sarılmak istemiyorum değil yalnış anlaşıldı sarılmak istiyorum hatta çok özlüyorum ama yanına gidince o ilk sarılma hamlesini ben yapamıyorum o sarılıncada geriliyorum kendimi rahat bırakamıyorum öpme konusundada öyle bi şey düşünmüyorum tik gibi istem dışı geri çekiliyorum. kendimi rahat bırakma sorunum var sanırım ama bunun nasıl üstesinden gelirim bilemiyorum. diyorum tutsam öpsem falan ama iş gerçeğe dönünce yok
konuyla pek yakından alakalı değil ama paylaşmak istedim bana bi akıl verin ne yapmalıyım. iki yıldan fazla süren bi ilişkim olmuştu arada yakınlaşmalarda oldu ve ilk defa o kişiyle yakın olmuştum küçük çapta öpüşme falan. ama şimdi ayrıyım ondan ve yeni biri hayatıma girdi bu tür bişeyler yaşayıp yaşamadığımı sormuştu bende yaşamadım demiştim hani öpmeye kalkmıştı ama fırsat vermedim gibisinden cevaplar verdim. şimdi hayatımda olan kişi ile evlilik yolunda ilerlemek istiyoruz. o öpmek istiyor bende istiyorum ama aynı hatayı yapmamk için uzak durmaya çalışıyorum şimdi içim içimi yiyor acaba onun aklında geçmişimle ilgili şüpheler varmıdır? bundan önceki ilişkimde sanki ilk öpüşen çift bizmişiz gibi hissediyordum kendimi çok kötü hissediyordum acaba flört aşamasında öpüşme olmalı mı olmamalı mı? onu kendimden uzaklaştırmış mı olurum yoksa güven mi kazanırım bilmiyorum. eski arkadaşım öğrenci evinde kalıyordu evde görüşüyorduk ama ileri derece bi yakınlık olmadı hiç sadece sarılma arada kaçamak öpüşmeler olmuştu. şimdiki birlikte olduğum kişiye söylemiştim evine gitmiştim diye o zaman bişey yaşadıysanız hakkımı helal etmem diye söylemişti. bunlar bşey yaanmış şeklinde sayılırmı?