Sevgilime noluyor ? :(

Bak bu kıskandırma işini ben hep yaparım benım eşim öyle bir kıskanç ki televızyondakı kıvanç tatlıtuğdan benı kıskanır :d hay allahım yaaaa adam benı napsın :d

bende arda turani cok begenirdim eskiden posterleri fln vardi bende bi ara anlattim bidaha konustrasya kadar cnm cikdi :) kendi biseye kizdimi fitil fitil burnumdan getirir ama ben yapamiyorum bi askim cnm sevgilim ölürüm ben sana diyor benim yelkenler fora :)

arkadaşlar bir başkasıda olabilir demiş.haklılar gözden uzak olan gönüldende uzak olur.ilk zamanlar öyle değilmiş sonradan olmuş.gerçi erkeklerin çoğu telefonla konuşmayı pek sevmiyor.televizyonda maç olsun gözlerini kırpmadan izlerler mesaj atmaya telefona gelince zamanları olmaz.
bu aralar başka şüphelendiğin birşeyler oldu mu.eğer yoksa ilgisiz erkek sendromu bu.

canım sız sevgıyı heyecanı cabuk kaybetmıssınız galıba fazla ustune gıtme

şaka dimi?
pek iyi bi örnek olmamış sanırım..
hep şikayetçi olduğumuz kız modeli olarak kendinizi örnek vermişsinizde.

konu sahibi arkadaşım bence konuşmayı dene ciddi bir şekilde..
napmaya çalışıyosun de..
olmadı sende o gibi davran bisüre..
önemseme..zamanla herşey belli olur..

Canim dedigini bir süre önce yapdim .. onun gibi davranmaya basladim yazmamaya umursamamaya ve en son noldu biliyormusun faceme kapatmami söylemisdi kabul ettim bi ara o istedi diye 4 ay faceme acmadim onun facene bende girebiliyodum snra dedim benide anla yani bu zamanda herkesin facebook a var arkadaslarimla konusmak yazismak bende istiyorum böyle rahat olmuyor .. Sen niye kapatmiyosan bende oyüzden kapatmiyorum dedim ve tamam bende silerim dedi. ikimizde faceleri dondurduk.. 2 saat snra msj atti askim ben face acsam olurmu bende geriye söyle bi msj attim tamam msj alinmisdr aciyoruz faceleri :) .. snra bi kavga bi tartsma neymis efendim biz sartli sevgilimiymisz benle o ayni degilmis he bide su sözü var o ERKEK . Erkek ile kiz arasinda fark olurmus.. eskisi gibi Degilmisim tabi buna cvpim senin gibi oldum k.bakma dedim.. derken konu baya bi derinledi ayrildik 2 günsnra dayanamadk barisdik ..seviyoruz cnkü böyle sacma sapan biseyden ayrilik olurmu :P simdi ikimizinde face var :P

Son düzenleme:
arkadaşlar bir başkasıda olabilir demiş.haklılar gözden uzak olan gönüldende uzak olur.ilk zamanlar öyle değilmiş sonradan olmuş.gerçi erkeklerin çoğu telefonla konuşmayı pek sevmiyor.televizyonda maç olsun gözlerini kırpmadan izlerler mesaj atmaya telefona gelince zamanları olmaz.
bu aralar başka şüphelendiğin birşeyler oldu mu.eğer yoksa ilgisiz erkek sendromu bu.

hyr olmadi . hmm :/

Canim dedigini bir süre önce yapdim .. onun gibi davranmaya basladim yazmamaya umursamamaya ve en son noldu biliyormusun faceme kapatmami söylemisdi kabul ettim bi ara o istedi diye 4 ay faceme acmadim onun facene bende girebiliyodum snra dedim benide anla yani bu zamanda herkesin facebook a var arkadaslarimla konusmak yazismak bende istiyorum böyle rahat olmuyor .. Sen niye kapatmiyosan bende oyüzden kapatmiyorum dedim ve tamam bende silerim dedi. ikimizde faceleri dondurduk.. 2 saat snra msj atti askim ben face acsam olurmu bende geriye söyle bi msj attim tamam msj alinmisdr aciyoruz faceleri :) .. snra bi kavga bi tartsma neymis efendim biz sartli sevgilimiymisz benle o ayni degilmis he bide su sözü var o ERKEK . Erkek ile kiz arasinda fark olurmus.. eskisi gibi Degilmisim tabi buna cvpim senin gibi oldum k.bakma dedim.. derken konu baya bi derinledi ayrildik 2 snra dayanamadk seviyoruz cnkü böyle sacma sapan biseyden ayrilik olurmu :P simdi ikimizinde face var :P

