Sevgilime iğrençsin dediğim için benden ayrıldı

yaşlarınız çok genç hatalardan tecrübe kazanmayı öğreneceksin, ikinizde hatalı davranmışsınız. sen artık bir adım atma.
bir de merak ettim yukarıdaki konuşmayı ne zaman yaptınız bugün mü.

Ters bir şey yazınca erkek avukatı oluyorsak evet erkek avukatıyım. İkinci mesleğim olsun..
Birkaç sene sonra yeniden oku konularını anlarsın ne demek istediğimi..

Ters bir şey yazınca erkek avukatı oluyorsak evet erkek avukatıyım. İkinci mesleğim olsun..
Birkaç sene sonra yeniden oku konularını anlarsın ne demek istediğimi..

Hiç olumlu bir yorumunuzu göremedim ama nedense birkaç sene sonra mı bakayım ?
Bana agresif demeniz şimdi tuhafıma gitti siz benden daha agresifsiniz.
Tabi meslek önemli birden fazla olmalı değil mi eminim 2. mesleğinizde daha başarılı olursunuz

Çok iğrenç bir ilişkiniz varmış gerçekten bitmesi isabet olmuş..

olumlu bir mesele olsa ipek de ona göre olumlu yorum yapardı ayrıca cidden agresifsiniz bu sugötürmez bir gerçek. ayrıca alaycı cevaplar verip karşınızdakinden olumlu bir cevabı nasıl bekliyorsunuz hayret

olumlu bir mesele olsa ipek de ona göre olumlu yorum yapardı ayrıca cidden agresifsiniz bu sugötürmez bir gerçek. ayrıca alaycı cevaplar verip karşınızdakinden olumlu bir cevabı nasıl bekliyorsunuz hayret

Mimar valla gülüyorum ben yorum yaparken cidden bak.
Çocukça. Daha önceki konusunu da zorla hatırlattı bana depreştirdi iyice..

Yaşı küçük diyorum kızıyor bana.

Yaş bir yana insanın kendisine saygısı olmalı bu ne ya, böyle şeylerle vakit harcayacak kadar değersiz mi konu sahibinin vakti. İlişki var ilişki var böyle saçma bir ilişkide bunca çaba neden yani

Son düzenleme:
Mimar valla gülüyorum ben yorum yaparken cidden bak.
Çocukça. Daha önceki konusunu da zorla hatırlattı bana depreştirdi iyice..

boşver hayatım cidden yani bazı insanlar benim istediğim cevapları vereceksiniz diye topik açıyorlar he hü deyip geçecekmiyiz yoksa doğruları mı söylemeliyiz bilemedim:44:

Ay ne cevaplar ne cevaplar bana. Senden 15 yaş büyüğüm dedim daha tecrübeliyim senden dedim. Yaşının önemi yok benim için dedi. Hazır cevap kızımız.
İlk konusunu hatırlarsın ya “tembel sevgili” diye bir şeydi.
Bakalım 3. Konuyu nasıl bağlayacak.

boşver hayatım cidden yani bazı insanlar benim istediğim cevapları vereceksiniz diye topik açıyorlar he hü deyip geçecekmiyiz yoksa doğruları mı söylemeliyiz bilemedim:44:

Tabi tabi “konuma yazma” diye posta koyup bir repliğe yine imza atılmadan geçilmedi.

3.konum da yaşı büyük diye etrfa akıl dağıtan kadınlar olucak yorumunuzu beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…