Sevgilime iğrençsin dediğim için benden ayrıldı

Genel çerçevede yaşınızın küçük olduğu izlenimi veriyorsun bize.
Bir de onun çalışmayı sevmemesi tam bir muamma.

Valla 30 yaşındayım demiyorum 19 yaş çok ta büyük sayılmaz değil mi ?
Kimlik te ister misin canım göstereyim ?
O konuya da yorum yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam her neyse.

Valla 30 yaşındayım demiyorum 19 yaş çok ta büyük sayılmaz değil mi ?
Kimlik te ister misin canım göstereyim ?
O konuya da yorum yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam her neyse.

Hangi konudan bahsediyorsun sen?
Yorum yaparken sana mı danışayım bundan sonra?

gerçekten senden bıkmış olabilir mi?
bi iğrençsin lafıyla öyle olay büyümez ama sürekli çalış paran yetmez filan dersen tak etmiştir bi yerden sonra buda bahanedir...
insan sevdiği birine paran yetmez isteklerimi alamazsın nasıl der anlamadım yani evliliğe hazır olmadığını düşünüyorsan evlenmezsin olur biter...
2 yılda yerine oturtamadığınız ilşkiniz içinde bi ömür harcamayın bence

Sanırım gerçekten benden bıktı
Benım söyleyiş tarzım tam bir aptallık olmuş bunu anladım ya yanlış ifade etmişim kendimi ona her seferinde.
Oda küçük bir lafla gözden çıkarıverdi beni

Bana danış demedim sevgilinizin çalışmamak istememsi tam bir muamma dediniz ya?
Actıgım o konuda da yorumunuz vardı dedim.
Bak hele benim gibi bir agresif daha

Tembel sevgili konusu senin mi?
Şimdi daha iyi anladım.
Tamam oturdu kareler yerine..
Tek cümle dicem sana: kestir at bu işi.

Arkadaşlar yorum yaparken bazılarımız ne kadar ağır ve haddini aşan cümleler kuruyor. Daha kibar ve nazik olmamız site saygınlığı açısından daha iyi olabilir. Üstelik burası bir kadın sitesi. Birbirimizi çok ağır ve özensiz cümlelerle itham ediyoruz bence. Neredeyse hakarete varan bir biçimde. Daha kibar olsak daha mutlu olabiliriz bence...

İnadına yorum yapıyorum zannetme de demeden edemiyorum sen yazdıkça.
Bir kere hiç kimse bir lafla işi bitirmez, bardak taşmıştır.
İkinci ihtimal de karşındaki zaten bence oturmamış bir kişilik, mantıklı karar vermekten uzak olabilir bazen yani anlık ve fevri kararlar verebilir.

Sanırım haklısınız ya bende lafa takılırım ama bunla küçük şeyler düzelceğini sanmıyorum artık çok yıprandık

kaprisli adam çekilmezzz unut gitsin...seni seven, değerini bilen, her lafından alınmayacak nedemek istediğini anlayabilecek birini nasip etsin Rabbim sana ....bence hiç arama sorma hatta aradığında açma bile madem bitirmiş keyfi bilir

Tabi tek bir cümleyle olmaz.
Bardağı da taşıran ben oldum

Bana mı laf acaba?
Değilse hangi kullanıcının hangi mesajı haddini aşan ve ağır örnek üzerinde bir inceleyelim de ona göre yorum yapalım.

Duramadım aradım acmadı sonra o aradı açtım... Konuştuk anlatmaya çalıştım kendimi iğrençsin dememeliydim özür dilerim aramam bidaha hattımı kapattırıcam dedim dur kapama filan dedi baya konuştuk.. Yanlışlarımı düzeltmeye calıştım sürekli aynı şeyleri söyluomuşm onuru kırılmış filan sonra kapattık istemiyorum diye mesaj attı tamam dedim.

Canım bak şu kırmızıyla işaretlediğim yeri sen söylemişsin çocuğa o da “tamam” demiş. Şimdi neden üzülüyorsun?
Blöf yapmayacaksın böyle konularda. Hata üstüne hata gidiyorsun hala.

Canım bak şu kırmızıyla işaretlediğim yeri sen söylemişsin çocuğa o da “tamam” demiş. Şimdi neden üzülüyorsun?
Blöf yapmayacaksın böyle konularda. Hata üstüne hata gidiyorsun hala.

o istemiyorum dedi ben tamam dedim...
Anlatım bozuklugum mu var acaba?
Üstüne gitmedm sadece yaptıgımın yanlış oldugunu söylemek istedim ona da

o istemiyorum dedi ben tamam dedim...
Anlatım bozuklugum mu var acaba?
Üstüne gitmedm sadece yaptıgımın yanlış oldugunu söylemek istedim ona da

Hattımı kapattıracağım vs demişsin istemiyorum demek için illa kelimeyi telaffuz etmek gerekmiyor insanı böyle canından bıktırıp yani azmettirip dedirtmek de aynı kapı.

Hattımı kapattıracağım vs demişsin istemiyorum demek için illa kelimeyi telaffuz etmek gerekmiyor insanı böyle canından bıktırıp yani azmettirip dedirtmek de aynı kapı.

Hat onun üstüne.. O kapattırcam demişti ben de ben kapattırım dedim.
Nasıl da suçlu çıktım yani erkekler formu gibi burası da her konuya bakıyorum kadınlar eleştiriliyor.
Özellikle de siz erkek avukatı gıbısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…