- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
valla canım herşeyi yapmışsın öncesinde.. pasta yap 2 mum koy olmaz mı?
hava şartları pek müsait değil belki ama bir piknik falan da ayarlayabilirisn.. pasta börek falan yaparsın..
Cok cabuk tuketmissin,evlendiginiz de ne olacak merak ediyorum..geriye elektronik esyalar kalmis gordugum kadariyla..Benim tavsiyem digital cerceve alman..kapasitesi oldukca genis simdiye kadar cektirdiginiz fotograflari yuklersin icine bundan guzel hediye olmaz sanirim seneyi devriye icin.
Sizi görünce imreniyorum.
Bende problem ver heralde
Erkek arakadşımda hep bi hediyeyele gelir yanıma hiç bişi olmazsa bile bir gülü olur elinde
Ben pek bişey alamıyorum ona nedense yani beceremiyorum pek yada unutuyorum
Veya bişey alıcaksam beğenmez deyip bırakıyorum :97:
ikinizin resimlerinden oluşan bir ajanda yaptırabilirsin. ne bileyim her sayfada resminizin olması gerekmez özel günlerinizde resim olabilir bir de bi kaç yazı. 20 25 liraya falan malolur size bu işlem bomboş kağıtlar kullanacaklar çünkü.matbaacılar yaparlar. özellikle şuan öğrenciler tez hazırlama zamanı daha da ucuzlamıştır bu işler =)
bir de romantik oyunlar yazıp nette aratırsanız bir şey çıkıcak karşınıza bir oyun tek başınıza sevgilinizle de oynayabilirsiniz çift olarak başka sevgililerle de çok eğlenceli bir şey tavsiye ederim
Sevgilinizin öğrenci olduğunu yazmışşınız mesleğine göre bir hediye alabiliriniz
mesela bilgisayar mühendisi olacaksa sembolikte olsa bilgisayar parçası mause gibi veya çalışma masası için bir kalemlik eczacı olackasa sizin ona söylediğiniz özel bir kelimeyi eczanesinin ismi yaparak eczacı mührü gibi şeyler olabilir ....
arkadaş bilgisayar parçası deyince ikinizin resmiyle mausepad falan yapıyolar taktım ben ikinizin resmiyle olacak şeye:
bir de ben şey yaptırmıştım çok klasik olacak ama onun çok hoşuna gitmişti. tüm aile bireylerime anne, baba, dayı, amca, anneanne aklına kim gelirse ellerine boş bir defter verip fotoğraflarını çekmiştim. sonra kendim paintte o defterlerin üstüne "zeynep barışı çok seviyo" yazmıştım. ailem gerçekten üstünde öyle bir yazı yazan kağıdı tutuyorlarmış gibi olmuştu. en sonada toplu bir fotoğrafını koymuştum ailemin altına da görüyorsun herkes seni ne çok sevdiğimi biliyoyazıp küçük bir kitapçık yaptırmıştım. bunu da fotoğrafçılarda yaptırmıştım tek tek çıkarttırıp spiral taktırarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?