Sevgilime güvenmekte zorlanıyorum

işte bu da bir kriter değil dışarda neler neler var sana ihtiyacı yok değil mi....ama altı aylık kız arkadaşıyla birlikte olmamış olmak onun için çok yaralayıcı olurdu ....bir nevi hırs yapmak diyelim .....hazır değilsen hayır de ...yaşın küçük anlaması gerekir...hiç değilse okulun bitsin ...bekleyen nasıl bekliyor

açık açık söyle evet, hazır değilim ve hazır olana kadar bu konuyu açmanı istemiyorum de. üç seçenek var; ya sana saygı gösterecektir ki bu en iyisi ihtimallerin, ya tamam diyip ama yine sık sık konuyu cinselliğe getirecektir bu da en kötü ihtimal çünkü sinsidir adam dikkat etmen lazım sana he he diyip bildiğini yapmanın peşindedir, üçüncü olarak da sen daha olgunlaşmamışsın vs gibi bahanelerle seni terkedecektir bu da yine iyi bir ihtimal en azından kurtulmuş olursun.

Tabiki de cinsellik istemiyorsan bunu söylemeye hakkın var. Onun cinsellik istediğini her fırsatta sana söylemeyi kendine hak olarak görüyor demek ki. Aman diyeyim evlilik lafına hele sakınnn kanma

muhtemelen 3.yü yapacaktır çok ciddi bu konuda çünkü..
anlamıyorum ki evlenince onunla birlikte olmayacağımdan mı korkuyo neyi tanımaya çalışıyo bu kadar..

muhtemelen 3.yü yapacaktır çok ciddi bu konuda çünkü..
anlamıyorum ki evlenince onunla birlikte olmayacağımdan mı korkuyo neyi tanımaya çalışıyo bu kadar..

ya canım benim nasıl diyim bu adamın evlenmeyi düşündüğüne nasıl hemen emin oldun? nasıl inandın? evlilik kararı olmak hemen öyle kolay mı?

tanımaya falan çalışmıyor özür dilerim ama seni kullanmaya çalışıyor.

ben daha üni 2. sınıfa geçtim 3 yılım var zaten okul bitmeden evlilik düşünmüyorum diyorum..
o kadar beklenir mi diyo ben seni ikna ederim falan diyo şakayla karışık.. madem evlenmeye bu kadar meyilliydin bu yaşına kadar neden evlenmedin diye de soramıyorum işte

bence temkinli olmalısın. çok dikkatli davranmalısın. kimi erkek evlenmeye karar verdiğinde karşısındaki bayanı denemek içinde böyle yapabiliyormuş mesela. bazı böyle düşünen zihniyetler var ya da evlenmeden ten uyumuna bakmalıyız diyenlerde,ne bileyim ben asla burdan cinselliği yaşa demem,senin kararın iyice ölç tart öyle karar ver,ben eşimle mesela küçük yaşta sevdik birbirimizi,bir iki sene uzaktan sevdik sonra 13 yaşında çıkmaya başladıkbu sene Ocak'ta evlendim 29 yaşındayım şuan düşün mesela.kaç sene çıktık yani cinsellikten elbette konuştuk fakat asla bunu ilişkimizin merkezine taşımadık,bence iyice düşünmelisin, adam gibi adam kendini belli eder bence

6 ayda büyük bir askın oluşacağına inanmıyorum. Cinsellik içerikli konuşmaları da bunu ispatlıyor. Sanırım beyefendinin hissettiği ask değil yogun bir cinsel dürtü. Üzgünüm ama ağır başlı bir erkek cinsellikten bahsetmez.

emin değilim ki zaten tatlım o yüzden sizlerle paylaşıyorum..
amacını evlenmek gibi gösterip başka şeyler mi planlıyo bilemiyorum ki..
anlamanın bi yolu var mı onu da bilmiyorum zaten 20 yaşındayım ilişkiler konusunda tecrübe sahibi de değilim..

madem kaldıramayacaksın yaşın da çok genç sen derslerine kanalize ol çok yıpranırsın abla sözü dinle.....o ne kadar ciddiyse sen de o kadar ciddi ol bekleyemeyecekse gitsin ablacığım bırak çok yıpranırsın......fazla da zıtlaşma o değişmez çünkü baktın olmuyor ayrılmak istediğini söylersin

çok teşekkür ederim ablacım birileriyle paylaşmaya çok ihtiyacım vardı..
yarın ilk iş onunla konuşucam bakalım ne dicek sizlerle de paylaşırım söylediklerini..

direkt ayrılmak yerine konuyu açtığında ciddi bi şekilde evlenmeden ilişkiye karşı olduğunu söyle ve sana bu şekilde yaklaşırsa izin verme.

yüksek ihtimal senden ayrılacaktır. ama belki de bizi yanıltır.

konuşunca haber ver buradan bakalım ne diyecek

Canım benim öncelik ile duygularını ön plandan al geriye mantığını ön plana çek.

Bu adamın yaşı çok ileride bu sorunmu hayır çok değil ama niyeti evlilik olduğunu nereden biliyorsun?

Sert bir dil ile bunu anlat konuyu açar ise ters tepki ver kapat eğer agresif davranıyor ve ayrılmak ile tehdit ediyorsa aman dikkat et niyeti senin duygularını iyi bilmesi ve kullanmasıdır.

Şunu aklından çıkarma yarın ne olacağımız belli değil nişanlılar bile ayrılabiliyor yarının onun elinde değil senin elinde ne yaparsan sen kendine yaparsın.

o kadar olgun ki bazen hakkında kötü düşündüğümde kendimden utanmama sebep oluyo ama yine de bilmiyorum..
birine güvenmek kolay değil hele ki bu konular konuşuluyosa.. ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardan işte..

evlenince onunla birlikte olmayacağımı mı sanıyor yazmışsın, onun seninle evlenmeyi düşündüğünü sanıyorsun gibi anladım o cümlenden o yüzden böyle yazdım.

anlamanın yolu şu ben cinselliğe karşı bir insan değilim ama normal ve sağlıklı bir insanın -erkek ya da kadın- bunu senin sevgilin gibi dile getirmez. cinsellikten bahsetmek ayrıdır evlencez nasıl olsa hadi yapalım demek ayrıdır.

Konu ne şekilde geliyor cinselliğe fazla özel olmayacaksa yani.
Sevgiliniz diğer konuda olduğu gibi bodoslama iç çamaşırından mı bahsediyor..biraz daha detaylı anlatmalısın.
Belki de sizden gerçekten çok etkileniyor ve aklı hep sizde olduğu için konu hep o noktaya geliyor.
Yani iki kişi arasındaki cinsellik birden gelişir,güzelliği ordadır.Çekim olur o an yaşanır ne yaşanacaksa..
Konuşup konuşup işin büyüsü de kaçıyor.Ayrıca 29 yaşında bir adamın cinsellik konuşması da anormal değildir sadece yersiz diyebiliriz.Ama niyetini
böyle anlamak mümkün değildir.Son bir not;aslında çok doymuş bir adam değilse sevgiliniz sürekli cinsellik konuşuyorsa daha toydur.Öyle vur kaç tipi adamlar çok daha akıllı planlı davranır.Sizinki sadece fazla etkilenmiş bir genç adam bence..Tabi bence yani yine de temkinli olun

ben o kadar da olgun oldugunu düşünmüyorum cnm.. ne bilim o kadar olgun olsa senın kafanı kurcalayacak kadar cinsellikten bahsetmezdi..senın yanlış anlayacagını düşünebilirdi... :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…