Sevgilime hayatımın aşkısın diyen kız???

Ya hanımlar kız akıl almak için konu açmış neden hemen dalga geçiyorsunuz? Ayrıca biraz modern düşünün ya bu nedir...

Sevgili konu sahibi,
Arkadaşın belli ki sevgilinle evlenmek istiyor. Bunu senin yanında dile getirmesi de bundandır. Sevgilinin de gönlü var gibi. Evlenmelerine izin vermeyin sakın. Önce biraz sevgili olsunlar. Hemen evlenilmez öyle. Tanımadan evleniyolar boşanıyolar sonra ya :KK53:

Ya böyle konu mu olur sinirim bozuldu :confused:

Ya hanımlar kız akıl almak için konu açmış neden hemen dalga geçiyorsunuz? Ayrıca biraz modern düşünün ya bu nedir...

Sevgili konu sahibi,
Arkadaşın belli ki sevgilinle evlenmek istiyor. Bunu senin yanında dile getirmesi de bundandır. Sevgilinin de gönlü var gibi. Evlenmelerine izin vermeyin sakın. Önce biraz sevgili olsunlar. Hemen evlenilmez öyle. Tanımadan evleniyolar boşanıyolar sonra ya :KK53:

Ya böyle konu mu olur sinirim bozuldu :confused:
Bende bişey diyecen sandım ciddi bir giriş yapınca :KK48:

Gereksiz kiskanclik yapiyorum cumlenize sastim kaldim.. acaba dedim bir filmin icindeki sizofren sizmisiniz? Sanki onlar beraberler ama siz o erkegi sevgiliniz saniyorsunuz.. cekilin aradan bence, bugun yarin sevgili olacaklar onlar

Komik bir iliski..
Ne desem bilemedim.

Sevgilinle net konus .bu durumun ne oldugunu sana aciklasin ve kizdan uzak dursun.

Gerekirsr hemen ayril

şahsen ben o kızı parçalarım. bütün prensesliğimi bir kenara bırakıp üstüne atlarım. önce kıza sonra sevgilime. tabi bu olaydan sonra sevgilim olamaz kendisi.

Kız seni seviyorum aşkım canım kocam derken, sen sevgiline benim çantamı niya taşımıyon dersen adam da ona bakar tabi.

İki seçeneğin var, ya aradan çekileceksin ya herifi kızın elinden alacaksın :)

Elinden alman için de kıskançlığa değil adamın sevdiği şeyleri yapmana ihtiyaç var. Sağda solda aşkım bebeğim diye atlarsın boynuna, o kız kocam mocam deyince, şekerim geç kaldın bu adam rezerve sen diğerlerine bak filan diye espri yaparsın, gülersin kikiri kikiri. Sevgilinin etrafında fır dönersin olur biter, o kızın da pabucu dama atılır.

He yok bir erkek için bunu yapamam daha neler diyeceksen, bırak ne halleri varsa görsünler yahu :)

neden kendine bunları yapıyorsun ki; gözünün önünde olanlar gururuna haysiyetine dokunmuyor mu? ikisiyle de kes ilişiğini.
bunlar ne sevgilin, ne arkadaşın. senin farkında olduğunun başkaları da farkındadır. aşk diye alay konusu olmaya hiç değmez.

Merhaba kızlar,
Yeni bir üniversiteye başladım bu sene ve yurtta kalıyorum. Sevgilim de benimle aynı yurtta kalıyor yurdışında okuduğum için burda yurtlar kızlı erkekli karışık. Aynı yurtta kaldığımız ve benim de arkadaş olduğum kızın sevgilime davranışları beni çok rahatsız ediyor. Öncellikle kızın gözümün önünde biz onunla evlendik ve o benim hayatımın aşkı gibi şakalar yapması. Bu şakaları özellikle her gün yapması artık beni çok üzmeye başladı çünkü ben az çok anlıyorum şakanın altında yatan gerçeği. Sevgilim de kıza gidip biz evliyiz di mi gibi şeyler demesi kızın eşyalarını taşıması zaten beni ağlatacak kadar üzüyor. Kız ne dese harıl harıl yapıyor ben bir çantamı taşı desem taşımaz bir bahane bulur.
Kızın annesi ayrıca ziyarete geldiğinde benim sevgilimin odasına girip bu çocukla evlen gibi cümleler kurması...:işsiz: Seneye de bu kızla aynı evde yaşamak zorundayım ve kız bana seni çok seviyorum dese de ben ona hiç güvenmiyorum. Sevgilimden cidden hoşlanıyor mu anlayamıyorum bir türlü sadece şaka mı yapıyor? Arkasından SENİ SEVİYOORUM diye bağarmayı hiç eksik etmiyor ne zaman bir yere çıksa. Diğer erkeklere böyle bir davranışı yok. Sevgilimin çok iyi bir koca olacağını söylüyor sürekli ama sevgilim bana hiç ona davrandığı kadar iyi davranmıyor. Hatta kötü bir erkek arkadaş olduğunu bile söyleyebilirim. Kızlar çok üzgünüm sinirim bozulup ağlıyorum sürekli bu yüzden ağladığımı görüp bu kız bana seni çok seviyorum ağlama diye bir kart hazırladı geçen cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Gereksiz kıskançlık yapıyorum gibi geliyor bazen ama kız biz beraber otururken kocamla beraber olman için senin ölmen gerek gibi bir cümle kullandı :KK53: Çok güldüm ama bir yandan da korktum tövbe dedim. Ne zaman kesecek bu konuşmalarını bilemiyorum kavga da etmek istemiyorum kızla :KK43:
Kiz arkadasinizla ,sevgiliniz arasindaki iliski normal degil.Boyle kisilikteki insanlar ne arkadasim olabilir , ne de sevgilim.

