• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime nasıl bi hediye almalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Merhaba kızlar sevgilime yıl dönümümüzde bir hediye alamamıştım yeni bir bilgisayar alıp borçlanmıştım sağolsun istemedi de ama ben geç de olsa ona harika anlamlı bir hediye vermek istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim ??

Sevgiliniz için harika anlamlı bir hediye tavsiyesinde biz bulunamayız. Onu tanıyan ve birlikte zaman geçiren sizsiniz. Nelerden hoşlanır, bir hayali var mıdır bunları düşünüp karar verin.
Benim erkek arkadaşım misal pilot olmak hayali var uçakları çok seviyor. Ona yaptığım sürprizler hep bu zevkine yönelik olur. Bir kere deneme sürüşü ayarlamıştım. Maket uçaklar alıp birlikte yapmıştık vs vs...
Ben de müzikle ilgiliyimdir mesela o da bana hep keman ve yan flütü anımsatan şeyler alır...
Önemli olan onu iyi tanıyabilmek. Bilgisayar alıp borçlanmanıza da gerek kalmazdı kabul etmeyeceğini anlayabilecek kadar tanısaydınız...

Sevgilinizin neyden hoşlandigini bilmiyorum ama hediyesepeti sitesini ziyaret etmeni tavsiye ederim orda kisiye ozel guzel hediyeler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X