• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime karşı bağımlı mıyım?

Doktoru mu degistirsen acaba, uzaktan doktor olmuş gibi geldi bana
O doktorla gorusmeyi biraktim simdi de igden insanlara yardimci olacak turden paylaşımlar yapıyor kendisi :Dd farkli bir doktora karsi umutsuz hissettigimden oturu de gidemedim henuz

Uyusturucu bagimlilaei gibi tepkiniz var demeniz guldurdu anlik dhworhw ben de durumun ciddiyetinin farkindayim ama doktora gidip gitmemek konusunda emin degilim acikcasi arastirip gidebilirim ancak onun harici depresyonda gibi hissediyorum sakasiz yapacak islerimi kafamda oturtup adim atamiyorum vs cogunlukla evdeyim bilemedim
Evet abartı gibi gelse de adamdan uzak olunca resmen yoksunluk yaşıyor, insanlardan uzaklaşıyor, hayat kalitenizi düşürüyor,kendi geleceğinize odaklanamıyorsunuz.İyi tarafı sorunu fark etmeniz,şimdi düzelmek bu durumu düzeltmek için harekete geçin, burada kimse sevgiliden ayrıl demiyor ama böyle giderse bu ilişki biter hemde kendi elinizle.....

Psikolojik enelizler(!) yapmadan önce şunu unutmayın; ne kadar bağımlı olursanız o kadar çabuk bitecek bu ilişki

Kendinize bir hayat edinin

Vıcık vıcık yapışan sevgili kadar itici bir şey yok
Boğarsınız adamı

Evet abartı gibi gelse de adamdan uzak olunca resmen yoksunluk yaşıyor, insanlardan uzaklaşıyor, hayat kalitenizi düşürüyor,kendi geleceğinize odaklanamıyorsunuz.İyi tarafı sorunu fark etmeniz,şimdi düzelmek bu durumu düzeltmek için harekete geçin, burada kimse sevgiliden ayrıl demiyor ama böyle giderse bu ilişki biter hemde kendi elinizle.....
Iliskiden ziyade ben kendime hayat da kuramiyorum yarin icin doktora randevu aldım bir gorusecegim bakalim

Psikolojik enelizler(!) yapmadan önce şunu unutmayın; ne kadar bağımlı olursanız o kadar çabuk bitecek bu ilişki

Kendinize bir hayat edinin

Vıcık vıcık yapışan sevgili kadar itici bir şey yok
Boğarsınız adamı
Enelizler :Dd bunları ben de biliyorum sag olun

Peki bana önerebileceğiniz bir sey var mi bu konuda cunku kendi hayatim cok siliklesti ben cok renkli heyecanli bir insandim yaraticiligim vardi ama su an hicbiri kalmadi kolumu kaldiracak enerjim yok maalesef ki
bence biraz sosyalleşin
kendi çevreniz ve arkadaslarınızla , ailenizle de zaman geçirin
veya sosyal kluplere etkinliklere katılın ve yeni insanlar tanıyın

Back
X