düşüncelerini bilmeniz iyidir. Gizleyen saklayan daha korkutucu olmaz mı ya? :26:
Eğer gerçekten seviyorsa bu kararınada saygı duyar evliliği
bekler. Değer veren ciddi düşünen erkek zaten sevdiğine zarar
gelmesin diye bu tarz eylemlere girmez.
Onun istekleri önemli değil senin isteklerin önemli arkasında
duramayacaksan hiç girme bu işe yok istediğimi yaşarım
diyorsan karar senin. O söyler amacına ulaşmak için zaten.
Forumu incele ne örnekleri var çevre bide tabi göz ardı etme.
senin yaşın ona göre çok küçük bukadar erkende cinsellik konuşması düşündürcü. evliliktende bahsetmekte erkeklerin kolay kandırma planı. kendine dikkat et derim ben kandırılıma yolunda olabilirsin üzgünüm
evet konu içinde konu olmuştu o yüzden açtım..
benim anlattığım gibi 6 aylık bi ilişkim var..
sevgilim gayet olgun yaşı da benden baya büyük efendi yakışıklı bi insan..
cinsellik konuşmalarımızda o kadar çok geçiyo ki onsuz bi konuşma hatırlamıyorum diyebilirim..
kendisi bunun çok öenmli olduğunu ve her şeyi paylaşmamız gerektiğini düşünüyo..
beni çok sevdiğini vs söylüyo inanıyorum da aslında ama bu cinsellik konusu çok şüphe uyandırıyo..
evlilikten de çok bahsediyo ama işte bu evlilik konuşmaları göstermelik mi amacı başka mı bilemiyorum..
güvenmekte zorlanıyorum..
güvenme zaten, foruma baksana burda bile bir sürü kadın bu şekilde kandırıldıklarını yazmışlar. toplumda bu tipte adamlar var, modern nuri alçolar diyorum ben onlara evlenme vaadiyle kandırdıkları kızları ardlarına bakmadan bırakıp giden tipler.
bir gün cinselliği yaşayacaksan birileri zorladığı için değil ya da böyle güven sorunu yaşayarak değil tamamen güvendiğin sevdiğin istediğin biriyle yaşamalısın ve lütfen arkasında duramayacağınız işlere de bulaşmayın.
birileri duyarsa naparım, ben böyle yaşayamam ölmek istiyorum, ondan ayrılamam çünkü onla birlikte oldum gibi triplere girmek iş işten geçtikten sonra hiç bir işe yaramıyorum. ya yaşadığınız/yaşayacağınız şeyin arkasında durun ya da hiç yaşamayın. sonra hayatım mahvoldu diye ağlayacak olduktan sonra bir şeyler yapmanın yaşamanın anlamı ne ki?
Sizin daha cok kitaplardan, sinemadan filan bahsetmeniz lazim. 24 saat cinsellik konusuluyorsa, aklinda suphe bulunsun. Arada resmiyet olmadanda kimseyle bu tur seyleri konusma. Sen yipranirsin.
diğer konuda gördüm geldim :) yanı 6 ay kısa bence de... hem siz de daha çok gençsiniz dikkatli olun bence yani forumda okudugumuz konularda genelde gerıye donelık pişmanlıklar oluyor...
sinemadan kitaplardan ailelerden mesleklerimizden benim derslerimden falan da konuşuyoruz ama dediğim gibi yani her konuşmamızda o bi şekilde bu konuyu açıyo mutlaka ama..
sinemadan kitaplardan ailelerden mesleklerimizden benim derslerimden falan da konuşuyoruz ama dediğim gibi yani her konuşmamızda o bi şekilde bu konuyu açıyo mutlaka ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?