- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
Evet görünen bu. Bir de bu akşam gideceği kına için aday cenneti diye şaka yaptı. Daha ne diyeyim.
Bu konuşmalarına sebep sensin canım bu konuda pek yüz almış senden. Hakkında hayırlısı olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet görünen bu. Bir de bu akşam gideceği kına için aday cenneti diye şaka yaptı. Daha ne diyeyim.
Tolerans gösterdikçe devam etti haklısın.Bu konuşmalarına sebep sensin canım bu konuda pek yüz almış senden. Hakkında hayırlısı olsun..
Ben evliliğine destek çıkmıştım arasında, seviyorsanız birbirinizi neden olmasın demiştim. Ama senin sevglini çok harika, uyumluyuz şeklinde anlatmanın da payı var tabiki.Evet bildiğiniz hoşuna gidiyor hele beni kıskanmam... Ama ben artık yoruldum kıskana kıskana insan artık her şeyi düşünüyor sonra ben suçlu oluyorum. Ama yeri gelince bana diyor ki " ben istemesem sen benimle konuşamazdın şunu yapamazdın bunu yapamazdın. " Madem o kadar paşasın dedim sen istemeden kimse seninle ilgili bir şey yapamıyor yengene bunları istemediğini söyle dedim. Ama sen beni her şeyimsin tabi sana geçecek nazım diyor. Yani bildiğin lafı dolandırıyor.
Yol yakınken yol ver bunaMerhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Merhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım?Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
[/QUOTE
Yenge gibi yenge.Keşke benim yengem olsaydı![]()
Evet ben böyle bir şey yaşasam konuşmazdı bile benimle.Ben evliliğine destek çıkmıştım arasında, seviyorsanız birbirinizi neden olmasın demiştim. Ama senin sevglini çok harika, uyumluyuz şeklinde anlatmanın da payı var tabiki.
Günaha girmemek adına seninle hemen evlenmek isteyen kişi, yengesine " şu an evlenmeyi düşünmüyorum ya da aklıma birisi var henüz sevgili olamasak da" der ve mevzuyu kapatır. Günahı sevabı bu kadar önemsiyorsa tabi. Aynı şekilde senin akraban sana evlenmek için birilerini bulsa kıyameti koparırdı. O yüzden hiç vakit kaybetme, yoluna bak. Okulunu oku, gez toz, dolaş, keyfine bak. Çünkü deymez.
İşte diyor ki sevgilim var desem seni öğrenmeden bırakmazlar diyor. Ne münasebet anlamıyorum herkesin bir özeli varYol yakınken yol ver buna
Bak yarın bi gün evleniyorum diye çıkar karşına üzülen yine sen olursun
Bu şekilde bu ilişki yürümez zaten
Çocuk seninle evlenmeyi düşünse seni söylemesine de gerek yok
benim görüştüğüm biri var der
O öyle yapmayıp seni cepte tutup diğer adaylara bakıyo
Ve emin ol karşına beni evlendiriyolar diye çıkacak
Evlenince de beni herkesten korumaktan bahsediyor hiç sanmıyorum.Sevgiliniz bunları size söyleyeceğine yengesine " benim sevgilim var, istemiyorum" diyebilseydi hiç bir sorun olmazdı. Ne sizin haberiniz olurdu, ne sevgilinize insan gösterilirdi. Sevgilinizde iş yok sizin.
Öyle bir yol bulmak istemiyor demek ki benden emin değil. :)İlişkinizi bilmiyorsa birilerini önermesi tuhaf gelmedi. Annesi sevgilime kız bulma derdine girmiş bir dönem, o da “tabii anne tanışır yemeğe çıkarım, sohbetin bir yerinde gay olduğumu ailemin bunu bilmesini istemediğini onun için sorun olmazsa görüşmeye devam edebileceğimi söylerim” demiş. O oldu bir daha bana kız lafı etmedi diyor.Sevgiliniz böyle bir cevap vermese de engelleyecek bi yol bulabilir.
Evet herhalde o da daha iyisini bulurum umuduyla bakıyor. Ne diyeyim konuşmuyorum şu an kendisiyle. kına gecesinde aday cennetindedir herhalde.kımse ılıskınızı bılmedıgı ıcın yengenın bır sucu yok
ılıskınızı bılırlerse evlendırmek ısteyecekler sanırım yasınız kucuk
oyuzden egıtıme ve ıse odaklanın once yas buyusun koca da evlılıkte kacmıyor
sahısla bırbırınıze uygun olmadıgınız her acıdan aşıkar aılesının cocuktan beklentılerı baska bırkere
sevgılınız ıstemese evlılık dusunmuyorum daha erken der konuyu kapatırdı kımsede ona kız aramazdı oda kendıne ıyı adaylar arıyor
Değil mi :) Bende size katılıyorum.İnanki icten ice sevgilinin bu durum hem hosuna gidiyor hemde gitmek istiyordur ama kararsiz. İstemeyen kesin bir dille istemedigini gitmeyecegini soyler zaten. İstemem yan cebime koy bide gelip sana anlatmasi tamamen ofsayt
E tamm söylesin ögrensinler ozaman senin ailen sıkıntı yapmazsaİşte diyor ki sevgilim var desem seni öğrenmeden bırakmazlar diyor. Ne münasebet anlamıyorum herkesin bir özeli var