sevgilime sarkıntılık yapan o mahluk...

Bir ayar vereceksen sevgiline ver ayarı. O tepkisini belirtse kimse yakınlaşamaz. Belki de sen abartiyorsundur seviyosun sonucta kiskandigin icin oyle gelmis de olabilir. Biraz bekle yine istersen git is yerine ama sevecen sekilde git sevgilini rezil etme laf sokmakla olmaz o işler.

Sevgilin dicek ki, iş harici muhattap olma ve konuştuğun zamanda ciddi ses tonuyla konuş benimle dicek ve konu ebediyyen kapanıcak canım.

oncelikle ilişkimi özetliyim.2,5 yıldır beraberiz unide tanıstık ve bırlıkte okuduk ve ciddi bir ilişki aileler haberdar.Suan okullar bitti atıldık iş hayatına

95 dogumluyum sevigilim 93

20 yaşındasın, üniversiteyi bitirdininiz ve çalışıyorsunuz? Yanlış anlamadim herhalde değil mi?
8 ilk okul, 4 lise, 4 üniversite; 16 yıl..
Bizim zamanımızda üniversite anca 22 yaşında biterdi. 3 yılda neler değişmiş, şimdiki nesil daha erken bitirir olmuş, ilginç..
Tabi ön lisans ise bilemem.

Ne dicen?
Hanim hanim benim adamdan uzak dur yoksa sacini basini yolarim mi?
Sakin yapma bu sadece seni kucultur
Sevgilin adamsa zaten eli ayagi kasi gozu oynamaz
Oynarsa da zararin neresinden donsem kardir dersin

Bence bir kadının en aciz olduğu andır bir başka kadına "o benim" tavrındaki hareketleri veya sözleri. Ben kendimi o kadar düşürmezdim.
Ne o öyle öğretmeninden şikayetçi çocuk velisi gibi kendini göstermeler filan.
Olması gereken mesafeyi "sevdiceğiniz" koyacak. Adam iş değiştirdikçe çalıştığı yerdeki kadınlara korku mu vereceksiniz?
Bunu bilir bunu söylerim "iş erkekte biter"

Ayrıca kızın tavrı öyle olabilir
Herkese yılışık olabilir, samimiyeti yılışıklık zannediyor olabilir. Bir sürü sebep sayarım tavırları için.

Erkek istemezsen bayan ne yapabilir ki.Sen sevgiliden korkuyorsun aslında. Bayanı uyarmak ateşe benzinle gitmek olur.Sevgilini uyar.

Kendını kuçuk düşürme bence.
Sevgilinle konuş o yılışığa ona göre davransın.
Mahluk kelımesıde hiç hoş olmamış, eğer sevgilin yüz vermese bence yılışamazdı..

Yanlış yaparsın. Kendi etiketine zarar verirsin. Bu işler hep erkekte başlar erkekte biter.
Yaşı falan da küçük bu kızın sevgilin tavrını koymuş olsa daha fazla cesaret edebiliceğini düşünmüyorum

sızın nerden haberınız var kızın tavırlarından? gördunuz mu erkek arkadas mı anlattı

Haklısınız sanıırım.Ama içimi soğutamıyorum bi kız sevgilisi olan birine nasıl düşünebilir
Neden tek tip bakış açısı ile bakıyorsun dünyaya??

Kaç tane insan varsa o kadar farklı görüş, karakter, tip var.

Bi kız neden sevgilisi olan Adamı düşünür? Düşünüyorsa bu o onun sorunu olmalı. Dünyayı kurtarmak biraz ütopik bir hedef değil mi?

Bunun yerine ahlaklı, seni seven, seni incitmeye kıyamayacak bir Adamla beraber olmak çok daha kolay değil mi?

Sevgilin zaten böyle biriyse de bu kadar dert niye?

Afedersin de bu kafa ile gezmek çok yorucu değil mi?

Ben olsam kiza yakinlasir arkadas olurdum. Dusmanina yakin olacaksin. Cok sinsiyim be

Şimdi düşündümde...
3 kadının içinde bir tanesi sıkıntılıymış.
Benim sevgilim kamu kurumunda, kocaman bir bina ve kurumdaki kadın sayısını dahi bilmiyorum. Bazen bir kaç kişinin adı geçiyor sevgilim gününden bahsederken ama ben hiç "o kim? neci? kaç yaşında?" gibi sorular sormadım. Gidip kendimi göstereyimde demedim. O da aynı şekilde bana öyle bir şey yapmadı. Kurumumuzda sadece 2 bayanız gerisi hep erkek. Hiç sorgulamadı. Çok mu safız acaba? Biri ona yakın davranmaya çalışsa "sen halledersin canım, ağzının payını verir uzak durmasını sağlarsın" derim. Sanırım bende bir problem var. Bilemedim...

Kız senden güzel ve çıtır diye, kıskanmışsın sen onu.

Yanındakinden eminsen karşıdakinin önemi yok . Onunla konuşup alçalma o tarzda bir insan senin yanında böyleyse konuşsanda farkeder mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…