Merhaba kızlar,
Yeni bir üniversiteye başladım bu sene ve yurtta kalıyorum. Sevgilim de benimle aynı yurtta kalıyor yurdışında okuduğum için burda yurtlar kızlı erkekli karışık. Aynı yurtta kaldığımız ve benim de arkadaş olduğum kızın sevgilime davranışları beni çok rahatsız ediyor. Öncellikle kızın gözümün önünde biz onunla evlendik ve o benim hayatımın aşkı gibi şakalar yapması. Bu şakaları özellikle her gün yapması artık beni çok üzmeye başladı çünkü ben az çok anlıyorum şakanın altında yatan gerçeği. Sevgilim de kıza gidip biz evliyiz di mi gibi şeyler demesi kızın eşyalarını taşıması zaten beni ağlatacak kadar üzüyor. Kız ne dese harıl harıl yapıyor ben bir çantamı taşı desem taşımaz bir bahane bulur.
Kızın annesi ayrıca ziyarete geldiğinde benim sevgilimin odasına girip bu çocukla evlen gibi cümleler kurması...:işsiz: Seneye de bu kızla aynı evde yaşamak zorundayım ve kız bana seni çok seviyorum dese de ben ona hiç güvenmiyorum. Sevgilimden cidden hoşlanıyor mu anlayamıyorum bir türlü sadece şaka mı yapıyor? Arkasından SENİ SEVİYOORUM diye bağarmayı hiç eksik etmiyor ne zaman bir yere çıksa. Diğer erkeklere böyle bir davranışı yok. Sevgilimin çok iyi bir koca olacağını söylüyor sürekli ama sevgilim bana hiç ona davrandığı kadar iyi davranmıyor. Hatta kötü bir erkek arkadaş olduğunu bile söyleyebilirim. Kızlar çok üzgünüm sinirim bozulup ağlıyorum sürekli bu yüzden ağladığımı görüp bu kız bana seni çok seviyorum ağlama diye bir kart hazırladı geçen cidden gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Gereksiz kıskançlık yapıyorum gibi geliyor bazen ama kız biz beraber otururken kocamla beraber olman için senin ölmen gerek gibi bir cümle kullandı :KK53: Çok güldüm ama bir yandan da korktum tövbe dedim. Ne zaman kesecek bu konuşmalarını bilemiyorum kavga da etmek istemiyorum kızla :KK43:

Kız ciddi mi şaka mı yapıyor bilmem ama sevgilinizin dibi düşmüş belli ki. E tabi başka kızdan ilgi görünce hemen yelkenler suya indi, hemen kendisini Brad Pitt sandı, bariz etkilenmiş ve hoşlanmış, 1-2 hafta ortada olmayın görün bakın sizden ayrılıp o kızla yaşamaya başlar, siz varsınız diye şaka adı altında bastırıyor duygularını belli ki ama içi erimiş ve sinirden kudurttu beni. Allah bilir siz yokken öpüşmüşlerdir bile, neyse sinirlendim, nefret ediyorum yüzsüz insanlardan. Size de geçmiş olsun.

Merhaba kızlar,

ne bıcım ılıskıler anlamadım, sevgılın senden cok kızla flortlesıyo sankı,
ben algılayamadım kusura bakmayın...

nasıl bir sevgililik ve arkadaşlık ilişkisi bu sizin ki çözemedim. kim kimin arkadaşı kim kimin sevgilisi? 2 kız 1 çocuk o ona kocam o ona aşkım ama hayır benim sevgilim vs vs vs :)

Muhatap olmayın nASıl bir ilişki üçlüsü ya hu ;?
Nasıl art niyet aranmaz arAdan çekilin ne halleri varsa görsünler.
Yaş kaç kocam mocam muhabbetleri seni seviyorum diyip ergence bağırmasıı falan yeterince mide bulandırıyor.
Eşyanızı taşımıyor kızın ki canla başla taşıyor .
Burdan yola çık Allah aşkına !nASIL BİR SEVİYESİZLİK BU.

Hani orası Amerika olsa bile bu durum oraya bile anormal.
Senin çantanı taşımıyor ama onunkini taşıyor öyle mi?
Kardeş sen saf mısın nesin sen???

Back
X