- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
19-20 dedim
Ergenlikle ne alakası varsa çevremden hep olgun bir insan oldugum söylenir ama şu sitede en agır ergen gibi görüldüm
3.konum da yaşı büyük diye etrfa akıl dağıtan kadınlar olucak yorumunuzu beklerim
3.konum da yaşı büyük diye etrfa akıl dağıtan kadınlar olucak yorumunuzu beklerim
Böyle basit ve saçma nedenlerden ayrılıp barışmaya yorulmuyor musunuz, yıpranmıyor musunuz? Çok saçma bir ilişki gerçekten.
''Çevremden hep olgun bir insan olduğum söylenir.'' bu da yeni moda oldu
Tabi tabi konuma yazma diye posta koyup bir repliğe yine imza atılmadan geçilmedi.
akıl var da dağıtıyoruz çok şükür ayrıca akıl istemiyorsan yazma kardeşim zorla mı yazdırdık
En çok yorum yapan kişi olacağımdan emin ol.
Moda ya sizde uyun o zman geri de kalmayın ne dersiniz?
Alemsin valla şu kısma koptum
En ufak bir şüphem bile yok o konuda.
birbirinize yaklaşımınız öyle cünkü...
hattı onun üstüne kapattırıcam vs. tamam git kapattır oda sende rahat et.
yada adama calış para kazan demeler vs. bunlar hoş gözükmüyor.
tabiki calışmıyosa calışma istedigi yoksa söylersin 1-2 kez sonrası seni ilgilendirmez
annesi babası karışmıyoken yada karışamıyoken sana noluyoki. daha ortada evliliğin e si yokken
sana sert eleştiri gelebilir bazı söylemlerimiz... birde yabancı bi gözlük takıp öyle oku.
yazılanları ve yazdıklarını...
sen daha cok hırcın cvp veriyosun kabul et lütfen
ya hem yorum yapın diyorlar sonra da akıl dağıtma ee bu ne perhiz ?
Akıl dagıtmak farklı yorum yapmak farklı bunun ayrımını siz yapamıyosanız diyecek lafım yok benım
Ruhsuzmelek09 seni hafızama aldım. Asla unutmam bundan sonra.
Ben agresif oldugumu kabul ettim zaten hatamı da kabul ettim hala ergen şu bu. 35-40 yaşın da kadınların gelip burada dalga geçmesi de benı sinirlendiriyo gencsin de yaşayıp görceksin de ama ergensin filan olgun birine yakışmıyo en azından. Ben ilşkim çok doğru diye savunmuyorum ki
Akıl dagıtmak farklı yorum yapmak farklı bunun ayrımını siz yapamıyosanız diyecek lafım yok benım
yavrucuğum yorum yapınca da aynısın ki sensadece olumlu yorumlar bekliyorsun olumsuzu görünce de buralarda tepiniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?