Sevgilime hayatımın aşkısın diyen kız???

Konu sahibi kayip bayanlar.nereye gitti.kafasina dank etti herhalde.onunvda sucu yok.erkeginde sucu var.baskasini seviyorsan ayril kardes,baskasinin duygulari ile oynamak zorunda misin?

1.si ona arkadaşım demeyi bırak. O bildiğin 40 ayaklı çıyan, iki başlı yılan. Ne demek sevgilinin arkasından seni seviyorum diye bağırmak. Bunun neresi şaka? Nerde gülüyoruz pardon anlayamadım?
Sevgilinin de hoşuna gidiyo tabi böyle flörtöz halleri. Arkadaşlar haklı, ya sen çekil aradan ya da o kızı çek kenara. Tabi burda karar sevgiline ait. Hanginizi tercih eder bilemiyorum.

Bence ikisinden de uzaklasmanin yolunu bulun. Baska biriyle cikmalisiniz eve cikacaksaniz. Aci veren durumlarin ivine suruklemeyin kendinizi. Caresi olmayan bir sey degil. Her ikisi de acikca belli deger vermiyorlar size.

AYril gitsin ne munasebet beni sevgilime kocam falan diyor onun agzini yirtarim orda.
Sevgilomede basarim tekmeyi
Baska adam yok sanki cocuk kandiriyorlsr.

bir kaç yorumunuza denk geldim.
Oldukça mantıklı birisiniz aslında
Sanırım kendinizle ilgili güven problemleriniz ve ailenizle ilgili sorunlarınız vardı.
Bence erkek arkadaşınız ve o kız arkadaşınızla ilişkinizi kesin. Zira çok saygısız ve terbiyesizler. Birbirlerine meyilleri oldukça açık. Bırakın tencere kapak olsunlar.

Sevgilini hic sorguya cektinmi bunlar nedir diye? Onun soylediklerini merak ettim... Ona gore yorum yapacagim.

Kesinlikle ayrılırdım...

Neyi zorluyorsun zaten onu da anlamış değilim,adamlar almış yürümüş sen arada kendini nimetten sayıyor gibi görünüyorsun...

Küçük düşürme kendini, alsın tepe tepe kullansın kocasını, kocasıymış tam mal ya!..

Sizin değil de onların ilişkisi var yani :)
Bence aradan çekilmen en doğrusu olur iyide davranmıyormuş sana üstelik.

Yerinde olsam bnde baska erkek arkadasımla samımı olur onları takmadıgımı gosterırdım bılerek yapıyor edasıyla degıl tabıkı.ve ayrca şöle dusun aynı seylerı sana yapmıyorsa ama kız atkadasına ses cıkarmıorsa hıc uzatma once erkek arkadaslarınla samımı ol snra don ona olmuor böle de hıc bsy yokken daha cok koyar ona

Yeni ve sinsi planimi acikliyorum. Oncelikle ikisinin arasini acarim.

Sevgilimle yalnizken o kizin erkek arkadasi oldugunu ama herkesten sakladigini filan soylerim. Fotosunu gördüğümu hatta uzun zamandir birlikte olduklarini filan soylerim. Ama boyle sinsi sinsi

Sonra kiz arkadasima sir veriyo gibi erkek arkadasimin bana cok asik oldugunu filan soylerim. Kiza laf sokmadan onda olan binozelligi soyleyip erkek arkadasin böyle kizlari hic ciddiye almaz. Olsem de oyle biriyle asla iliski yasamazdim diyod flan gibi ağır biseyler söylerdim. Sonra surekli bana soyle suprizler yapti boyle duaunceli soyle ince filan gibi konusurdum.

Hatta daha ileri goturur kiz tilisinca haklisin canim kiskanmakta bir tane vardi onu da ben kaptim diye geyik yaparim.

Aralari acildigi anda da erkek arkadasima seni eskisi gibi sevmiyorum der tekmeyi basardim.

Kız ne dese harıl harıl yapıyor
??

ben bir çantamı taşı desem taşımaz
Neden taşısın ki?

Seneye de bu kızla aynı evde yaşamak zorundayım
Siz de ilginçsiniz.

Arkasından SENİ SEVİYOORUM diye bağarmayı hiç eksik etmiyor
Argo bir tabir var ama yeri değil üzgünüm o sebeple sevgiliniz Konya Ovasını sever mi diyeyim.
Sevgilimin çok iyi bir koca olacağını söylüyor
Medeni kalmakla hadsizliğe karşı sessizliği karıştırmamak lazım,''hıı öyle de sanane'' deyin arada

kız biz beraber otururken kocamla beraber olman için senin ölmen gerek gibi bir cümle kullandı
Gelelim bu son cümleye, acilen tedaviye ihtiyacı olduğunu söyleyip şu kızla aranıza mesafe koyun. Şu kadar akılsızlığın içinde sevgilim tüm bu eleştirileri kabul etmeyip aynı davranmaya devam ediyorsa gerekirse onu da şutlarım. Şu aptallığı çekmeniz için sebep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…