- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
aldığın zaman buraya yaz fikir olur yine bize :)
bu takfim fikrini baya duyar oldum büşü düşünecem :))
evet ya çok zor..:26: bi arkadaşımla aklmıza bir fikir geldi bi fanusun içini çıktığımız gün sayısınca renkli cam taşlardan atıcam ortasına orta büyüklükte ve uzunlukta güzel bi mum koyucam fanusun camlarını da cam boyasıyla süsyüycem mumu yaktığında karanlık yerde güzel bi renk yansıması olucak sizce nasıl bir hediye olur
eğer seni seviyorsa ki seviyordur aldığın ne olursa olsun beğenir
Oda öyle diyor ama gel görki ben takıntılıyım sanırım bu konuda.
Neyse aşmaya çalışacağım
evet bende bütün gece onu düşündüm ya ampul olsun diye düşündüm ya da yılbaşı ağaçlarını süsleyen sürekli yanıp sönen renkli renkli minik lambalar var onlardan da olabilir ne dersiniz:26:
evet bizde de var o ışıklardan belli bir süre sonra gözü yoruyor peki yanması için ampulle nasıl bir bağlantı kurucam yani nasıl elektrik gelecek ben bu işlerden pek anlamam da:26:
inşallah canım ya bakalım ben bunu bi araştırayım[/QUOTE
ınsallah bulabılırsın cunku emek verılmıs hos bısey dusundugun hedıye..kolay gelsın sana sımdıden,, artık gelıstırdıkce haberdar edersın bızıde
Sevgilinizin öğrenci olduğunu yazmışşınız mesleğine göre bir hediye alabiliriniz
mesela bilgisayar mühendisi olacaksa sembolikte olsa bilgisayar parçası mause gibi veya çalışma masası için bir kalemlik eczacı olackasa sizin ona söylediğiniz özel bir kelimeyi eczanesinin ismi yaparak eczacı mührü gibi şeyler olabilir ....
inşaat mühendisi olucaksa da kazma kürek alabiliris :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?