Sevgilime söylemeli miyim?

Peki bunu nasıl söyleyebilirim yardımcı olur musunuz? :)
Bana kalırsa mesaj gelir gelmez ssleyip direkt ben engellediğimi sanıyordum ama mesaj gelince fark ettim engellemediğimi deseydiniz daha kolay çözülürdü ama şu an direkt anlatmaktan başka şekilde söyleyemezsiniz. Söyleyin ya da söylemeyin de demiyorum dediğim gibi büyük bir kavga çıkacağı bariz. O yüzden vebale girmek istemem...

Daha önce bu arkadaş sevgilimin olduğunu bildiği halde biraz tuhaf bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu da doğal olarak sevgilimin kıskançlık yapmasına sebep oldu.
Eh. Daha ne arkadaş diyosun be bacım. Gerek yok söylemene sevgiline. Lüzumsuz Bi dürüstlük olur.

Kasıtlı olarak engellemediğini hepimiz anladık bence : )

bir daha bu muhabbetin açılmayacağına eminken gerek yok diye düşünüyorum bende. Teşekkürler yorumlarınız için.

Zaten arkadaşınızla helallesip arkadaşlığınızı bitirmissiniz. Bu saatten sonra neyin fikrini istiyorsunuz ki. Tercihinizi sevgilinizden yana yapmışsınız, durup durup konuyu açmanın manası yok. Bu söylediğim hem sevgiliniz hem arkadaşınız için geçerli.

Adamın ilgisi sevgilinizi rahatsız etmiş,siz yazdınız sevgilimin böyle kıskançlığı yoktur diye eee ya herkese herşeye tavrımız net olacak ya engelleyecek ya da ben kendimi biliyorum diye sevgilinize o haddi vermeyeceksiniz.Karşıdaki adamı engelle kaldır engelle kaldır,mesaj at sonra yolda yüzüne bakma gerçekten bu siz misiniz?? Hayata insanlara tavrınız böyle dengesiz mi????

Bence sevgiline anlatma gerek yok. Arkadaşınız konusunda da sevgiliniz onun size ilgili bir bakışını vs yakalamış olabilir içi rahat etmemiştir. Bence erkeklere bu konularda güvenmek gerekiyor ya. Onlar birbirlerini daha iyi tanırlar. İlişkinizde mutlu iseniz ve sevgilinize güveniyorsanız o kişiyle iletişimi kesersiniz çok da mühim biri değilmiş.

Bu iliskiyi bitirip arkadaşlarına rahatça selam verebilirsin.

Okurken daraldım ya ebeveyn ilişkisi gibi. Sevmezse sevmesin o ayrı da seni bu kadar yönetmesine niye izn veriyorsun be kızım

Bence ayrıl ve bi 5-6 sene sevgili yapma
Ancak olgunlaşırsın

ne kadar olgun bir insan olduğumu biliyor olsaydınız bunu yazmaya utanırdınız bence. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
Olgun insanlar sevgililerinin güdümünde yaşamazlar. Arkadaşlıklarını sevgilileri istemiyor diye bitirmezler. Bunun ilk olması ya da bir kişiye karşı olması sonucu değiştirmez. Devamının gelmeyeceğinin garantisi olmaz. Bir kez kısıtlama davranışına tepki verilmezse gerisi de muhakkak gelir. Size çocuk gibi muamele eden, kiminle görüşüp görüşmeyeceğinize karar vermeye çalışan insanlardan uzak durmalısınız.

en son yaşadığın olayı sevgiline anlatma zaten arkadaşlığını bitirmişsin ve daha önce ondan habersiz engeli kaldırıp yazdığın için yine engelleyip kaldırdın zannedecek. konuyu bilmediğimiz için anlayamıyoruz ama arkadaşının sana sevgilin olduğunu bildiği halde uygunsuz davrandığını bu yüzden sevgilinin kıskançlık yaptığını söylemişsin. belki de çocuk haklı yani sana arkadaşça yaklaşmayan biriyle iletişim kurma çabanı ben de anlamlandıramadım

Daha önce bu arkadaş sevgilimin olduğunu bildiği halde biraz tuhaf bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu da doğal olarak sevgilimin kıskançlık yapmasına sebep oldu.
e görüşme o zaman. engelini kaldırıp niye tekrar yazıyosun? ilişkindeki insanı niye tedirgin ediyosun alakasız bi insan için?

`