Merhaba kızlar,
Yeni bir üniversiteye başladım bu sene ve yurtta kalıyorum. Sevgilim de benimle aynı yurtta kalıyor yurdışında okuduğum için burda yurtlar kızlı erkekli karışık. Aynı yurtta kaldığımız ve benim de arkadaş olduğum kızın sevgilime davranışları beni çok rahatsız ediyor. Öncellikle kızın gözümün önünde biz onunla evlendik ve o benim hayatımın aşkı gibi şakalar yapması. Bu şakaları özellikle her gün yapması artık beni çok üzmeye başladı çünkü ben az çok anlıyorum şakanın altında yatan gerçeği. Sevgilim de kıza gidip biz evliyiz di mi gibi şeyler demesi kızın eşyalarını taşıması zaten beni ağlatacak kadar üzüyor. Kız ne dese harıl harıl yapıyor ben bir çantamı taşı desem taşımaz bir bahane bulur.
Kızın annesi ayrıca ziyarete geldiğinde benim sevgilimin odasına girip bu çocukla evlen gibi cümleler kurması...

Seneye de bu kızla aynı evde yaşamak zorundayım ve kız bana seni çok seviyorum dese de ben ona hiç güvenmiyorum. Sevgilimden cidden hoşlanıyor mu anlayamıyorum bir türlü sadece şaka mı yapıyor? Arkasından SENİ SEVİYOORUM diye bağarmayı hiç eksik etmiyor ne zaman bir yere çıksa. Diğer erkeklere böyle bir davranışı yok. Sevgilimin çok iyi bir koca olacağını söylüyor sürekli ama sevgilim bana hiç ona davrandığı kadar iyi davranmıyor. Hatta kötü bir erkek arkadaş olduğunu bile söyleyebilirim. Kızlar çok üzgünüm sinirim bozulup ağlıyorum sürekli bu yüzden ağladığımı görüp bu kız bana seni çok seviyorum ağlama diye bir kart hazırladı geçen cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Gereksiz kıskançlık yapıyorum gibi geliyor bazen ama kız biz beraber otururken kocamla beraber olman için senin ölmen gerek gibi bir cümle kullandı

Çok güldüm ama bir yandan da korktum tövbe dedim. Ne zaman kesecek bu konuşmalarını bilemiyorum kavga da etmek istemiyorum kızla