Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile baskısı yüzünden sevgilisiyle gizlice buluşan kız gibi düşünün :)Ya gerçekten anlayıp dinlemeden yazmayın 10 senelik ilişki diyorum bende biliyorum çekip gidilmesi gerektiğini ama çok sevince öyle olmuyor ayrıca sosyal medya hesabı olsa sorun değildi anlamadınız olayı olay yok diyip açması gizli hesabı olması.
İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.E yasak koydum dediniz? Ne yapsın kavga kıyamet mi açsın? Gizli açmış işte o da.
siz sevgilinizin sosyal medya hesabı açıp açmamasına nasıl karışabiliyorsunuz ki?10 yıldır süren uzak mesafe ilişkim var sevgilimin işi olmadığı için henüz evlenemedik.Ben sosyal medya kullanmasını istemediğim için bana hesabım yok diyip gizli hesaplar açmış.Bunları buldum inkar etti çok kavga ettik hala daha hazmedemiyorum aklıma şüphe girdi bir kere.o hesapları kapattı ben anlayınca da şimdi var mı bilemiyorum.Bunu kabullenmek bana zor geliyor hergün şüphelenmek çok yıpratıcı aldatılmış olabileceğimi düşünüyorum benden gizli olduğu için ama bir yandan da aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor çok sevdiğini söylüyor vs. ne bileyim.Kırılan güvenin tamiri var mı bilmiyorum. benzer birşey yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi ne yapabilirim diye ayrılmak istemiyorum çünkü
İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.
Sizin sevgilide sıkıntı var sosyal medyada değil. Ben de yakın zamanda kapattım ama vaktimi çaldığı için. Bu tamamen zihniyetle alakalı. Sevgilinin sadakat sorunu varsa sosyal medyaya gelene kadar çok yol var.İyi tamam Ben birşey demiyorum o hesaplardan da kaç yüz tane kadın takip edilmiş oldu mu çok gerekli sosyal medya çünkü linç edin beni.
İşte amaç o olunca zaten benim sinirlerim bozuldu ya tanıdığım insan değil o sosyal medyada gördüğüm hesaplar o yüzden istemedim zaten bundan beri sürekli içimde şüphe var güvenemiyorum da anlatabildim umarım.Adam yüzlerce kadini takip ediyorsa disardada niyeti bozuyordur. Yani biz niye yüzlerce erkek takip etmiyoruz degil mi
Sosyal medya ne amaçla kullanılıyormuş pardon? Hanımefendi, sizin niyetiniz kötü olabilir ama ben sosyal medyayı bilim insanı olduğum için meslektaşlarımla bağlantı kurmak için kullanıyorum. Herkes sevgili bulmak veya sevgilisini aldatmak için kullanmıyor.Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorum
Sizi tenzih ederim o halde ama genel öyle nasıl desem bilemedim onu.Erkeklerde daha yaygın birşey benim niyetim değil onların kötü o yüzden dedim tanışma amaçlı kullanma yaygın sosyal medyayı. sürekli her yerini çekip koyan insanları özellikle de kadınları takip etmek için giren de çok.azınlık sizin gibi niyetlerle giriyorSosyal medya ne amaçla kullanılıyormuş pardon? Hanımefendi, sizin niyetiniz kötü olabilir ama ben sosyal medyayı bilim insanı olduğum için meslektaşlarımla bağlantı kurmak için kullanıyorum. Herkes sevgili bulmak veya sevgilisini aldatmak için kullanmıyor.
Yok açmaz onu Hatta gizli maillerini buldum şifre vermemek için O mailleri kapadı daha önce sosyal medya hesabı için de aynısını yaptı o yüzden şüpheliyim zaten.Esimle benm ayri hesaplarimix var şifrelerimizi de bilmiyoruz ama ben olsam sixin yerinizde esiniz madem istiyor merak edip gizli aciyor ortak hesap acardim
Bence de hala var zaten ama yeminler ediyor çok seviyorum diyor yapamam sensiz diyor benim aklıma gelen şu aldatıyorsa benle işi ne zaten uzaktayım neden yaniVardır
Başka isimlerle vardır hatta
İşte amaç o olunca zaten benim sinirlerim bozuldu ya tanıdığım insan değil o sosyal medyada gördüğüm hesaplar o yüzden istemedim zaten bundan beri sürekli içimde şüphe var güvenemiyorum da anlatabildim umarım.
Şimdi şöyle bir şey var, aldatmak bir insanın içinde varsa bir yolunu bulur yine yapar. Bakkala ekmek almaya gider, bakkalın kızıyla kırıştırır. Yani bu bir örnekti. 24 saat boyunca onun yanında değilsiniz. Olsanız bile fiiliyata dökmese dahi başkasını hayal edebilir. Burada önemli olan şey güven duymak. Siz kısıtladığınız için sosyal medya kullanmayıp mecburen sadık kalması mı daha iyi, yoksa sosyal medya kullandığı halde sizden başkasına yan gözle bakmayıp gelen mesajlara yanıt vermemesi mi daha iyi? Birinin elini kolunu bağlayarak hırsızlık yapmasına engel olmak gibi bir şey bu. Siz evin anahtarını verin, hiçbir şeyi çalmaya tenezzül etmezse o zaman dürüst olduğunu anlarsınız. Böyle düşünün.Sizi tenzih ederim o halde ama genel öyle nasıl desem bilemedim onu.Erkeklerde daha yaygın birşey benim niyetim değil onların kötü o yüzden dedim tanışma amaçlı kullanma yaygın sosyal medyayı. sürekli her yerini çekip koyan insanları özellikle de kadınları takip etmek için giren de çok.azınlık sizin gibi niyetlerle giriyor
Yoo bazilari oyledirBence de hala var zaten ama yeminler ediyor çok seviyorum diyor yapamam sensiz diyor benim aklıma gelen şu aldatıyorsa benle işi ne zaten uzaktayım neden yani