heh aferim sana:D:D
madem seviyosunuz düzgünce konuş sende ayrılamıyoruz bari boşuna kavga etmiyelim ilgilen benle falan de:1::1:

yakında evimin kadını çocuklarının anası olacaksın! derse şaşma canım kendimden biliyorum benimde bu raddede:37:

heh aferim sana:D:D
madem seviyosunuz düzgünce konuş sende ayrılamıyoruz bari boşuna kavga etmiyelim ilgilen benle falan de:1::1:

yakında evimin kadını çocuklarının anası olacaksın! derse şaşma canım kendimden biliyorum benimde bu raddede:37:

konusuyorum anlasa anlamiyorki. Bi kulagindan giriyo bi kulaginda cikiyor
ne onsuz oluyor nede onunla oluyor .. sürekli didisiriz bide biz . bide bu sorunumuz var ..

konusuyorum anlasa anlamiyorki. Bi kulagindan giriyo bi kulaginda cikiyor
ne onsuz oluyor nede onunla oluyor .. sürekli didisiriz bide biz . bide bu sorunumuz var ..

umarım en yakın zamanda çözersiniz canım..
ama kavgayla triple biryere varılmaz..
konusarak çözmeye çalış..kendi isteklerini öyle açıkla güzel güzel..
:71:

şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.

şaka mı bu yaa ne kadar rahatsınız... Aman ALLAHım :25::25: arkadasım bi zaman daha gözlemle değişmezse yol ver yapacak bişiy yok..

şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.

:53: sevgilinizin aynısını size de yapmayacağını kim garanti edebilir?

Sevgiline birşey olmuyor :1: Sevgilin aslında böyle biriymiş,özüne dönmüş.

Herkesin ilişkiden beklentisi ve ilişki anlayışı farklıdır.
Kimisi çok arar,kimine arada telefonlaşmak yeter.
Başlangıçta öyle olmayabilir.İlişki rayına oturunca ister istemez rahatlık olur.
Kişi etkileme çabasını bırakıp,olduğu gibi davranmaya başlar.

kesinlikle hic arayip sorma, bitirmissin gibi davran...bakalim napicak yine ayni olursa bitirmistir, yoksa kendisi tipus tipisgelir

önemseme. o nasıl varlığını belli ettiği halde ilgisiz oluyorsa, sende öyle ol. birazda o desin 'sevgilime ne oluyor' diye bir de o düşünsün, bakalım tutumu ne olacak.

hic birsey ilk zaman ki gibi olmaz,ama tabiki 7 ayda mi olur ilerki zamanda mi olur onu bilemem..
mesela bende sevgilimle deli gibi görüsyorduk ayri yerlerde olmak zorunda kaldik halada öyleyiz ama o zamanalr bile tel,mesaj,net deligi gibiydi..ayy konusma biter msj baslardi mesaj biter dit dit cagrilasma baslardi 10 saat nette konsutugmuzu bilirim..ama simdi öyle degiliz yani her ikimizde degiliz yani cok vicik vicikmisiz 6 yildir hala birlikteyiz..yine telde görüsüyoriz nette görüsoyruz ama abartmadan yani sabaha kadr uyumazdik saatlerce ama simdi uykumuz geldimi söyleyip yatiyoruz ama iste 6 yil oldu tam hatirlamiyorum kacinci yilda öyle oldu..bazen o bana diyor sen cok degistin diye ama degismesem anarol olurdum ynai yasadik yasacagimizi..simdi daha sakinim hepsi bu..merak etme ama yinde edebilirsinde bir arkadasta yazmis ayrilma filan diye bu erkekleri anlamak zor cidden

