Peki bunu nasıl söyleyebilirim yardımcı olur musunuz? :)Sonradan öğrenirse şu an vereceği tepkiyi ikiye katlayın.
Bende böyle düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.Söylemeyin nerden öğrenecek ki. Bu defa da sen bilerek engellemedin vs diye kavga çıkar.
Bana kalırsa mesaj gelir gelmez ssleyip direkt ben engellediğimi sanıyordum ama mesaj gelince fark ettim engellemediğimi deseydiniz daha kolay çözülürdü ama şu an direkt anlatmaktan başka şekilde söyleyemezsiniz. Söyleyin ya da söylemeyin de demiyorum dediğim gibi büyük bir kavga çıkacağı bariz. O yüzden vebale girmek istemem...Peki bunu nasıl söyleyebilirim yardımcı olur musunuz? :)
Eh. Daha ne arkadaş diyosun be bacım. Gerek yok söylemene sevgiline. Lüzumsuz Bi dürüstlük olur.Daha önce bu arkadaş sevgilimin olduğunu bildiği halde biraz tuhaf bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu da doğal olarak sevgilimin kıskançlık yapmasına sebep oldu.
bir daha bu muhabbetin açılmayacağına eminken gerek yok diye düşünüyorum bende. Teşekkürler yorumlarınız için.Bana kalırsa mesaj gelir gelmez ssleyip direkt ben engellediğimi sanıyordum ama mesaj gelince fark ettim engellemediğimi deseydiniz daha kolay çözülürdü ama şu an direkt anlatmaktan başka şekilde söyleyemezsiniz. Söyleyin ya da söylemeyin de demiyorum dediğim gibi büyük bir kavga çıkacağı bariz. O yüzden vebale girmek istemem...
Bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler.Eh. Daha ne arkadaş diyosun be bacım. Gerek yok söylemene sevgiline. Lüzumsuz Bi dürüstlük olur.
ne kadar olgun bir insan olduğumu biliyor olsaydınız bunu yazmaya utanırdınız bence. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.Kasıtlı olarak engellemediğini hepimiz anladık bence : )
Yürüyordu sana yaniDaha önce bu arkadaş sevgilimin olduğunu bildiği halde biraz tuhaf bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu da doğal olarak sevgilimin kıskançlık yapmasına sebep oldu.
Adamın ilgisi sevgilinizi rahatsız etmiş,siz yazdınız sevgilimin böyle kıskançlığı yoktur diye eee ya herkese herşeye tavrımız net olacak ya engelleyecek ya da ben kendimi biliyorum diye sevgilinize o haddi vermeyeceksiniz.Karşıdaki adamı engelle kaldır engelle kaldır,mesaj at sonra yolda yüzüne bakma gerçekten bu siz misiniz?? Hayata insanlara tavrınız böyle dengesiz mi????Erkek arkadaşımla bu zamana kadar güven konusunda problem yaşamadık ve bu olay dışında kavgalarımız bile olmadı desem yeridir. Onu tanıyorum dönüşü olmayan bir yola girmez bu konu ama tadımızıda kaçırmak istemiyorum. Sadece sonradan öğrenirse daha büyük sorunlar çıkar mı
bu denli tepki gösterilmesi beni şaşırtıyor. Yaptığım yorumlarıda okumuşsunuz belli ki ama hâlâ anlamamakta ısrarcısınız. Kimsenin naz yaptığı yok veya kimsenin dizginleri bir başkasına verdiğide yok. Tek bir konu üzerinden bu sonuca varıyor olmanız da akıllar zarar gerçekten. Sadece iyi niyetle yazılmış bir geçmiş olsun mesajından ve sonrasındaki pişmanlıktan ibaret bir konu. Bugünde tesadüfen gerçekleşen bir olay için fikrinizi almak istedim sadece.
Bence sevgiline anlatma gerek yok. Arkadaşınız konusunda da sevgiliniz onun size ilgili bir bakışını vs yakalamış olabilir içi rahat etmemiştir. Bence erkeklere bu konularda güvenmek gerekiyor ya. Onlar birbirlerini daha iyi tanırlar. İlişkinizde mutlu iseniz ve sevgilinize güveniyorsanız o kişiyle iletişimi kesersiniz çok da mühim biri değilmiş.Merhaba. İlk defa yazıyorum buraya. Konuyu uzatmadan kısa ve net yazmaya çalışacağım. 1,5 yıllık bir ilişkim var ve 21 yaşındayım. Konuya gelecek olursak ortaokuldan karşı cins arkadaşım ve sevgilimin kıskançlığı. Asla görüşmemi istemediği bu arkadaşla aynı mahalledeyiz. Erkek arkadaşımın daha önce kıskançlık yaptığını görmedim fakat bu arkadaşa başından beri ısınamadı, sevemedi ve görüşmemi istemedi bende muhabbetimiz olmadığı için direkt engelledim. Birkaç ay sonra kardeşinin ciddi bir ameliyat geçirdiğini öğrenince engeli kaldırıp geçmiş olsun yazdım ve sevgilim bunu birkaç gün sonra öğrendi. İlişkimizin en ciddi kavgasını orada yaşadık ve bir daha engelledim, (engellediğimi sandım.) Her neyse aynı mahallede olduğumuzdan ötürü bu akşam karşılaştık ve selam dahi vermeden geçtim. Eve geldiğimde wp den mesaj attığını gördüm “ Bir selam verirsin diye düşünürdüm.” Şeklinde. Bende sevgilimle çok ciddi şekilde tartışma yaşadığımızı ve asla