Sevgilime nasıl bir hediye alabilirim ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Sevgilimin dogum gününe 1 ay var ama ben çok özel olmasını istiyorum o yüzden şimdiden ayarlamak istiyorum yardım edermisiniz ?

Maddi değeri değilde manevi değeri daha çok olan ve ikimizi anlatan özel bişeyler olsun istiyorum.
İlk önce beraber bi akşam yemeği yiyelim diyorum ya ailesiyle konuşuyum o akşam evde ikimiz olalım ve ona en sevdiği yemekleri yapıyım yada dışarda yiyelim diye düşündüm sonrada pasta yaptırıyım kalp şeklinde diyorum.
Çocukluk resmini isteyip büyütüp çerçeveletip ona vermek istiyorum...
Başka fikirler ?

cnm benım arkadasım cok guzel bısey yapmıstı bır bardaga kendı resımlerını yapıstırmıstı o bardaga ancak sıcak suyu dokunce o bırlıkte cıktıgı resımler gozukuyodu bence gayet guzeldi :69::69:

Son düzenleme:
ben eşime parfüm almayı tercih ediyorum..oda kendim için kendi beğendiğim kokuyu alıyorum :1:saolsun oda kullanır ..:1:

cnm benım arkadasım cok guzel bısey yapmıstı bır bardaga kendı resımlerını yapıstırmıstı o bardaga ancak sıcak suyu dokunce o bırlıkte cıktıgı resımler gozukuyodu bence gayet guzeldi :69::69:

Evet bende duymuştum güzel bişey aslında olabilir :)
Tşk ederim fikriniz için.....

ben eşime parfüm almayı tercih ediyorum..oda kendim için kendi beğendiğim kokuyu alıyorum :1:saolsun oda kullanır ..:1:

Parfüm güzel aslında ama daha farklı bişey alıyım yada yapıyım diye düşünüyorum :)
Tşk ederm fikriniz için....

Parfüm güzel aslında ama daha farklı bişey alıyım yada yapıyım diye düşünüyorum :)
Tşk ederm fikriniz için....

cnm onu evlenince almaya başlarsın zaten....
arabaları seviyorsa orjinal bi lamborgını maketi al ......
futbol aşığı ise tuttuğu takımın orjinal bi ürününü al...basketbolda olabilir tabi

cnm onu evlenince almaya başlarsın zaten....
arabaları seviyorsa orjinal bi lamborgını maketi al ......
futbol aşığı ise tuttuğu takımın orjinal bi ürününü al...basketbolda olabilir tabi

Futbolla fazla arası yok ama arabaları çok sever...
O güzel olabilir yada benim yazdığım fikirler nasıl hediye olarak değil ama o gün özel yapmak için ?

Başka değişik bi fikri olan varmı acaba günler yaklaşıyor ve ben bir an önce halletmek istiyorum......

dijital çerçeveler var..fotografcılarda oluyor genelde..resımlerınızı yuklersın.. senı gordukce hatırlar hem :)

ben kendim çerçeve yapıp resmimizi koymuştum. çok güzel olmamıştı ama çok beğenmişti.
takvimde yaptırabilirsin. her ayda farklı resimlerinizin olduğu masa takviminden.
word de resimlerini koyup altına onunla geçirdiğin zamanı sevgini anlatan yazılar yazıp dergi gibi çıkartabilirsin.

ben kendim çerçeve yapıp resmimizi koymuştum. çok güzel olmamıştı ama çok beğenmişti.
takvimde yaptırabilirsin. her ayda farklı resimlerinizin olduğu masa takviminden.
word de resimlerini koyup altına onunla geçirdiğin zamanı sevgini anlatan yazılar yazıp dergi gibi çıkartabilirsin.

Takvim güzel bi fikir aslında çok hoşuma gitti :)

bende şimdilerde eşim olan sevgilime bir doğum gününde çim adam yapmıştım.2 adet yaptım biri erkek figürlü biride kadınsı. hoşuna gitmişti çürüyene kadar atmamış bakmıştı.böyle erkeğine bıyık gözlük,kız olanın kulaklarına minik küpeler,baş kısmınada fiyonktan toka
yapıp tutturmuştum.
elimin değdiği hediyeleri daha bi anlamlı oluyormuş öle dedi bizimki

bende şimdilerde eşim olan sevgilime bir doğum gününde çim adam yapmıştım.2 adet yaptım biri erkek figürlü biride kadınsı. hoşuna gitmişti çürüyene kadar atmamış bakmıştı.böyle erkeğine bıyık gözlük,kız olanın kulaklarına minik küpeler,baş kısmınada fiyonktan toka
yapıp tutturmuştum.
elimin değdiği hediyeleri daha bi anlamlı oluyormuş öle dedi bizimki

Çok doğru demiş bence bende öyle hediyelerden hoşlanırım aslında :)
Fikriniz için teşekkürler......

Back
X