sevgilime ne hediye alıcam fikirlerinizi bekliyorum

ben takvım yaptırmıstım masa takvımı, ikimizin fotograflarıyla ozel gunlere bırseyler yazmıstım..cok guzel olmuştu..sonra ayrıldık ama pişman degılım ılkkez kendı tasarladıgım bır hedıye olmustu hala da saklarım:)

evet ya çok zor..:26: bi arkadaşımla aklmıza bir fikir geldi bi fanusun içini çıktığımız gün sayısınca renkli cam taşlardan atıcam ortasına orta büyüklükte ve uzunlukta güzel bi mum koyucam fanusun camlarını da cam boyasıyla süsyüycem mumu yaktığında karanlık yerde güzel bi renk yansıması olucak sizce nasıl bir hediye olur

ayyy çok orjinal bişiy olur,,hatta ampül falan olabilse gece lambası gıbı kullanır:)

evet bende bütün gece onu düşündüm ya ampul olsun diye düşündüm ya da yılbaşı ağaçlarını süsleyen sürekli yanıp sönen renkli renkli minik lambalar var onlardan da olabilir ne dersiniz:26:

evet bende bütün gece onu düşündüm ya ampul olsun diye düşündüm ya da yılbaşı ağaçlarını süsleyen sürekli yanıp sönen renkli renkli minik lambalar var onlardan da olabilir ne dersiniz:26:

bence ampul daha ıyı olabılır, tabı renklı ışıklarda guzel ama uzun kablolu falan oluyo nasıl monte edıceksınkı,,hem de benım evde var aynamda o ısıklardan evde var bır sure sonra gozunu yoruyo ınsanın.

evet bizde de var o ışıklardan belli bir süre sonra gözü yoruyor peki yanması için ampulle nasıl bir bağlantı kurucam yani nasıl elektrik gelecek ben bu işlerden pek anlamam da:26:

evet bizde de var o ışıklardan belli bir süre sonra gözü yoruyor peki yanması için ampulle nasıl bir bağlantı kurucam yani nasıl elektrik gelecek ben bu işlerden pek anlamam da:26:

bende pek anlamam ama oyle kablosu olan tek kucuk bır ampul olabılır gıbıme gelıyor, elektrıkcılerde..cok zor bısey degıldır heralde bulmak yada ınsallah:)

süper süper süper Virgin fikirlerine bayildimmmmm ay ben bundan sonra seni takip edim en iyisi acayipsin ya masalllllllaaaaaaaaaaaahhhhh masallah masallah :) allah birazda bize versin bu hediye fikirlerini zekasini

inşaat mühendisi olucaksa da kazma kürek alabiliris :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…