• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime sürekli akşam-gece mesaj atan oluyor... bu durumu nasıl engelleyebilirim

Herşeyi okumadım ama bu kızların amacı belli canım aranız bozulsun kavga edin diye yapıyorlar. Sende sevgiline kıskançlık yaparak değilde kızların bu niyetle yaptığını alaycı bi dille anlatırsan kızları küçük düşürmüş olursun. Ve kıskanman gereken pozisyondan çıkartmış olursun onları.

bana da sınıftan kişiler o saatte mesaj atıyor ben de onlara konunun mesajlaşmakla alakası yok muhtemelen sen kızlarda bi şey gördün ya da erkek arkadaşında mesajlaşmayla birleştirdin

Herşeyi okumadım ama bu kızların amacı belli canım aranız bozulsun kavga edin diye yapıyorlar. Sende sevgiline kıskançlık yaparak değilde kızların bu niyetle yaptığını alaycı bi dille anlatırsan kızları küçük düşürmüş olursun. Ve kıskanman gereken pozisyondan çıkartmış olursun onları.

bu yaklaşım hoşuma gitti denicem teşekkür ediyorum :)

Rahatsız olduğunuzu belli ettiğiniz için bilerek yapıyorlar bence.. bölümde sevgilisi olan çocuğa aynı bölümden kaç kız ilgi duyacak gece yarısı mesaj atacak.. eğleniyor olmasınlar durumunuzla.. hiç umursamayin bence.. azalır ve biter mesajlar..

Sevgilin engellemediği sürece senin yapabileceğin hiçbir şey yok

Bölümünüzü bilmiyorum ama bizim bölümde proje zamanları sabahlardık ve sürekli birbirimizi arardık. Benim arkadaşımın oda arkadaşı sesimden tanıyordu artık beni. Mezun olalı 11 yıl oldu ve o zamanlar whatsapp falan yokru ama olsaydı herhalde ödev zamanları hiç susmazdı.
Bu tarz sabahlamalı ödevleri oluyorsa bana mantıklı geldi. Size nazaran eski toprağım ama ben bile daha anlayışlıyım bu kadar kasmayın derim.

Bölümünüzü bilmiyorum ama bizim bölümde proje zamanları sabahlardık ve sürekli birbirimizi arardık. Benim arkadaşımın oda arkadaşı sesimden tanıyordu artık beni. Mezun olalı 11 yıl oldu ve o zamanlar whatsapp falan yokru ama olsaydı herhalde ödev zamanları hiç susmazdı.
Bu tarz sabahlamalı ödevleri oluyorsa bana mantıklı geldi. Size nazaran eski toprağım ama ben bile daha anlayışlıyım bu kadar kasmayın derim.
Eskiden daha güzelmiş. Şimdi sosyal medya bitiriyor çoğu ilişkiyi. Ayy şuna bakmış,ayyy şunun fotoğrafını beğenmiş,ayyy gecenin kaçında çevrimiçi olmuş derken geçip gidiyor ömürler. :D
Konu sahibi sevgilinizde şeytan tüyü mü var nedir herkes ona yazıyor. Koca üniversitede erkek mi kalmamış yahuu kızlar da bir alem :işsiz:

Back
X