• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime sürekli akşam-gece mesaj atan oluyor... bu durumu nasıl engelleyebilirim

yok yok atmadı cevap zaten atmış olsa bizimkinde suç derdim bırakırdım gözünün yaşına bakmazdım. ama ben bu etraftakiler ilişkimden neden uzak tutamıyorum ne yapmam gerekıyor
ya zaten kalmış 1,5 seneniz biraz sabırlı ol . biraz bu adam benim , biz evlenicez imaji ver, biraz işte böyle sevgiline yazan kızların yüzsüz olduğunu laf arasında vurgula , bide orada burada o kızlarla ilgili dedikodu yap sırf sen dedikodu yapma diye sevgiline yazmalar :KK48:

Onu sen degil sevgilin engelleyecek. O medsjlardan kendi de rahatsiz olmuyorsa cokta bisey bekleme kendisinden.

Kızlara birşey yapma bence haklıyken haksız duruma düşersin.Sevgiline de sana bakıyorlar dikkatli ol deme onlar herkese yazıyor zaten sana özel birşey değil gibi bir tavrın olsun...Bence bir erkeğin aklına bir sürü kızın kendisine yazdığı fikrini sokmamak lazım:)

ya zaten kalmış 1,5 seneniz biraz sabırlı ol . biraz bu adam benim , biz evlenicez imaji ver, biraz işte böyle sevgiline yazan kızların yüzsüz olduğunu laf arasında vurgula , bide orada burada o kızlarla ilgili dedikodu yap sırf sen dedikodu yapma diye sevgiline yazmalar :KK48:

yyaaa bunlar güzel fikirler gerçekten çok teşekkür ederım dedikodu işini yaptım önce yazanlar hakkında ama yınede başkaları yapıyor yüzsüzler işte hatta bence ahlaksızlar... ayrıca evlenıcez imajıda verıldı neredeyse davetiye vericez hala bu yollara başvuran düşük insanlar. Biraz içimi ferahlattın tanımıyorum ama Allah razı olsun senden :)

ben anlamadım ki mesaj atan tek bir kız mı ? yoksa bir sürü kız mı o saatlerde mesaj atıyor ?
bütün kızlar mı kıskanıyor sizi ?

mesaj atan iki farklı kız yaklaşmaya çalışanları şuanlık saymıyorum. Dalga mı geçtiniz ben mi öyle hissettim

Kızlara birşey yapma bence haklıyken haksız duruma düşersin.Sevgiline de sana bakıyorlar dikkatli ol deme onlar herkese yazıyor zaten sana özel birşey değil gibi bir tavrın olsun...Bence bir erkeğin aklına bir sürü kızın kendisine yazdığı fikrini sokmamak lazım:)

Aman aman evet ya ben burasını düşünemedim :/ ben daha cok bak ayagını denk al tavrında uyardım aslında

Yanlışlıkla sevgilinin hattını kır :KK53:
Kendi hattımda rehberimi göstermiyor telefon de bi senin telefona takıp bakayım derken aaa tühh kırıldı vah vah :KK53::KK53:

Aman aman evet ya ben burasını düşünemedim :/ ben daha cok bak ayagını denk al tavrında uyardım aslında

Bu kızlar zaten böyle herkese yazıyor ben onları ciddiye almıyorum sana da güveniyorum ama herkes seni tanımıyor.Senin onlara cevap vermen insanların gözünde seni ve ilişkimizi küçültür.Ben birinden sevgilin kızlarla konusuyor gibi birşey duymak istemem diyebilirsin:)bunu yapmayacaksın sakın yazma deyince ters tepebiliyor :KK39:

yyaaa bunlar güzel fikirler gerçekten çok teşekkür ederım dedikodu işini yaptım önce yazanlar hakkında ama yınede başkaları yapıyor yüzsüzler işte hatta bence ahlaksızlar... ayrıca evlenıcez imajıda verıldı neredeyse davetiye vericez hala bu yollara başvuran düşük insanlar. Biraz içimi ferahlattın tanımıyorum ama Allah razı olsun senden :)
ya sen allah senden razı olsun dedin ya erdim şuan :KK36::KK37: amin canım cümlemizden :)

ya ben liseden kız meslek çıkışlıyım . bizim okul merkez ilçeye 3 km Anadolu lisesi merkez ilçeye 5 km aynı otobüsü kullanıyorduk . bir gün okula gelirken sabah erken bizim kızlar bizim , bölümün hocası , anadolunun erkek öğrencileri aynı otobüste . kızlardan biri çocuğa çok yaklaşınca çocuk arkadaşına dönüp demiş ki bunlar mı benim çocuğumu doğruracak , bunlar mı bana eş olacak . otobüste gördüğüne bile yaklaşıyor vs bir dolusu daha demiş hoca diyor ki ben o kızdan daha çok utandım . senin sevgilinde sınıfta aynısını yapsa herkes susar, kimse daha ık diyemez sevgiline ama o kadar sert mizaçlı değil sanırım :KK33:

