- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
- Konu Sahibi cemremcemrem8
-
Bir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisiAma hastalik bu.
Cok mu yakisikli?
Parayı ister istemez paragöz damgası yiyeceğine adım kadar eminim.Sen bütün paranı bu adama mı verdin şuan tek birikmişin de yoktur
Neden erkekleri beslemeyi sevgi sanıyor bazı kadınlar
Bu paraları kendine harca mesela git bir psikoloğa çünkü durumun tedavi olmalık
Aa, iyiymişBir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisi
Bu konuyu bilmiyorum ama tipini çok merak ettim. Bir de her şeyi sevgilisine ödeten adam vardı. Sokakta hiç görmüyorum bu kadar yakışıklı vazgeçilmez adamları. Evden salmıyorlar sanırımBir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisi
Vay be akıla bak..Bir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisi
dışarı çıkarsa diğer kadınlar kapar sonra kocalarını. Çünkü kadınlar onun kocası için ölüp bitiyorBu konuyu bilmiyorum ama tipini çok merak ettim. Bir de her şeyi sevgilisine ödeten adam vardı. Sokakta hiç görmüyorum bu kadar yakışıklı vazgeçilmez adamları. Evden salmıyorlar sanırım
Aynen. Para bitti ask bitti, herkes yoluna gitti diyecek.Zaten o sizi birakcak
ilk istediğimde o damgayı yedim :) paradan daha değerli bişey yokmuş benim içinParayı ister istemez paragöz damgası yiyeceğine adım kadar eminim.
Ee özel ünide eğitim almış biri nasıl mantıksız hareket ediyor o zaman bunu neye dayanarak yazdınız ? Pardon da çok okumak çok akıllı olmayı göstermiyor ne yazıkki her konuda ben geleceğe yatırım yap derken okul hayatını kastetmedim herşeye yatırım yapılabilir !Özel ünide eğitimini tamamladı konu sahibi
Parası var yani mi acaba ?Ee özel ünide eğitim almış biri nasıl mantıksız hareket ediyor o zaman bunu neye dayanarak yazdınız ? Pardon da çok okumak çok akıllı olmayı göstermiyor ne yazıkki her konuda ben geleceğe yatırım yap derken okul hayatını kastetmedim herşeye yatırım yapılabilir !
Düzeltme 'tamamlaRdı'Ee özel ünide eğitim almış biri nasıl mantıksız hareket ediyor o zaman bunu neye dayanarak yazdınız ? Pardon da çok okumak çok akıllı olmayı göstermiyor ne yazıkki her konuda ben geleceğe yatırım yap derken okul hayatını kastetmedim herşeye yatırım yapılabilir !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?