Sevgilimi aldatmış oluyormuyum ?

Henüz değil ama zamanla bir arayışa girecek gibisin.

Sanki ufaktan soğumaya başlamışsın çocuktan.

Hayır olmuyor fikrimce.Sevdiğin adam neden erteliyor nişanı? Moralin bozulmuş ve biraz kafan karışmış belli ki.

Yani rahatsız edici tabii. Böyle durumlarda her zaman çözüm empatidir aynısını sevgiliniz yapsa aldattı der miydiniz? Muhtemelen hayır ancak yine de hoş değil uzak durmak lazım insanız her şey bizler için bu yüzden bazı yolların başındayken yanaşmamak, dönmek lazım yoksa başındayken bir bakmışsınız sonundasınız.

Aldatmamissin ama birinden ufacik bir ilgi gorsen aldaticakmissin gibi... Yani sevgiline tam olarak asik degilsin, bence.

Düşün bir
Biryerde 4 senelik artık uzatmaları oynayan oyalandığın bi ilişki
Biyerde seninle tanışma isteğini açıkça söylemiş net bi insan ve berkide mutlu olacağın bi ilişki

ayrılman belkide en doğru karardır, ben aldatma olduğunu düşünmüyorum, buna neden olan sevgilinin sana karşı tutumu çünkü. şu erkekler kadınları hala anlayamadı, bir kadını duygusal yönden aç bırakmak, onu o duyguları başka insanlarda aramaya itiyor ne yazık ki. ama sende dikkat et ayrılmadan başka biriyle ciddi bir işe kalkışma.

Aldatma değil bence. Hepimiz insanız olabilir anlattığın erteleme durumlarında böyle şeyler. Ailen kime karşı onu anlayamadım ama?

Aldatmamışsın ama aldatmaya meğillenmişsin bu yaptığın büyük hata istemiyorsan sevmiyorsun çeker gidersin zorla da birini evlilik gibi birlikteliğe yanaşıp zorlayamassın kendin söylemişsin yeni kişiyi aramışsın bulamamışsın bulsaymışsın tam aldatıcakmıssın nişanlın ucuz yırtmış

Olmuyo ayrıca seni oyalayan Ada'ma ne vicdan yapıyorsun ki. Yarın bi gün o senden ayrılır da başkasına bahane bulup ertelemeden evlenirse kalırsın böyle

Bu aldatmak değil ki bize ilgi duyan insanları elbet merak edip bakabiliriz ama sevgilinden soğuyorsun bana kalırsa .

Sıkılmışsın nişanlından arayışa girmişsin fazla uzun sürmeyecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…