Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Sadece sevgiliniz olan bir adama nasıl bu kadar para verebildiniz anlayamıyorum. Okurken şoka girdim.

Para karşılığı ilişki yaşayanlara bir şey deniliyor ama ayıp olur demeyeyim şimdi. Sizin yaptığınızı 60 yaş üstü zengin amcalar yapıyor. Parayla genç kızları ilişkide tutuyorlar. Kendinize ne kastınız vardı acaba? Gözümde kaslı, yakışıklı her konuda maharetli biri canlanıyor. Aksi halde ben bir kuruş vermezdim mesela. Verdiğim paraya değsin bari.

Parayi s* e* bacim. Cidden para emek verdim diye ömür cürütülürmü. Tamam bir iki yardim edilir, ama babamin dükkani icin 30. 40.000 nedir. Öz sevgi öz saygi her zaman önceliginiz olmasi lazim. Yasi genc kardesim. Kac. Bende babami erken yasta kaybettigim icin acini anliyorum. Basi sagolsun. Ama inan senin babanda böyle bir öküzü es olarak senin icin istemezdi.

Napicaksin paraylami yaninda tutacaksin adami sonra kizlarimiz neden kandiriliyor neden para yediriyor erkeklere. Sana kufur hakaret herseyi edebilir ne yaparsa yapsin onun peşinde kosan biri var çünkü. Boyle birinin asla degeri olmaz ins bunu anlarsin

Siz annesimisiniz bankami sevgilimi yerinizi bir öğrenin bu adamdan koca sevgili hiç bişey olmaz evlenseniz si,i borç içinde ortada birakicak bu yazı burda dursun

ben sızın psıkolojık destek almanız gerektıgınıze ınanıyorum
en basından berı saglıklı dusunemıyorsunuz

Kumar bağımlılığı gibi... Bence psikolojik destek almalısınız, adama verdiğiniz paralardan daha aza mâl olur size seans ücretleri. Umarım kurtulursunuz bu adamdan

Bu adama az harcamışsın..emek verdim diye biraz daha harcayıp ,batman lazım..olmamış böyle...bu adam da jigolonun önde gideni. .

10 yıllık evliyim kocam bana kredi Çek babam dükkan alcak dese çekmem.. bu adamlar size napıyor da ikna oluyorsunuz anlamıyorum.. kınamıyorum sadece anlamaya çalışıyorum. Anneniz babanız kimbilir sizi ne hallerle okuttu kendi ayağınızın üstünde durun kimseye muhtaç olmayın diye oysa siz kazanıp kazanıp elin ş..sizine veriyorsunuz. Annenizin babanızın emeğine yazık

Konu sahibi size ne desem bilemedim.
5 bin TL bana da gönderin bari
Sizi bu kadar salak yerine koyana yine gidip 30 bin lira vermişsiniz ben size bir şey de yapmadım en azından mantıklı bir yatırım olur ne diyorsunuz?

Maalesef bu para alışverişinin sonu yok gibi duruyor. Siz verdikçe o isteyecek o istedikçe siz vereceksiniz. Yarın evlenseniz üzerinize kredi çektirecek ailenizden istetecek belki. Bu maddi konuları düzene sokmadan ilerlemeyin ilişkinizde. Daha ortada söz yok nişan yok bu kadar rahat para istemek de nedir? Siz isteyin bakalım size verecek mi o parayı. Hiç hoş değil.

Bu yaptiginiz şey ozguvensizlikten. O paralari geri alip once psikologa sonra kendi saciniza basiniza, giyiminize, sosyalliğe harcayin.
Şu yazdiklarinizi okuyunca kafamda canlanan şey, işe gidip gelmekten ve bu kişiyle ugraşmaktan başka bisey yapmiyorsunuz, dogru dusurt arkadasiniz da yok gibi. Etrafinizda sizinle ilgilenen baska erkekler de yok. Kafayi onunla bozmussunuz bu sekilde.

Kendiniz söylemişsiniz, yanınızda olsun diye maddi destekte bulunmuşsunuz sürekli.
Paraya ihtiyacı olduğu ve siz ona para verdiğiniz sürece yanınızda olur.
Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Onu ihya edeceğinize o yüklü miktardaki paralarla kendinize araba alsaydınız.
Bence çok büyük yanlış yapıyorsunuz. Ne kadar verdiyseniz kuruşuna kadar isteyin ve bu adamı tamamen çıkarın hayatınızdan.
Sizin vediğiniz paralarla başka kızlarla geziyordur.

Yaşıyorum dediğiniz ilişki sağlıklı bir ilişki değil anladığım kadarıyla. Biz burada ne desek ne öneri versek işe yarayacağını sanmıyorum. Parayı sevgiyi her şeyi bir kenara bırakıp kendiniz için profesyonel psikolojik bir destek almanızı öneririm. Lütfen bu önerimi ciddiye alıp bir düşünün. Umarım bir an önce kötü günleri geride bırakırsınız.

ayrılınca onsuzluğun vereceği acıyı ertelemeye çalışıyorsun. ve bu yolda paranı da döküyorsun, ayrılmak sana acı verecegi için mümkün olduğu kadar onunla olmak istiyorsun. ama acı ertelendikce katlanır. bir neden bul, kendini ondan sogut. kişiliğindeki bu pürüzler, herhangi bir fiziksel özelliği, her şey olabilir. bir kusurunu farket ve sogumaya çalış ondan, sonra ayril, birkaç ay çok uzulebilirsin ama bu duygu yoğunluğu bittikten sonra ondan kurtuldugun için ona verdiğin paralara bile sukredeceksin, sadakam olsun diyeceksin

Ben babamin ogluna vermem bu parayi isterse kardeslikten reddetsin

Kesinlikle ayrilin paranizida alabilirmisiniz bilmiyorum ama bu sefer şak diye 40 bini verecegini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…