Bu kızlar zaten böyle herkese yazıyor ben onları ciddiye almıyorum sana da güveniyorum ama herkes seni tanımıyor.Senin onlara cevap vermen insanların gözünde seni ve ilişkimizi küçültür.Ben birinden sevgilin kızlarla konusuyor gibi birşey duymak istemem diyebilirsin:)bunu yapmayacaksın sakın yazma deyince ters tepebiliyor :KK39:

çokama çok teşekkür ederim destek oldun tanımadıgım halde içimi ferahlattın teşekkür ederimm Allah razı olsun :) :KK200:

ya sen allah senden razı olsun dedin ya erdim şuan :KK36::KK37: amin canım cümlemizden :)

ya ben liseden kız meslek çıkışlıyım . bizim okul merkez ilçeye 3 km Anadolu lisesi merkez ilçeye 5 km aynı otobüsü kullanıyorduk . bir gün okula gelirken sabah erken bizim kızlar bizim , bölümün hocası , anadolunun erkek öğrencileri aynı otobüste . kızlardan biri çocuğa çok yaklaşınca çocuk arkadaşına dönüp demiş ki bunlar benim çocuğumu doğruracak bunlar mı bana eş olacak . otobüste gördüğüne bile yaklaşıyor vs bir dolusu daha demiş hoca diyor ki ben o kızdan daha çok utandım . senin sevgilinde sınıfta aynısını yapsa herkes kimse daha ık diyemez sevgiline ama o kadar sert mizaçlı değil sanırım :KK33:
aslında daha sert hareketlerde bulunmuşumdur ama gerçekten bu tiplemeler her ne yaparsak yapalım yanaşıyorlar bende dayanamıyorum öfkeme yenik düşüyorum malesef evlensekte kurtulsak bu tiplerden diyorum

aslında daha sert hareketlerde bulunmuşumdur ama gerçekten bu tiplemeler her ne yaparsak yapalım yanaşıyorlar bende dayanamıyorum öfkeme yenik düşüyorum malesef evlensekte kurtulsak bu tiplerden diyorum

evlenince de kurtulmazsın ki . araya nikah girdi durun biz buna yazmayalım mı diyecekler . bu gün sevgilisinden ayırırız; maydanozun da sapı var ne olacak zihniyetindekiler evlenince karısından ayırırız demeyecek mi ? bunlar kesin çözüm değil. artık hiç bir şey kesin çözüm değil . bir iki tanesini yolmak dahi diğerlerini durdurmuyor bazen ... Sakin olup elinde ki adamın sende kalmasını sağlayacaksın . çok bunaltırsan elinde bu kadar kadın varken bir tarafı kalkmaya başlar ben diyim :)

Sevgiliniz yüz vermediği halde sürekli mesaj atıp duruyorlarsa iyi bir dersi hak ediyorlardır bence. Engellesin ya da rest çeksin rahatsız oluyorum bana sürekli mesaj atıp durmayın gibi bir şeyler diyebilir.

evlenince de kurtulmazsın ki . araya nikah girdi durun biz buna yazmayalım mı diyecekler . bu gün sevgilisinden ayırırız; maydanozun da sapı var ne olacak zihniyetindekiler evlenince karısından ayırırız demeyecek mi ? bunlar kesin çözüm değil. artık hiç bir şey kesin çözüm değil . bir iki tanesini yolmak dahi diğerlerini durdurmuyor bazen ... Sakin olup elinde ki adamın sende kalmasını sağlayacaksın . çok bunaltırsan elinde bu kadar kadın varken bir tarafı kalkmaya başlar ben diyim :)
aman ya deme öyle yanı bu kadar kadın felan yok sadece ben varım biriz sinirlerim yatıştı aslında ama yarın güzel bir ayar vericem o kıza. ama haklısın bunlar hiç bitmez o yuzden uzaklaştırmamak lazım daha fazla bağlamak lazım teşekkür ederim gerçekten iyiki varsın

Sevgiliniz yüz vermediği halde sürekli mesaj atıp duruyorlarsa iyi bir dersi hak ediyorlardır bence. Engellesin ya da rest çeksin rahatsız oluyorum bana sürekli mesaj atıp durmayın gibi bir şeyler diyebilir.
evet cevap atmıyor. ama ben yarın göstericem gününü akşam akşam benım sevgilime yazmak neymiş görücek mesaj atmak istemedim yüzüne karşı söylücem

Back
X