[/QUOTE]arkadaşlar erkek arkadaşımla son günlerde sebebini anlayamadığım kötü bir dönemdeyiz.
en son 2 hafta önce görüştük.bu görüşmemizden sonra iki gün geçince aradım normal konuştuk,yarın napıcaksın gezicek misin dedi planım olmadığını görüşebileceğimizi söyledim.olmaz spor salonuna yazılacağım dedi tamam ama görüşme işini uzatmayalım dedim.
üzerinden neredeyse 1 hafta geçti yine aramadı.basiretsizliğim sonucu bu salı tekrar aradım.bende seni arayacaktım sen benden önce davrandın dediisik: gayet normal konuştuk.geçen hafta arabasında sorunlar çıktığını söyledi.işyerine yeni bir eleman alındığından ve durumunun belirsiz olduğundan bahsetti.(çünkü kasımda askerlik durumu olduğu için işyeri sözleşme yenilemeyebilir)benim neler yaptığımı sordu.anlattım.bende hayırlı haberlerini bekliyorum işle ilgili diyerek ve görüşelim demeden telefonu kapattım.
bu konuşmadan 2 gün sonra yani dün aradı.patronuyla görüşemediğini durumunun belirsizliğinin devam ettiğini söyledi.halimi hatrımı sordu.görüşelim diyeceğini zannederken hoşçakal deyip kapamaya çalıştı bende dayanamayıp görüşmeyecek miyiz diye sordum.o da problemler var deyince ne problemi dedim.iş durumu ve spora gidiyorum deyince tamam deyip kapattım.
akşamda facebooktaki durumumla ilgili esprili yorumlarda bulunmuş.
arkadaşlar bana bir decoder lazım çünkü işin içinden çıkamıyorum.erkek arkadaşım hem görüşmekten kaçınan bir tutum izliyor hemde hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor.arıyor durum bildiriyor,telefonda ve facebookta espriler yapıyor ama görüşmüyor.ben mi sabırsız davranıp üsteliyorum?beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını bile düşünmeye başladım.
bu belirsizliğe dayanamıyorum.ne yapmalıyım? :dontknow: görüşmeme sebebi anlattığı gibi kendi sıkıntıları mı yoksa ilişkimiz mi sormadan duramam.ve bilmekte hakkım,ona göre önüme bakayım.
arkadaşlar herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.erkek arkadaşıma akşama doğru bir mesaj attım.son günlerde seni anlamıyorum,açıklık bekliyorum dedim.akabinde beni aradı.elif naber,patronla konuştuk anlaştık falan filan.mesajını anlamadım dedi allah allah dedim espriler falan yaptı.görüşelim o zaman dedi.bende sadece benim istememle olmaz diyebildim.malesef evinde telefon doğrudüzgün çekmediği için kesik kesik bir iletişim oldu ve seni yarın öğle molamda arayacağım deyince tamam deyip kapattım.yarın konuşacağız artık.kararlı olmam gerek biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?