Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Parayı gönderdiğiniz dekontlar duruyordur internet bankacılığında . Borç olarak vermissinizdir diye düşünüyorum en son ki paraları en azından .Hibe ettiyseniz onu bilemem .Bir avukata gidip durumu anlatın dava açılır en azından bir yola girilir .Öncesinde isteyin tabi vermeyecekse bu yola gireceginizi de bilsin.

İlişkiniz için de küfür ve saygısızlık var demişsiniz .Bunlar varsa devam etmenin ne manası var ki ? Yukarıda bir arkadas da söylemiş zaten kendinize iyi gelecek şeyler yapın ,en azından para yararlı şeylere gider .

ister bititirn ister bitirmeyin ama parayı almadan kötü olmayın.

o kadar doğru ki söyledikleriniz

terapi gibi yazdıklarınız düştükçe düşüyorum bu kuyuya

Hic inanmadim bu konuya kimse bu kadar saf degil ayrica siz bu kadar parayi nerden buluyosunuz
Var. Ben birini taniyorum boyle, kadinin iyi bir isyeri var, kendisi bizzat calismasa da devamlu para geliyor. Eski kocasinin kredi kartini oduyordu en son. Adam calismayi sevmiyormus, ne yapsinmis

Kavga her ilişkide olur ama hakaret küfür işin rengini değiştirir. Siz bir ömür boyu bu hakaretleri duymak istiyor musunuz cidden ? Üstüne birde menfaatçi biri, paranız kadar değerlisiniz onun gözünde. Ayrılmak zor gelebilir, acı verebilir ama size değer veren biri karşınıza çıktığında, o paragözle harcadığınız vakit için kendinize kızacaksınız. Kimse vazgeçilmez değildir.

terapi gibi yazdıklarınız düştükçe düşüyorum bu kuyuya
ben seni çok iyi anlıyorum ve asla yalnız değilsin bu kuyuda. okuyunca bazı şeyler benzer geldi kendimden ornek vereyim. eski sevgilimle farklı sehirlerdeydik ve her ay onun yanına giderdim, gidiş dönüş, otelde kalıyorduk onun parası, bulusunca yedigimiz ve aldığımız seyler, hepsini ben oderdim, kendisi 1 kurus bile odemezdi. bu harcamalar ve onun ortak olmaması hic umrumda olmazdi, çünkü çok mutlu oluyordum buluşunca. kredi çekme olayına kadar gitmedi ama eminim benden istese 1 saniye dusunmeden yapardım. o mutlu olacak ben de mutlu olacağım, diye düşünürdüm hep. sonra beni terketti ve birkaç ay oldu. birisine bağlanınca onların bu bencilligi umrunda olmuyor, milyonlar versem ama benim yanımda kalsa diye düşünüyor insan. bu belki birkaç hafta, belki bendeki gibi aylarca surebilir. sadece sabret. sonra duygu yogunlugun bitince, geriye bakınca zaten nasıl bir ilişki olduğunu görüyorsun. karşına öyle insanlar çıkacak ki arkana bakıp "ben bunu mu sevmişim?" diyeceksin. onun ne yaptığının farkına varmışsın, zor olanı basarmissin. eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan sadece duygu yoğunluğunu azaltmak kalıyor geriye. sadece seni ondan sogutacak bazı detayları farketmen gerek. mesela, kız arkadaşından yüklü miktarda para alan birisi ne kadar gururlu olabilir? bu erkeklik mi? bunu düşün, sonra birkaç ay sabret. emin ol biz onlara çok bağlandığımız için onlar olmadan kendimizi eksik hissediyoruz ama onlardan yüzlerce kat daha iyileri var, ayrılmak istemiyorsan ayrılmak zorunda değilsin, veya kendini hazır hissetmiyorsan istediğin kadar erteleyebilirsin, ilk zamanlarda büyük bir yıkım hissedebilirsin ve bu çok normal, umarım her şey senin için en güzel şekilde olur

Annenin degil kimsenin icine sinmez ki bu adam parani iste birak gitsin ayrica kufur ediyormus vs simdiden kavg dovus siddet garanti evlilikte kuzum

Canım keşke bir öksüze yardım etseydin Rabbim zaten ihtiyacın olan sevgiyi aşkı karşına çıkarırdı. Yazık etmişsin gençliğine

Benim ilk sevgilim böyleydi benden alırdı başka kızlarla yerdi.psikoloğa acil başvur canım ben öyle atlattım başkasından sevgi görmeyi bekleyemiyoruz istediklerini vererek bize sevgi göstersinler istiyoruz.başka biriylede olsa davranışlar değişmiyor maalesef sürekli sevgi bekliyoruz.bırak onlar gelsin sana.sana gelmiyorsa seni zaten çıkarların için tutuyordur bunu sakın unutma.inşallah atlatırsın

İyi yapmış ya. Burda hatalı olan sizsiniz. Adam dolandırıcının, yiyicinin teki. Yedirmeyin abicim.

Konuyu tutarsız bulan bir tek ben miyim? Bir kere, lise mezunu ve özel sektörde çalışıyorsanız aldığınız maaş bellidir yani. Bu kadar parayı nasıl buluyorsunuz? Ailenizin çok zengin olması lazım bunun için. E zaten babam vefat edince zora düştüm diyorsunuz, üstüne nasıl bu kadar para bulup verebildiniz ki? Ayrıca aileniz bu harcamalarınızı farketmiyor mu? Ayriyeten bir de, dükkan satın alması için 30 bin TL verdim demişsiniz. 30 bin TL kadar az bir miktara dükkan mı olur? Çok tuhaf geldi konu.

Gecmıs olsun, bence ustune soguk su ıcın o paralar gelmez geri

Ya Allah aşkına şu hanzolara verdiğiniz pranın onda birini verin de bir psikologa lütfen terapi alın. Hiç normal davranmıyorsunuz. Bu kafayla birinden kurtulsanız ötekini çekersiniz zaten. Allah aşkına bunu kendinize niye yapıyorsunuz??? Bir değil iki değil. Ya bi doktora gidin artık şu paraya psikolojik destek alın!!!

Ay bu adam bir de asker mi

Ev almak istiyorum. Banada bı bı yüzbin gondersene. Nolur. Kalbim sevgi dolu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…