sevgilime ilk hediyem

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
bayanlar sevgilime doğum günü hediyesi alıcam ama daha once bana şu cümleyi kurmuştu. Hediyeyi almış olmak için almak çok anlamsız. Birine hediye alırken ya sevdiği ya da ihtiyacı olan bişeyi almak gerekiyor demişti ki çok haklı da kendisi böyle yapıyor kimin ne ihtiyacı varsa onu alıyor..Saat koleksiyonu var fakat güzel saatler 700den başlıyor almış olmak için de basit bir şey almak istemiyorum zevkine uymaz biliyorum.Ne alcağım konusunda çok kararsızım fiyat konusunda 150-350 tl arasında bisey alabilirim :)

Hediye icten gelerek alinan bir seydir ve bi çöp kibrit bile olsa karsi tarafi gercekten sevindirir,sevindirmelidir! Ben sevgilinizi egolu buldum kusuruma bakmayin.Icten,asil ,ruhu güzel her insan ,ona vakit ayrilip hediye secildigi icin mutlu olur,net! Yok ihtiyaci olucakmis,yok sevdigi sey olucakmis,ne kadar önem vermis nesnelere...

çok zengin değilsem saat koleksiyonuna saat almam, gördüğünüzde size onu hatırlatan bi şey olsun fiyatı büyüklüğü önemsiz.onu da siz biliceksiniz ne olduğunu

Su hediye olayi gercekten zor. Ben esime genelde kiyafet alirim ama zevklerimiz pek uymaz, o yuzden geneldr basic tshirt ya da hep giyebileceği spor sort falan alirim. En zaruri ihtiyac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…