Sorunun nedenini bilemedim ama tuhaf gerçekten ben de sürekli sarılayım gıkım çıkmaz öyle dururum
evliliğinizi etkileyeceği sonucuna nasıl ulaştınız? bence birbirini yordayan şeyler değil. öpüşmeniz gerekmiyor, öpüş-e-mezseniz sorun var, diye bir şey yok bana göre. bu kadar popüler kültür ögesi olmaya gerek yok. herkes öpüşüyor mantığıyla, bunun normal, diğerinin anormal olduğu sonucu yanlış bir çıkarım. yaşantılar duygular düşünceler kişiseldir. bence size bu normal gelse bile, aslında normal gelmiyor, utanıyorsunuz belki çekiniyorsunuz belki süperegonuz baskın. ama bu evliliğinizi yordamaz.
hocam haklısın da ama arkadaş sarılmaktan bile irkiliyorum demiş..bu kadarı tuhaf değil mi?
bunun olmasını istemediğimden değil ama o şekilde yaklaştığında refleks olarak kendimi geri çekiyorum.
kullandığı ifade bu.
eylülcüm dediğim gibi, en basitinden bunu kendi içinde tasvip etmiyor olduğu halde zorunda hissedebilir, mantığına doğru gelebilir ama kendine kabul ettiremez. bunlar insanlar için normal bir şey. arkadaşla kapsamlı konuşmak lazım, anlamaya çalışmak lazım ama sarılamamak da patoloji göstergesi olamaz bence :) olaya vajinismus gibi yaklaşmanın bir anlamı yok bence :) nikahta keramet vardır hem
yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım.daha öncede uzun kısa ilişkilerim oldu. ama şuanki kadar ciddi olmamıştı hiç. aileler biliyor. çok güzel ilerliyor. gerçekten çok seviyorum o da beni seviyor yani her ilişkide olacak ufak tartışmalar dışında hiç bir sorunumuz yok. fakat benim yakınlık kurmayla ilgili sıkıntım var. yani açıklamam gerekirse öpüşmedik bile. bunun olmasını istemediğimden değil ama o şekilde yaklaştığında refleks olarak kendimi geri çekiyorum. o bu konuda hiç sorun çıkarmadı zorlamadı ama ben bazen sarılırken bile kasılıyorum. bu benim ilerde evliliğimide etkiliycek bi sorun olur biliyorum. nasıl yardımcı olursunuz bilmiyorum ama enazından fikir almak istedim bunu yaşayan var mı nasıl çözülür?:44:
yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım.daha öncede uzun kısa ilişkilerim oldu. ama şuanki kadar ciddi olmamıştı hiç. aileler biliyor. çok güzel ilerliyor. gerçekten çok seviyorum o da beni seviyor yani her ilişkide olacak ufak tartışmalar dışında hiç bir sorunumuz yok. fakat benim yakınlık kurmayla ilgili sıkıntım var. yani açıklamam gerekirse öpüşmedik bile. bunun olmasını istemediğimden değil ama o şekilde yaklaştığında refleks olarak kendimi geri çekiyorum. o bu konuda hiç sorun çıkarmadı zorlamadı ama ben bazen sarılırken bile kasılıyorum. bu benim ilerde evliliğimide etkiliycek bi sorun olur biliyorum. nasıl yardımcı olursunuz bilmiyorum ama enazından fikir almak istedim bunu yaşayan var mı nasıl çözülür?:44:
iste tam olarak anlatmak istedigim bu arkadas cok guzel ozetlemis bende oyle robot gibi oluyorum iste sarilma olayinda istememek falan degilbununla ilgili bi konu bende açmştım istersen prflmden girip bakabilirsin:) ama sen sarılınca felanda kasılıyorum diosun :) bende okadar olmuo daha doğrusu senin yasnda basladı ilşkm hemen hemen o sıralar bende öleydim 1 1,5 sene öpüşmedim geri çktim kndimi. sarılıncada sarlıodum ama robot gibi duruodumama sonra düseldi herşey ciddiye binip yüüzklerfelan taklnca rahatlık gldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?