sevgilim degismeye basladi 7ci ayimizdayiz ve umursamaz ilgisiz biri olmaya basladi .. umursamaz derken arkadaslar söyle misal veriyim disariya cikar belki merak ediyodur sudur budur die hicmi hic aklina msj atmak gelmez .. eskiden böyle degildi. Bana gelince surat bi karis erkek arkadaslariyla konusurken kahkah kihkih.. cözemedim ben bu isi. Sevmiyor diyecegim yok hayir seviyor yani ? yani ben öyle saniyorum öyle degilmi acaba ? Sevgisi azalmayami basladi benden mi bikdi anlamadim gitti vallahi.. Ben acik bi insan oldugum icin bu konuyu direk konustum onunla brz tartisdik .. snra puf bulut oldu dediklerim bi kulagindan giriyor digerinden cikiyor .. yüzüm düsmüs kavga etmisz hic. Ben deyincede bi sen mi kiriliyosun bi seninmi kalbin var dior ? Ben cok snir oluyorum yani gicik olmaya basladim ama yeter cnm artik bi yerde biseye dur demek gerek. Biz Ayri sehirlerde oldugumuz icin mesafe baya bi var herzaman arayabilen biri degilim. 40 yilin basi ariyim dedm önce msj attim müsaitmisn die hayir dedi glümsedi dedim nedemek hayir arkadaslar var kalabalik dedi.. bende sessiz bi yere git dedim arkadaslarin bukadarmi anlayissiz. Derken ben bi basladim aklima ne geldiyse deger vermiyosun artik önemsemiyorsun felan fisman .. aksam msj atti özür diledi bu hayvan seni üzdü özür dilerim sevgilim fln .. yahu Özür dileyecegin seyi niye yapiyorsun ???? Alin buyrun simdi yine Msj attim yine ayni sey 2 saat oldu daha msj gelicek . aksam aklina geliyorm gndüz ben yokum hayatinda nasil bi is anlamadim gitti. Böyle yaparak azar azar güvenimi sarsmaya basladi haberi yok. ki ona cok güveniyorum .. of allahim bilmiyorum ..

Aynısını ben yaşadım işte, konularımı okursan anlarsın,3-4 günde bir 1 haftada bir kafasına göre 1-2 kere arar oldu,son 1.5 aydır hiç seni seviyorum demiyordu, havadan sudan ,sadece 2 kere o müddetçe özledim falan dedi. Ne zamanki geleceğe dair neden konuşmuyoruz, bana birşeyler söylerdin(sevgi sözcüğü vs kasdediodum) dediğim halde hiç yanıt yok,kah şarjı biter kah birşey olur.

Tamamen muammaya-meçhule terketti,şimdi yine 8 gündür aramıyor,biz iş ortamında da görüşüyoruz iş gereği. Ama artık gururum el vermiyor,ben de aramıyorum. Vicdanım rahat. Ama şu da var ki yabancı ve dekolteli bir bayanı eklediğini farkettim, bunu bildiğimi bilmiyor. Ben de bitmiş gözüyle bakıyorum, buna ciddi ciddi alıştırdım kendimi,içim acıyor ama bugün üzülsem de yarın birgün daha çok üzüleceğim anlaşılan,ben de bitirdim kafamda.

Bir ilişkide ilgisizlik, önemsememezlik başladı mı, o ilişkide ayrılık çanları çalmaya başlamıştır.

Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Biraz abartiyor olabilirmisin?
Bence her an konusmaya müsait olmamasi anormal bi durum degil... Sonucta herkesin gün icinde isleri oluyor yogun olabiliyor... Aksam her iki tarafda evde olunca müsait olunca konusursunuz.

Bide arkadaslariyla bir yerdeyken seninle telefon konusmasini beklemek biraz fazla degil mi? Hani acil olur, ya da kisa bisey olur o ayri, ama telefonla konsumak icin ordan (uzun süreligine) ayrilmasi biraz ayip olur bence... Mesela ben hic sevmem sürekli telefona yapisik sekilde yasayanlari ve arkadaslariyla bi yere gidip de durmadan telefonla konusanlari.. cok saygisiz bence.. Ya o ortama, arkadaslarina odaklanirsin, ya da telefonla konusacaksan hic gelmezsin...

Yani demek istedigim su, biraz düsün, belki sen abartiyor olabilirsin, cünkü isin icinde olunca herseyi objektif bi sekilde göremiyoruz maalesef, ve cabuk aliniyoruz...

tamam o zaman size de böyle davranmaya başladığı zaman hazırlıklı olun nasılsa tecrübelisiniz hemen anlarsınız

Back
X