cnm benım arkadasım cok guzel bısey yapmıstı bır bardaga kendı resımlerını yapıstırmıstı o bardaga ancak sıcak suyu dokunce o bırlıkte cıktıgı resımler gozukuyodu bence gayet guzeldi
ihtiyacı olan bişeyi hediye et..yada köpek all hayvanlarla arası iyiyse ..:)
ben eşime parfüm almayı tercih ediyorum..oda kendim için kendi beğendiğim kokuyu alıyorumsaolsun oda kullanır ..
Parfüm güzel aslında ama daha farklı bişey alıyım yada yapıyım diye düşünüyorum :)
Tşk ederm fikriniz için....
cnm onu evlenince almaya başlarsın zaten....
arabaları seviyorsa orjinal bi lamborgını maketi al ......
futbol aşığı ise tuttuğu takımın orjinal bi ürününü al...basketbolda olabilir tabi
dijital çerçeveler var..fotografcılarda oluyor genelde..resımlerınızı yuklersın.. senı gordukce hatırlar hem :)
ben kendim çerçeve yapıp resmimizi koymuştum. çok güzel olmamıştı ama çok beğenmişti.
takvimde yaptırabilirsin. her ayda farklı resimlerinizin olduğu masa takviminden.
word de resimlerini koyup altına onunla geçirdiğin zamanı sevgini anlatan yazılar yazıp dergi gibi çıkartabilirsin.
bende şimdilerde eşim olan sevgilime bir doğum gününde çim adam yapmıştım.2 adet yaptım biri erkek figürlü biride kadınsı. hoşuna gitmişti çürüyene kadar atmamış bakmıştı.böyle erkeğine bıyık gözlük,kız olanın kulaklarına minik küpeler,baş kısmınada fiyonktan toka
yapıp tutturmuştum.
elimin değdiği hediyeleri daha bi anlamlı oluyormuş öle dedi bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?