- 20 Kasım 2016
- 181
- 110
- 103
- Konu Sahibi dertlideryacik
-
Sanirim en buyuk sorun ailesinin bilmesi bunu nasıl asicagimi bilemiyorum ailesi de babami soruyor iyi diyorum onlara bile yalan soyledim nasil bu hale geldim bilmiyorumBulusun sonra tatli dille guler yüzle konusup elini tutup gozlerinin icine bakarak "hayatim ben aslinda sana hep soylemek istemistim ama yapamadim ozur dilerim boyle boyle..." gibi bir konusma yap. Hatta ben olsam aglardim aralarda
Bu guzel ve samimi yorumunuz icin tesekkur ederim ne kadar ihtiyacim var bilemezsinizbak şimdi ben senin yerinde olsam aramızın iyi olduğu bir zamanı kollarım. Sonra ona konuşalım biraz sana karşı dürüst olmak istiyorum de. Durumunu anlat ona ama kasıtlı olarak sana söylememezlik yapmadım de kendimi bunun için hazır hissedemedim hiç bu durumdan biraz utandım de. Bence tatlı tatlı anlatırsan bunun altında ne kadar ezildiğini farkettirirsen ona o da anlar başta kızar sana neden sakladın diye ama sen derdini olduğu gibi anlatırsan eminim o da seni anlar. Başta anlamasını bekleme bence ama zamanla idrak eder :)
Insan yasamadan bilemiyormus hayatta yaptigim en buyuk hata bu zatrn bir bucuk yila gidiyoruz bu aradaAnneniz babaniz hirsizmis en agir suclari islemis gibi niye eziklik cekiyosunuz anlamadim ? Ortada cekinilcek utanilcak bisey yokki yada aglamakli anlatacaginiz bi durum yok . daha 4 ayliksiniz evlilik hayalleri yapiyosunuz oda ayri bisey..
Sözlü olarak ifade edebilirsiniz benim boyle boyle bi durumum var barisma durumlari vardi o yuzden sana soylemedim ama barismadilar falan dersin
Etkilemez elbette oyle bir insan degil ancak ben yalan soyledim ve uzattim bu yalani sorunda buAnne babanizin ayri olmasi sizin iliskinizi etkilemez. Etkilememeli. Bunu boyle ezile buzule soylerseniz olmaz.
Ayrilirsada yapacak biseyim yok hakli diyecek lafim yok bana gercekten cok buyuk zulum her sabah her an her gece aklimda uyurken bile rahat degilimBulusun sonra tatli dille guler yüzle konusup elini tutup gozlerinin icine bakarak "hayatim ben aslinda sana hep soylemek istemistim ama yapamadim ozur dilerim boyle boyle..." gibi bir konusma yap. Hatta ben olsam aglardim aralarda
25Kaç yaşındasın?
Çocuk da değilsin ki çocukça yalanlar söylemişsin.
Aglamayi hic sevmedigim ancak surekli agladigim icin hep guclu durmaya calisiyorum ancak bu konuda elim kolum baglandiÖnce annesine söylemek iyi bir fikir değil bence senden duysun.Ağlamaklı ve duygusal olman daha iyi işte
Bu nerden kaynaklaniyor biliyor musun cocuklukdan kalan birsey herzaman yalniz gormesinler kotu davranmasinlar demekten buyudum okulumu bitirdim ise basladim o cikti karsima soyleyemedim en basinda nasıl pismanim bir bilsen cikmasaydi karsimada boyle bisey yapmasaydim boyle ask yasamazdim belki ama ona yalan soyluyor olmak canimi nasil yakiyor bilemez kimse ama dogruyu soyleyecek kadar da cesareti bulamiyorum artik kaybetmekden korktugumdan degil o ilk adimi atacak kadar cesaretim olsa yeteÇocuk da değilsin ki çocukça yalanlar söylemişsin.
Ailesine varana dek biliyorlar bir de.
Ayrılır mı bilmem güvenini zedeleyeceğin kesin
Anlıyorum kendini korumak için böyle bir şey geliştirmişsin fakat artık söylemen lazım. uzatma olacak olan olsun. sen de kurtulursun..Bu nerden kaynaklaniyor biliyor musun cocuklukdan kalan birsey herzaman yalniz gormesinler kotu davranmasinlar demekten buyudum okulumu bitirdim ise basladim o cikti karsima soyleyemedim en basinda nasıl pismanim bir bilsen cikmasaydi karsimada boyle bisey yapmasaydim boyle ask yasamazdim belki ama ona yalan soyluyor olmak canimi nasil yakiyor bilemez kimse ama dogruyu soyleyecek kadar da cesareti bulamiyorum artik kaybetmekden korktugumdan degil o ilk adimi atacak kadar cesaretim olsa yete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?