sevgilime ne hediye alıcam fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yazdıklarınızı okudumda tebrık ettım hepınızı ozellıklede konu sahıbını..ne romantıksınız yaaa su yazılanlardan sonnra antiroantık olduguma karar verdım..acıl svgılım ıcın bısıler yapmalıyım bence :))

ay canım güldürdün beni antiromantik bende romantik olduğu hiç düşünmezdim ve öyle davranamazdım ama sevgilimle tanıştıktan sonra bende romantik oldum ondan bana da bulaştı

En zoru benimkiydi galiba :) Erkek arkadasim taki sevmez saat bile pek takmaz annemle alisverise ciktik ve hediye kendisi cikti karsima :) Üniverstede okuyor ne alabilirim ne alabilirim diye diye onu gördük :) okuyan insana en cok ne lazim olur :) Bir KALEM annem dedi kizim Kalem alsana üzerine de birsey yazdirmak istiyorum ama iste onu bulamadim :) bu arada hem fikir vermis oldum hemde yardimlarinzi istiyorum kalemin üzerine ne yazdirabilirim...???

kalemi nerden aldın acaba?
dolma kalem ya da tükenmez kalem mi yoksa uçlu kalem mi?
üstüne sizin kendi aranızda anlamı olan ama bakan birinin ne olduğunu anlamayacağı bi şey yazdır bence ya da sizin aranızda alakasız komik ya da romantik bi şeyi çağrıştıran bi kelimeyi
kalemi eline alan anlamasın da sevgilin bakınca gülümsesin sadece

@ Gül

Tükenmez kalem aldim.. Gümüs kaplama...

Ben ona hep ömrüm diyorum .... onu mu yazdirsam acabaaaa.... :)

sayende yatik sekizin anlamini ögrenmis oldum o da güzelmis :) tskler....

Son düzenleme:

valla sen süpersın bende 1. yıldönumuz için hedıye dusunuyorum ama senın kadar tanımıoumm çok utandım kendımdn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…