• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldatmis mi oluyorum

depressedgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
25
20
1
19
neredeyse onla iki senemiz olacak, 2 bucuk ay ayri kaldik ve 3 ay once falan baristik. o iki bucuk aylik surecte ben resmen birine asik oldum ve reddedildim. eminim o beni reddetmese ona asik olmazdim cunku arkadasima ne zaman benden bahsetse ben soguyordum. neyse ben bu cocugu unutmustum ama her gun goruyorum istisnasiz her gun ve bu benim unutmami zorlastiriyor. unuttugumu dusunup eximi ozledim ve onunla baristik, ama bu cocuk tekrar aklima gelmeye basladi surekli bana bakiyor surekli stalkliyorum onu hep aklimda. takintili gibiyim biliyorum igrenc bi durum ama aklimdan cikmiyor beraber oturdugumuz gun onun yuzu hareketleri her seyi cok hosuma gidiyor. sevgilim ondan nesnel olarak daha yakisikli bunu herkes soyluyor ama ben onu daha iyi buluyorum gozumde her seyi iyi

2 buçuk ayda ne ara başkasına aşık oldunuz ne ara unuttunuz ne ara eski sevgilinizi özlediniz de döndünüz? Ayrılın madem bu kadar kafanız karışık. Kaç yaşındasınız?
ya oldum istebilmiyorum ilk o beni begeniyodu sonra istemedi beni. sevgilimi sevmiyo degilim ki o cocuk beni sevseydi onu sevmicektim tamamen sacma dusuncelerdi. ayrilmak istemiyorum o yüzden her gun gormesem bana bakmasa bunlar olmucakti

Reddedilen kişinin koşa koşa eski sevgiliyle barışması klişesi 🫠 burda genelde hanımlar konu açıyor eski sevgilim 3 ay sonra 5 ay sonra durduk yere yazdı diye. İşte onun sebebi genelde konu sahibinin yaptığı gibi başkasına yürüyüp reddedilmelerinden kaynaklı oluyo. Ama millet sanıyo ki kendisini unutamadığından aylar sonra yazıyolar. İbretlik konu.

Reddedilen kişinin koşa koşa eski sevgiliyle barışması klişesi 🫠 burda genelde hanımlar konu açıyor eski sevgilim 3 ay sonra 5 ay sonra durduk yere yazdı diye. İşte onun sebebi genelde konu sahibinin yaptığı gibi başkasına yürüyüp reddedilmelerinden kaynaklı oluyo. Ama millet sanıyo ki kendisini unutamadığından aylar sonra yazıyolar. İbretlik konu.
aslinda reddedilmem basta olmustu oyle bisi olsaydi 3 ay beklemezdim barismak icin reddedildigim cocuga sevgim bitmisti hatta gidip hesap sormustum

Aşık olmuşsun yani:) ah ah 19 yaş... tadını çıkar ya bu aşkların, gelecekte hatırlayınca güleceksin. Sevgiline duygun kalmamış ayrıl istersen. Öbür çocuğa da çok yüz verme kendini daha da çeker dağların başına.

neredeyse onla iki senemiz olacak, 2 bucuk ay ayri kaldik ve 3 ay once falan baristik. o iki bucuk aylik surecte ben resmen birine asik oldum ve reddedildim. eminim o beni reddetmese ona asik olmazdim cunku arkadasima ne zaman benden bahsetse ben soguyordum. neyse ben bu cocugu unutmustum ama her gun goruyorum istisnasiz her gun ve bu benim unutmami zorlastiriyor. unuttugumu dusunup eximi ozledim ve onunla baristik, ama bu cocuk tekrar aklima gelmeye basladi surekli bana bakiyor surekli stalkliyorum onu hep aklimda. takintili gibiyim biliyorum igrenc bi durum ama aklimdan cikmiyor beraber oturdugumuz gun onun yuzu hareketleri her seyi cok hosuma gidiyor. sevgilim ondan nesnel olarak daha yakisikli bunu herkes soyluyor ama ben onu daha iyi buluyorum gozumde her seyi iyi
Beynin oyun oynuyor aslinda o çocuğa kendi asik olmak istedigin özellikleri yükleyip öyle seviyorsun 😀 özellikle biz kadınlar cok yapıyoruz bunu

19 yasinda ergen oldugumu dusunmuyorum cogu yasitimdan daha olgunum hep oyleydim
20 li yaşlarda hepimiz "Ben oldum, ben biliyorum" havasındaydık ve daha gözü karaydık. Kadınlıkla buluşmamız yas 30 dedikten sonra oldu.

Hisleriniz oturmamış olsa bile yaptığınız doğru değil. Sizinkisi hırs olmuş zira bir aşka 2 kişi sığmaz. 20 li yaşlarımda eşime aşıktım bir başkasına erkek değilde insan gözüyle bakıyordum.

Aldatmıyorsun gençsin aklın karışmış büyüyünce geçecektir

Back
X