işte bu da bir kriter değil dışarda neler neler var sana ihtiyacı yok değil mi....ama altı aylık kız arkadaşıyla birlikte olmamış olmak onun için çok yaralayıcı olurdu ....bir nevi hırs yapmak diyelim .....hazır değilsen hayır de ...yaşın küçük anlaması gerekir...hiç değilse okulun bitsin ...bekleyen nasıl bekliyorne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum..
ama gerçekten bana ihtiyacı yok etrafında kızlar var yakışıklılığı yerinde durumu çok çok yerinde..
eğer niyeti farklıysa neden ben diye düşünüyorum bu kez de.. o kadar kız varken..
çok doğru söylemişsin.. aynen ben ayrılırsak ve ben bişeyler yaşamış olursam ondan ayrılamam diye mız mızlanan kızlardan olurum.. kendimi tanıyorum.. onunla ciddi ciddi konuşmalı mıyım ben cinsellik istemiyorum mu demeliyim
açık açık söyle evet, hazır değilim ve hazır olana kadar bu konuyu açmanı istemiyorum de. üç seçenek var; ya sana saygı gösterecektir ki bu en iyisi ihtimallerin, ya tamam diyip ama yine sık sık konuyu cinselliğe getirecektir bu da en kötü ihtimal çünkü sinsidir adam dikkat etmen lazım sana he he diyip bildiğini yapmanın peşindedir, üçüncü olarak da sen daha olgunlaşmamışsın vs gibi bahanelerle seni terkedecektir bu da yine iyi bir ihtimal en azından kurtulmuş olursun.
yani kızlar sizce ben yol yakınken bitirmeli miyim?
yada önce bu tür bi ilişki istemediğimi mi söylemeliyim
muhtemelen 3.yü yapacaktır çok ciddi bu konuda çünkü..
anlamıyorum ki evlenince onunla birlikte olmayacağımdan mı korkuyo neyi tanımaya çalışıyo bu kadar..
işte bu da bir kriter değil dışarda neler neler var sana ihtiyacı yok değil mi....ama altı aylık kız arkadaşıyla birlikte olmamış olmak onun için çok yaralayıcı olurdu ....bir nevi hırs yapmak diyelim .....hazır değilsen hayır de ...yaşın küçük anlaması gerekir...hiç değilse okulun bitsin ...bekleyen nasıl bekliyor
ya canım benim nasıl diyim bu adamın evlenmeyi düşündüğüne nasıl hemen emin oldun? nasıl inandın? evlilik kararı olmak hemen öyle kolay mı?
tanımaya falan çalışmıyor özür dilerim ama seni kullanmaya çalışıyor.
madem kaldıramayacaksın yaşın da çok genç sen derslerine kanalize ol çok yıpranırsın abla sözü dinle.....o ne kadar ciddiyse sen de o kadar ciddi ol bekleyemeyecekse gitsin ablacığım bırak çok yıpranırsın......fazla da zıtlaşma o değişmez çünkü baktın olmuyor ayrılmak istediğini söylersin
Istemediğini söylediğinde sana nasıl bir tepki vereceğini tahmin edebiliyorum
bence temkinli olmalısın. çok dikkatli davranmalısın. kimi erkek evlenmeye karar verdiğinde karşısındaki bayanı denemek içinde böyle yapabiliyormuş mesela. bazı böyle düşünen zihniyetler var ya da evlenmeden ten uyumuna bakmalıyız diyenlerde,ne bileyim ben asla burdan cinselliği yaşa demem,senin kararın iyice ölç tart öyle karar ver,ben eşimle mesela küçük yaşta sevdik birbirimizi,bir iki sene uzaktan sevdik sonra 13 yaşında çıkmaya başladıkbu sene Ocak'ta evlendim 29 yaşındayım şuan düşün mesela.kaç sene çıktık yani cinsellikten elbette konuştuk fakat asla bunu ilişkimizin merkezine taşımadık,bence iyice düşünmelisin, adam gibi adam kendini belli eder bence
emin değilim ki zaten tatlım o yüzden sizlerle paylaşıyorum..
amacını evlenmek gibi gösterip başka şeyler mi planlıyo bilemiyorum ki..
anlamanın bi yolu var mı onu da bilmiyorum zaten 20 yaşındayım ilişkiler konusunda tecrübe sahibi de değilim..
evet konu içinde konu olmuştu o yüzden açtım..
benim anlattığım gibi 6 aylık bi ilişkim var..
sevgilim gayet olgun yaşı da benden baya büyük efendi yakışıklı bi insan..
cinsellik konuşmalarımızda o kadar çok geçiyo ki onsuz bi konuşma hatırlamıyorum diyebilirim..
kendisi bunun çok öenmli olduğunu ve her şeyi paylaşmamız gerektiğini düşünüyo..
beni çok sevdiğini vs söylüyo inanıyorum da aslında ama bu cinsellik konusu çok şüphe uyandırıyo..
evlilikten de çok bahsediyo ama işte bu evlilik konuşmaları göstermelik mi amacı başka mı bilemiyorum..
güvenmekte zorlanıyorum..
o kadar olgun ki bazen hakkında kötü düşündüğümde kendimden utanmama sebep oluyo ama yine de bilmiyorum..
birine güvenmek kolay değil hele ki bu konular konuşuluyosa.. ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardan işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?