Kişisel Bakım Ürünleri sevgilime hediye olarak traş makinesi önerileri bekliyorum. yardıımm!

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar erkek arkadaşımın doğum günü geldi çattı ve ben hala ne alcağımı bilmiyorum ihtiyacı olduğu bişi almak istiyorum. traş makinesi yok önceliğim o ama farklı fikirlere de açığım. ayrıca sizden traş makinesi önerisi istiyorum eşinizin, sevgilinizin kullanıp da memnun kaldığı markalar ve modeller. bütçem sınırlı malesef 100 lira ve civarı tercihim. babylissin bikaç modeli çok hoşuma gitti özellikle kirli sakalda iyi olduğunu okudum özelliklerinde ancak babyliss daha çok bayanlara yönelik ürünler ürettiği için bu konuda bi fikrim yok. sizler ne dersiniz? sürpriz olmasını istediğim için sevgilime sormak da istemiyorum lütfen önerilerinizi esirgemeyin. .) :54: :16:

canım bende eşime nişanlıyken braun cruzer 3 almıştım o zaman en iyisi bu demişlerdi eşim hiç memnun değil boşuna okadar masraf etmişim philips i öneririm tabi o zaman satıcı beni brauna yönlendirmişti ama çok pişman oldum meğer philips daha iyiymiş sıfır traş konusunda eşim hala der bana keşke bana da bir sorsaydın almadan diye :50:

evet cnm ben de braun ve philipsin iyi olduğunu duydum hatta babamınkide philipsti. kardeşim bile kullandı onu. ancak bu iki markanın da fiyatları oldukça yüksek. sadece sinek kaydı olarak kullansa bu kadar düşünmicem ama benim tercihim kirli bırakması o yüzden şekillendirme de olması gerekiyor bunlar da eklenince maliyet daha da artıyor malesef. :S kardeşime aldık daha yeni remington 60 liralık bişi sıradan bişi öle aman aman iyi değil biraz daha kaliteli olsun diyorum. teşekkür ederim önerin için canım. başka başkaa öneriler bekliyorm kızlar hadii.:) öğrenci bütçesine uygun bişeyler. .):54:

modelini hatırlamıyorum ama daha 2 ay önce braun aldım nişanlıma 89 tl idi. 2 tane başlığı var çok detaylı bir makine değil ama çok memnun kaldığını söylüyor. ben Gold mağazasından almıştım.

kızlar bende nişanlıma bohçası için alacağım sıfır yapan saç şekillendirme aparatları da olan bi şey istiyor. hepsinn birarada olduğu tavisye edilmese de istiyor işte :l önerebileceğiniz bi şeyler var mı? veya indrim felan görürseniz yazın lütfne

Back
X