- 23 Ağustos 2014
- 77
- 16
- 88
- 29
- Konu Sahibi cilekrecelii
-
95 dogumluyum sevigilim 93Siz kaç dogumlusunuz?
tesekkurler yorumunuz içinNe gerek var?
Sen sözünü dinletecegine sevgilin dinletsin. Ama işine gelmiyorsa bilemicem.
Yanlış buldum ve fazlasıyla gereksiz
iş ortamı ciddi bir ortam değil magazada 4 kişi var ve en ust kişi istediğimde gelebileciğimi soyledıBu hareketinle en çok sevgilini küçük dusurursun. O iş ortamında sevgilin mesafe koyacak senin isin ne orada
sonunda ciddi bir fikirBir daha seni sevdicegime 5 merteden daha yakin gorursem o guzel agzini yirtmak zorunda kalicam tatlim de
anlar heralde dahada anlamazsa yuh yaniBence şirkete git sevgilinle kızın önünde biraz samimi ol sarıl öp filan bağırarak knş yannda . Cevap güzel olur .
mahluk terimi işin espirisi olarak.Zaten konumuda esprili bir şekilde anlatmak istedim okuyanları sıkmamak adına.Tesekkurler yorumunuz içinMahluk? Ne kadar kötü bir terim. Emin misin sevgilinizin ona haddini bildirdiğine. Yüz bulamayan neden yılışık davransın? Söylediğiniz şeyi yaparsanız da kendinizi küçük düşürmüş olursunuz. Bunu yapması gereken kişi nişanlınız.
sonunda ciddi bir fikir
seviyorum bosverip gecemem yaBurdaki konulari görünce yasamdan soguyorum yeminle..
Yavrum ne kiymetli sevgilin varmis senin..oyuncak kavgasi yapan kreş cocuklari geldi gözümün önüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?