• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime okuluma devam etmek istediğimi söyleyeceğim

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Evet hep onun şehrinde yeni bir bölüm kazanacağım bu okulumu bırakıp evleneceğiz diye bekleyen sevgilime söylemeyi düşünüyorum artk birinci sınıfım hazrlik bitti ve ben bu okula devam etmeye karar verdiğimi söyleyeceğim ona.ne tepki verecek hiç bilmiyorum belki de bırakıp gidecek beni çok kırılacak galiba. Çünkü iki yildir hedefimiz buydu. Simdi ben oyunbozan olacağım galiba.
ona bunu anlatirken nasil başlamalıym ne demeliyim hiç bilmiyorum. Sizce nasil anlataym ne yapayım :KK61:

Nasıl yanı? Evlenmek için okulu mu birakacaktin? Eğer bu yüzden gidecekse bırak gitsin, adamın sana hic saygısı yokmuş bence.
Hayır onun sehrındekı bı bolume geccekmişti..sonrada evlenceklermişti..

Sonra kızımız sımdıkı okulunda kalmayı tercih etmiş..nasıl soylıcem dıyo..

Aynı şehirde okumayınca evlilik olmuyor herhalde

Hayır onun sehrındekı bı bolume geccekmişti..sonrada evlenceklermişti..

Sonra kızımız sımdıkı okulunda kalmayı tercih etmiş..nasıl soylıcem dıyo..

Aynı şehirde okumayınca evlilik olmuyor herhalde

olmuyor evet babam ancak bu şartla izin vermişti :(
nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum ..

Anladım. Ama sunu deyim seven adam mesafeye rağmen, tüm baskılara rağmen sever öyle değil mi? Sen mesela herşeye rağmen seviyorsun kendinden pay biç.. Hakkında hayirlisi olsun okul değiştirmek çok zor bir iş ben de değiştirdim mesela ama zor bir olay, bence kararın yerinde. Hakkında hayirlisi olsun..

Evet hep onun şehrinde yeni bir bölüm kazanacağım bu okulumu bırakıp evleneceğiz diye bekleyen sevgilime söylemeyi düşünüyorum artk birinci sınıfım hazrlik bitti ve ben bu okula devam etmeye karar verdiğimi söyleyeceğim ona.ne tepki verecek hiç bilmiyorum belki de bırakıp gidecek beni çok kırılacak galiba. Çünkü iki yildir hedefimiz buydu. Simdi ben oyunbozan olacağım galiba.
ona bunu anlatirken nasil başlamalıym ne demeliyim hiç bilmiyorum. Sizce nasil anlataym ne yapayım :KK61:
Açık açık söylemen gerek,en başta ailem izin vermiyor de,daha sonra eğer sınava girersem senin yaşadığın şehirdeki üniversiteyi kazanacağım ne malum diyin sonuçta sistem Hersene değişiyor onun yaşadığı ili beklerken farklı ile yerleşirsin yok bunlarıda söyleyemem diyorsan sınava gir ama işaretleme,boş bırak barajı geçemedim dersin.:KK48:

onun olduğu şehire okul kazanıp gidecektin, sonra okulu bırakıp evlenecektin öyle mi?
hangi kafayla yaptınız bu planı?
yaşlarınız kaç?

hayır hayır hem evli hem okullu olacaaktımm .. okumama sonuna kadar destek oluyor ama bi an önce velenelm diyo .. ben senin okuman için herşeyo yapacam diyo her zaman.. ben orda bi yeri kazansam hemen olacak herşey .. ama bn artk şimdiki fakltemi seviyorum ..
ben 21 o 27

Açık açık söylemen gerek,en başta ailem izin vermiyor de,daha sonra eğer sınava girersem senin yaşadığın şehirdeki üniversiteyi kazanacağım ne malum diyin sonuçta sistem Hersene değişiyor onun yaşadığı ili beklerken farklı ile yerleşirsin yok bunlarıda söyleyemem diyorsan sınava gir ama işaretleme,boş bırak barajı geçemedim dersin.:KK48:

evet zaten kazanmam çok zor çnkü puanım da kırılıyor ..

Ayni bolum icin yatay gecis yapabilirsn notlarini yuksek tutarsan. Oldugun siniftan devam etmis olursun

evet o da olabilir .. yada önlisns diplomamı alıp bırakabilirm okulumu .. en azzından bi mezuniyetm olsun istyorum ..

bence evllilik için yaşın çok küçük bende 22 yaşımdayım sana şarırdım doğrusu , yaşıtların gezip tozarken sen eve gidip kocana yemek yapacaksın hemde ders çalışcaksın ,bu zoruna gider diyim yani, en mantıklı kararı vermişsin sakın evlenme , okuluna devam et. sevgilinde keyfi bilir isterse ayrılsın.

hayır hayır hem evli hem okullu olacaaktımm .. okumama sonuna kadar destek oluyor ama bi an önce velenelm diyo .. ben senin okuman için herşeyo yapacam diyo her zaman.. ben orda bi yeri kazansam hemen olacak herşey .. ama bn artk şimdiki fakltemi seviyorum ..
ben 21 o 27
Sana birşey deyim mi bizim bir komşuyu da kocası boyle kandırmış adam cevre mühendisi hem de.. Kadın okumak istiyorum demiş, o da evlenelim ben sana destek olcam okuyacaksin tabi ki demiş. Sonuç ne mi kadın bugün diyor ki adam beni kandırdı, uluslararasi ilişkiler mi ne istiyomustu o da ama okuyamadi.. Erkeklere bazen inanmamak gerekiyor galiba :63:

Back
X