Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O doktorla gorusmeyi biraktim simdi de igden insanlara yardimci olacak turden paylaşımlar yapıyor kendisi d farkli bir doktora karsi umutsuz hissettigimden oturu de gidemedim henuz
Uyusturucu bagimlilaei gibi tepkiniz var demeniz guldurdu anlik dhworhw ben de durumun ciddiyetinin farkindayim ama doktora gidip gitmemek konusunda emin degilim acikcasi arastirip gidebilirim ancak onun harici depresyonda gibi hissediyorum sakasiz yapacak islerimi kafamda oturtup adim atamiyorum vs cogunlukla evdeyim bilemedim
Evet abartı gibi gelse de adamdan uzak olunca resmen yoksunluk yaşıyor, insanlardan uzaklaşıyor, hayat kalitenizi düşürüyor,kendi geleceğinize odaklanamıyorsunuz.İyi tarafı sorunu fark etmeniz,şimdi düzelmek bu durumu düzeltmek için harekete geçin, burada kimse sevgiliden ayrıl demiyor ama böyle giderse bu ilişki biter hemde kendi elinizle.....
Evet abartı gibi gelse de adamdan uzak olunca resmen yoksunluk yaşıyor, insanlardan uzaklaşıyor, hayat kalitenizi düşürüyor,kendi geleceğinize odaklanamıyorsunuz.İyi tarafı sorunu fark etmeniz,şimdi düzelmek bu durumu düzeltmek için harekete geçin, burada kimse sevgiliden ayrıl demiyor ama böyle giderse bu ilişki biter hemde kendi elinizle.....
Peki bana önerebileceğiniz bir sey var mi bu konuda cunku kendi hayatim cok siliklesti ben cok renkli heyecanli bir insandim yaraticiligim vardi ama su an hicbiri kalmadi kolumu kaldiracak enerjim yok maalesef ki
bence biraz sosyalleşin
kendi çevreniz ve arkadaslarınızla , ailenizle de zaman geçirin
veya sosyal kluplere etkinliklere katılın ve yeni insanlar tanıyın