onunla görüşmemi istemediğini söyledim ve arkadaş helallik isteyip konuşmayı bitirdi ve yeniden engellemek zorunda kaldım. Soruya gelecek olursak, bunu erkek arkadaşıma söylersem yine kavga edeceğimizden şüphem yok çünkü engellediğimi sanıyordum ama sadece mesajları silip geçmişim, bugün mesaj attığında fark ettim. Şimdi inanmayacağı ihtimalini düşününce boş yere ortalığı karıştırmanın, tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Okurken daraldım ya ebeveyn ilişkisi gibi. Sevmezse sevmesin o ayrı da seni bu kadar yönetmesine niye izn veriyorsun be kızımMerhaba. İlk defa yazıyorum buraya. Konuyu uzatmadan kısa ve net yazmaya çalışacağım. 1,5 yıllık bir ilişkim var ve 21 yaşındayım. Konuya gelecek olursak ortaokuldan karşı cins arkadaşım ve sevgilimin kıskançlığı. Asla görüşmemi istemediği bu arkadaşla aynı mahalledeyiz. Erkek arkadaşımın daha önce kıskançlık yaptığını görmedim fakat bu arkadaşa başından beri ısınamadı, sevemedi ve görüşmemi istemedi bende muhabbetimiz olmadığı için direkt engelledim. Birkaç ay sonra kardeşinin ciddi bir ameliyat geçirdiğini öğrenince engeli kaldırıp geçmiş olsun yazdım ve sevgilim bunu birkaç gün sonra öğrendi. İlişkimizin en ciddi kavgasını orada yaşadık ve bir daha engelledim, (engellediğimi sandım.) Her neyse aynı mahallede olduğumuzdan ötürü bu akşam karşılaştık ve selam dahi vermeden geçtim. Eve geldiğimde wp den mesaj attığını gördüm “ Bir selam verirsin diye düşünürdüm.” Şeklinde. Bende sevgilimle çok ciddi şekilde tartışma yaşadığımızı ve asla onunla görüşmemi istemediğini söyledim ve arkadaş helallik isteyip konuşmayı bitirdi ve yeniden engellemek zorunda kaldım. Soruya gelecek olursak, bunu erkek arkadaşıma söylersem yine kavga edeceğimizden şüphem yok çünkü engellediğimi sanıyordum ama sadece mesajları silip geçmişim, bugün mesaj attığında fark ettim. Şimdi inanmayacağı ihtimalini düşününce boş yere ortalığı karıştırmanın, tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bence ayrıl ve bi 5-6 sene sevgili yapmaMerhaba. İlk defa yazıyorum buraya. Konuyu uzatmadan kısa ve net yazmaya çalışacağım. 1,5 yıllık bir ilişkim var ve 21 yaşındayım. Konuya gelecek olursak ortaokuldan karşı cins arkadaşım ve sevgilimin kıskançlığı. Asla görüşmemi istemediği bu arkadaşla aynı mahalledeyiz. Erkek arkadaşımın daha önce kıskançlık yaptığını görmedim fakat bu arkadaşa başından beri ısınamadı, sevemedi ve görüşmemi istemedi bende muhabbetimiz olmadığı için direkt engelledim. Birkaç ay sonra kardeşinin ciddi bir ameliyat geçirdiğini öğrenince engeli kaldırıp geçmiş olsun yazdım ve sevgilim bunu birkaç gün sonra öğrendi. İlişkimizin en ciddi kavgasını orada yaşadık ve bir daha engelledim, (engellediğimi sandım.) Her neyse aynı mahallede olduğumuzdan ötürü bu akşam karşılaştık ve selam dahi vermeden geçtim. Eve geldiğimde wp den mesaj attığını gördüm “ Bir selam verirsin diye düşünürdüm.” Şeklinde. Bende sevgilimle çok ciddi şekilde tartışma yaşadığımızı ve asla onunla görüşmemi istemediğini söyledim ve arkadaş helallik isteyip konuşmayı bitirdi ve yeniden engellemek zorunda kaldım. Soruya gelecek olursak, bunu erkek arkadaşıma söylersem yine kavga edeceğimizden şüphem yok çünkü engellediğimi sanıyordum ama sadece mesajları silip geçmişim, bugün mesaj attığında fark ettim. Şimdi inanmayacağı ihtimalini düşününce boş yere ortalığı karıştırmanın, tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Olgun insanlar sevgililerinin güdümünde yaşamazlar. Arkadaşlıklarını sevgilileri istemiyor diye bitirmezler. Bunun ilk olması ya da bir kişiye karşı olması sonucu değiştirmez. Devamının gelmeyeceğinin garantisi olmaz. Bir kez kısıtlama davranışına tepki verilmezse gerisi de muhakkak gelir. Size çocuk gibi muamele eden, kiminle görüşüp görüşmeyeceğinize karar vermeye çalışan insanlardan uzak durmalısınız.ne kadar olgun bir insan olduğumu biliyor olsaydınız bunu yazmaya utanırdınız bence. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
e görüşme o zaman. engelini kaldırıp niye tekrar yazıyosun? ilişkindeki insanı niye tedirgin ediyosun alakasız bi insan için?Daha önce bu arkadaş sevgilimin olduğunu bildiği halde biraz tuhaf bir yaklaşımda bulunmuştu. Bu da doğal olarak sevgilimin kıskançlık yapmasına sebep oldu.
söyleme artık kapat bu meseleyi bence. engelle sil gitsinPeki bunu nasıl söyleyebilirim yardımcı olur musunuz? :)