sevgilime sarkıntılık yapan o mahluk...

Böyle durumlarda yapmayı düşündüğün gibi şeyler sadece karşı tarafı iyice tahrik ediyor, rekabet isteğini körüklüyor.
Hatta sevgilinin de egosu okşanır, ve bu konu gündem olur aralarında, o vesile ile yakınlaşabilirler bile.
Bir de iş yeri orası yüz yüze nasıl bakacaklar. Bana pek doğru olmaz gibi geldi.
Erkek arkadaşını görmeye bazen gidebilirsin mesela ama kızla hiç yüz göz olma bence. Sizi arada görsün.
Bir de erkek arkadaşını da çaktırmadan takip et derim, yüz bulamayan yüzlü davranmaz çünkü...

Haklısınız sanıırım.Ama içimi soğutamıyorum bi kız sevgilisi olan birine nasıl düşünebilir
Iyide canim sana ne oluyo?sevgilinin beyni yokmu!birbirinizin hayatina ne kadar mudahele ediyorsunuz?bende bunu anlamiyorum iste barii onun yerine isede sen git,hem kiz gozunun onunde oluryaptigin cok yanlis,kisi kendi degerini kendisi var eder..bu davranisin la ancak kendine zarar verirsin..erkekler icin bukadar heba etmeyin kendinizi bee

Amaan o beni kaybetmemek için uğraşsın ben neyi kime ispat edeeğim yaaa.
Ayrıca siz böyle o benim bak mesajı verince kızın da poposu kalkar yani, rakip olarak gördü diye. Hem de komik görünür. Hiç öyle şeyler yapmayın bence.
Ayrıca samimiyet gibi sübjektif verilerle elin kızını suçlayıp had bildirmeniz de yanlış.
Sevgilinizin sevgisinden eminseniz kızlarla didişmek yerine ona bırakın bence. Bir adam seviyorsa ve kaliteliyse zaten hiç bir dişi ayartamaz. Eminseniz hiç kendinizi küçük düşürmeyin bence.
Ha havadan da konuşmuyorum. Bundan iki sene önce sevgilime baya kafayı takan bir iş arkadaşı olmuştu. Öyle samimiyet bakış falan değil, aleni teklifler ve sonu işten çıkarılmayla sonuçlanan bir olay. Ben hiç muhatap olmadım. Niye kendimi küçük göstereyim ki, adam zaten beni seviyorsa kalır yanımda dedim. Değilse de kapı orada dedim. Kızla da mecburen karşılaştığımızda salağa yatıp merhabalaştım geçtim. Kimse için de kendimi yoramam küçük düşüremem

Sen ne yaparsan yap kendini rezil ettğinle kalırsın sevgilin de iş bitiyor. O isterse kıza izin verir istemezse zaten yanaşamaz

Erkek arkadaşınız mesafeyi koyamamış yoksa buna devam edemezdi bence.
Erkek arkadaşınız pek masum gelmedi, sonuçta sert bir dille uyarsa sesini keserdi kız.

Bende nefret ederim Öyle şeyden yorumlarda baya gereksiz bişey gibi görünmüş ama bence gerekli fitil olurum öyle kızlara
Sevgilinden yüz bulmadığı halde yapıyosa bi göster kendini bence sevgilin rahat biri olsaydı sevgilnle konuş derdim ama kız rahatmış
Git arkadas ol bence böyle laf sokmalı felan

Yapmayı düşündüğünüz şey çok saçma.
Çocuklar kendini savunamaz da anneleri gelir çocuğunu koruyup diğerlerine kızmaya ya, aynı böyle bir şey. Sizinkisi aynı zamanda "hşş bak o benim sevgilim, sakın aklını çelmeye, elimden almaya kalkma ha. Onun beyni, karakteri yok, ben korumak zorundayım dışarıdan" demek gibi oluyor. Bir insan kendisini, sevgilisinü ve ilişkisini ancak bu kadar küçük düşürebilir yani. Ayrıca o mağazanın sahibi oraya gelmenize bir şey demiyorsa, çıkıp da orada sevgilicilik oynayın diye değil. Gidip oralarda şov yapıp sinir bozarsanız, 3ünüzü veya sevgilinle seni kovalayabilir haklı olarak. Az düşünün bir şey yapmadan önce.

Zaten hep kadınlar suçlu. Kusura bakma ama erkek arkadaşında ışık görmese yaklaşamazdı. Erkek arkadaşının da hoşuna gitmiş demek ki ilgi görmek. Gelip sana da bunu anlattığına göre. Git konuş kendini rezil et. Erkek arkadaşının velisi misin? O kendini koruyamıyor mesafe koyamıyor mu ?

Çok ucu açık bir konu kız napıyor yani? Bazı kadınlar varki herkes eşine, sevgilisine asılıyor sanıyor medeniyet gereği olan şeylerde bile. Anlamadım onun için. Bu arada öyle bişey varsa bile sevgiliniz dik dursa yeter kıza bişi demenize gerek yok

Bence siz durumu yanlış anlıyor olabilirsiniz. Bence biraz daha bekleyin. Erkek arkadaşınız çalışma arkadaşlarına küçük düşmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…