Sevgilime soguk davranmam

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.411
363
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce güzel bir ilişkiye başladım. Kendisi İstanbuldan bulunduğumuz şehire bir dizi çekimi için gelmişti. Uygulamadan eşleştik bir şeyler içmeye çıktık o kadar güzel bir uyum yakaladık ki o geceyi ve bir hafta boyunca neredeyse her geceyi beraber geçirdik. Sonra dizi çekimi bitti döndüler, ben İstanbula gittim ertesi haftasonunu beraber geçirdik. Sonra Kendisi yaşadığım şehre geldi ve 25 marttan beri beraber yaşıyoruz. 2 hafta sonra başka bir proje için yurtidisna gidecek ve 7 ay kalacak. Ben de yanına gider gelirim diye konuştuk.

Ben bu insanı çok sevdim çok rahat hissediyorum yanında. Çok tatlı biri birbirimizi anlıyoruz. Çok çekici buluyorum. Çok ortak yanımız var. 1 ay olmasına rağmen aşık gibi hissediyorum. Ama belki de bu kadar hızlı ilerlemeden dolayı bazen sorunlar oluyor. Normal mi onu bilmek ve fikir almak istiyorum.

Her gün değil ama hem çok çalışan hem de yalnızlığa alışkın olan biri olarak bazı anlarda yalnız kalmak istiyorum. Ve vajinismus hastasıyım daha önce tedavi olmuştum doktor senin sorunun bitti demişti. cinsel ilişki oluyor bazen ama günde bir seferden fazla olmuyor veya bazı günler olmuyor canım acıyor. Bazı günler de acımadan ilişki tamamlaniyor ama onun kadar zevk alamıyorum. Vajinismus hastası olduğum için geçmiş deneyimlerden dolayi cinsel isteğim de çok değil. Kafamın çok rahat olması lazım çok mutlu olmalıyım ki odaklanabileyim. Veya yatakta oturup kk okuyasım geliyor kitap okumak bazen boş boş yatmak ve genelde çok yorgunum hem isten dolayi hem de yani sürekli biriyle beraber olmaya alışkın değilim. O anlayışla karşılıyor ama bazen alınıyor gibi hissediyorum. Diyor ki ben zaten gideceğim uzaktan ilişki yaşayacağız. Ve ilişkinin başında heyecanımı mi kaybettim acaba diyorum. Ama öyle de değil bence çünkü heyecanlı ve mutluyum. Adami da baya seviyorum. Arkadaşlarımla kardeşimle ve hatta tesadüfen yanlışlıkla patronumla bile tanisti hepsi çok sevdiler o da onları sevdi. Bazen bakınca içim gidiyor cok beğeniyorum. Sadece bazen soğuk oluyorum yukarıda açıkladığım şeylerden dolayı. Bir de vajinismus beni hayattan soğuttu. Genelde ilişki oluyor acısız da oluyor ama bazen de hiç açılmıyor. Acaba biraz çabalamam mi lazim yoksa tedaviye yeniden mi başlamam lazım? O da diyor ki istemiyorsun beni sanırım son günlerde, beni ben gideyim. Ama öyle de değil yanlış anlıyor. Sizce bu normal mi?

Sürekli birlikte yaşama durumu olsaydı normal derdim. Ama adam 7 aylığına gidecekse ve seviyorsam tepesinden ayrılmazdım o 2 hafta. Ağzından girer burnundan cıkardım😅 sevgi anlamında tabi.
O yüzden bana normal gelmedi, tekrar ediyorum sürekli birlikte yaşama olsaydı normal olurdu ama böyle değil. Belki ten uyumunuz yok, belki sadece iyi biri dedin tutku heyecan yok. Yoksa normal gelmedi pek.

Yaaaa yanına taşınmasına çok sevindim, ben ikinizi yakistiran tayfadanim ya, bence çok tatlısınız:))
Neden kendi iliskini sabote ediyorsun acaba, bence bunu bir düşünmek lazım. Ne güzel mutlusun,huzurlusun, çağırınca koşup gelmiş sevgilin de var. Her şey çok güzel. İstemeden beynin 'bu kadar mutluluk sana fazla' sinyali mi veriyor? Bence hep yaşadığın değersizlik hissiyle alakalı olabilir. Hemen bugün online psikologundan randevu alsana, bir bu konuyu konuşun.
Sabote etme güzelim ilişkini :)

Vajinismus icin cinsel terapiste gitmenizi oneriyorum.

Sogukluk hissetme nedeniniz vajinismus olabilir.

Biraz hızlı gidiyorsunuz gibi geldi. Cinsellik için demedim bunu. Tanışmalar için dedim.

Yine de siz bilirsiniz tabii, sizin hayatiniz.

Yaaaa yanına taşınmasına çok sevindim, ben ikinizi yakistiran tayfadanim ya, bence çok tatlısınız:))
Neden kendi iliskini sabote ediyorsun acaba, bence bunu bir düşünmek lazım. Ne güzel mutlusun,huzurlusun, çağırınca koşup gelmiş sevgilin de var. Her şey çok güzel. İstemeden beynin 'bu kadar mutluluk sana fazla' sinyali mi veriyor? Bence hep yaşadığın değersizlik hissiyle alakalı olabilir. Hemen bugün online psikologundan randevu alsana, bir bu konuyu konuşun.
Sabote etme güzelim ilişkini :)

Geçen çarşamba konuştum siyah beyaz düşünmek ve kendine güvensizlikten bahsetti. Yani karşındaki kişiyi tepelere çıkarıp en ufak hareketinde yerin dibine gömmek gibi. Yoksa cidden çok seviyorum çok tatlı biri ama onun aklından bile geçmeyen şeyleri ona atfedip hinclaniyorum.

Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa doktorun muayene etmesi lazim ya da bir psikolog ile konuşup rahatlayabilirsin. Her sey tek düze gitmeyebilir insanın duyguları da inişli cikislidir. Siz seviyorsaniz, karşı tarafta sizi seviyorsa cozum odaklı düşünün ☺️

Vajinismus icin cinsel terapiste gitmenizi oneriyorum.

Sogukluk hissetme nedeniniz vajinismus olabilir.

Biraz hızlı gidiyorsunuz gibi geldi. Cinsellik için demedim bunu. Tanışmalar için dedim.

Yine de siz bilirsiniz tabii, sizin hayatiniz.

Evet yıllar önce gitmiştim tekrar gideceğim. Erkek arkadaşım ben de gelirim dedi.

Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa doktorun muayene etmesi lazim ya da bir psikolog ile konuşup rahatlayabilirsin. Her sey tek düze gitmeyebilir insanın duyguları da inişli cikislidir. Siz seviyorsaniz, karşı tarafta sizi seviyorsa cozum odaklı düşünün ☺️

Evet 2 haftada bir gidiyorum yeni bir doktora başladım online görüşüyoruz terapi ve dehb ilaçlarımı düzenliyor onunla da bu konuyu konuştum ama çok üzerinde durmamıştım.

Evet yıllar önce gitmiştim tekrar gideceğim. Erkek arkadaşım ben de gelirim dedi.
Iyi bir psikolog araştırın. Burada ismini aratın, google yorumlarina da bakin ama artik google yorumlarinda bile sahtecilik başladı. Gerçeği sahteyi ayirt etmek lazim. Karşılıklı uyum yakaladiginiz yetkin bir psikolog bulursaniz 1-2 gunde bile çözülürmüş. Kolaylikla çözülsün umarim. Insani kemiren bir şey vajinismus. Çok iyi biliyorum.

Iyi bir psikolog araştırın. Burada ismini aratın, google yorumlarina da bakin ama artik google yorumlarinda bile sahtecilik başladı. Gerçeği sahteyi ayirt etmek lazim. Karşılıklı uyum yakaladiginiz yetkin bir psikolog bulursaniz 1-2 gunde bile çözülürmüş. Kolaylikla çözülsün umarim. Insani kemiren bir şey vajinismus. Çok iyi biliyorum.

Ben eskiden hiç izin vermezdim ilişkiye şu an başından sonuna kadar tam ve acısız ilişkiye girebiliyorum zevk de bazen alıyorum ama kafama bisey takıldiysa filan asla olmuyor eski halime dönüyorum. Psikiyatriste gidiyorum vajinismusu da söyledim ama buna yönelik özel bir şey demedi. Sizce ayrıca kliniğe gitmeli miyim?

Bundan onceki iliskin ile bu birlikteligin arasinda ne kadar var bilemiyorum da olay su bence :;
Simdi bu tek kalmanin asiri bir ozgurluk hissiyati ve rahatligi var..
Sevgili olma durumuna ara verdiginizde;bir alisma sureci oluyor.Ardidan: Daha rahat,mental olarak daha duru,uretkenlik ve tuketim olarak daha arzu edilebilir bir yasam sureci basliyor..
Kiskanlic yok,yatakta nasildim evhamlari yok,asiri bir bakim telasi yok..İste o an yalnizlik kisisellesmeye ve bireysellesmeye basliyor.Hayat arkadasiniz oluyor.
Sonrasinda erkeklere ara vermisken tekrar birini hayatiniza aldiginizda,sizinkisi gibi bir surec yasaniyor.
Sizi anlayan,huzur veren,bir birey gibi davranan yalnizlik gidiyor..Yerine etten kemikten bir erkek geliyor.
Yalnizlik icin olusturulmus alan yerine elin adami yerlesince de haliyle boyle seyler oluyor :)

takma,normal...

dostim iyi olmana cok sevindim :KK50:

biraz hizli baslamissiniz ama ben cok buyuk bir problem gormedim ya. olabilir belki de su an boyle yapmak istiyorsun, onun alindigini hissedince biraz daha dikkatli olmaya calisirsin iste. onun disinda surekli “neden boyle davraniyorum” diye dusunerek bence daha fazla yipranirsin. icinden o geliyormus yani olur ne olacak ben de cok sevgi bocegi degilim hic olmadim yani. bana da yatakta yatip kk okumak surekli bir romantizm icinde olmaktan daha iyi geliyor bazen😂 illa su sekilde olmalisin diye bir sey yok bence, yine tabi ki psikologunla gorus ama sizin iliskinizin dinamigi de bu sekilde olsun, daha heyecanli taraf partnerin olsun ne olacak ki.

Yani gün içinde hepimiz kendimize ait anlar istiyoruz, yapışık siyam ikizi gibi ilişki beni de sıkar. O konuda anlıyorum seni. Ama güzel bişey yakalamssin, zorla içine edicen gibi bı his geldi senden doğru🤣 vajinismus için yeniden tedavi şart sanki. Kafaya da çok takmamak lazım, niye oldu niye olmadı, akışına bırak, andan keyif al, sorgulama.

Ben eskiden hiç izin vermezdim ilişkiye şu an başından sonuna kadar tam ve acısız ilişkiye girebiliyorum zevk de bazen alıyorum ama kafama bisey takıldiysa filan asla olmuyor eski halime dönüyorum. Psikiyatriste gidiyorum vajinismusu da söyledim ama buna yönelik özel bir şey demedi. Sizce ayrıca kliniğe gitmeli miyim?
Ben cinsel terapiste gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Psikiyatrist degil psikologa.

Back
X