sevgilimi anlamak için decodere ihtiyaç duyuyorum :(

nilmil

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
2.648
4.686
658
35
Çanakkale
arkadaşlar erkek arkadaşımla son günlerde sebebini anlayamadığım kötü bir dönemdeyiz.
en son 2 hafta önce görüştük.bu görüşmemizden sonra iki gün geçince aradım normal konuştuk,yarın napıcaksın gezicek misin dedi planım olmadığını görüşebileceğimizi söyledim.olmaz spor salonuna yazılacağım dedi tamam ama görüşme işini uzatmayalım dedim.
üzerinden neredeyse 1 hafta geçti yine aramadı.basiretsizliğim sonucu bu salı tekrar aradım.bende seni arayacaktım sen benden önce davrandın dedi isik: gayet normal konuştuk.geçen hafta arabasında sorunlar çıktığını söyledi.işyerine yeni bir eleman alındığından ve durumunun belirsiz olduğundan bahsetti.(çünkü kasımda askerlik durumu olduğu için işyeri sözleşme yenilemeyebilir)benim neler yaptığımı sordu.anlattım.bende hayırlı haberlerini bekliyorum işle ilgili diyerek ve görüşelim demeden telefonu kapattım.
bu konuşmadan 2 gün sonra yani dün aradı.patronuyla görüşemediğini durumunun belirsizliğinin devam ettiğini söyledi.halimi hatrımı sordu.görüşelim diyeceğini zannederken hoşçakal deyip kapamaya çalıştı bende dayanamayıp görüşmeyecek miyiz diye sordum.o da problemler var deyince ne problemi dedim.iş durumu ve spora gidiyorum deyince tamam deyip kapattım.
akşamda facebooktaki durumumla ilgili esprili yorumlarda bulunmuş.
arkadaşlar bana bir decoder lazım çünkü işin içinden çıkamıyorum.erkek arkadaşım hem görüşmekten kaçınan bir tutum izliyor hemde hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor.arıyor durum bildiriyor,telefonda ve facebookta espriler yapıyor ama görüşmüyor.ben mi sabırsız davranıp üsteliyorum?beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını bile düşünmeye başladım.
bu belirsizliğe dayanamıyorum.ne yapmalıyım? :dontknow: görüşmeme sebebi anlattığı gibi kendi sıkıntıları mı yoksa ilişkimiz mi sormadan duramam.ve bilmekte hakkım,ona göre önüme bakayım.[/quote]

bellı kı erkek arkadasın senı oyalıyor.kendınehakım ol ve sende onu arama sorma..eğer sen aramadıgın sürece ondan ses cıkmassa bitir derim.ne bu bole oyuncagımısın sen onun ilşine gelio kaybetmek ıstemıyo hemde soguk davranıo bellıkı sımarmış.boşver arkadasımsen bu cocugu bitir derim:1rolleyes:

arkadaşlar kolay değil 9 aydır birlikteyiz.ondandır bu tereddütlerim.ablam ve kuzenimle paylaştım bu durumu bekle birkaç gün dediler ama içim içimi yiyor kurt misali.hemen konuşup durumu öğrenmek istiyorum.ama ters tepmesinden korkuyorum.offffff offffff.

ah be canım 9 ay vazgeçilemez bi dönem değil ki. spora gidiyormuş işi varmış. 1 gün gitmesin spora yok yazıp sınıftan mı atacaklar sanki? devamsızlıktan sınıftamı kalacak? kendi özel hayatına zaman ayırabiliyorsa ki gördüğüm kadarıyla ayırıyor. sende onun için özelsin ve sanada zaman ayırmalı. bence oturup adam akıllı konuşun. ona göre sende yolunu çiz.

canım bence sen rotanı belirle.

bu davranışlar hayra alamet değil.

bizzat benzer olay yaşayan biri olarak söylüyorum.sonradan üzüntüsü çok oluıyor

canım al karşına adam akıllı konuş neden böyle yapıosun görüşmemz için sadece neden omu falan de sadece o yüzdense zaten düzgünce söler eğer başka bişeyler varsa kıvırmaya başlar ee 9 aydır çıkıyormuşsunz sevgilinin konuşma tarzından anlarsın ne demk istedigini ayrıca inşallahda düzelirr

eğer sıkıntıları olsaydı en yakını olarak seni destekçisi olarak görür ve hep yanında olmak isterdi
sıkıntılardan kaçmak için ancak derin sulara açılıyor olabilir erkek arkadaşın aklıma ilk o geldi nedense

Son düzenleme:
Ben olsam birkaç gün aramam bakalım naapacak.
Ararsa da soğuk konuşurum.
Üstüme gelmez sorun ne diye sormazsaaa yavaştan yavaştan hadi eyvallah demeye alıştırırım kendimi :gitme:
Yok sorun ne diye sorarsa o zaman asıl senin derdin ne diye başlarım kafasının etini yemeye, bi şans daha veririm yani. kaydirigubbakcemile3

adam işten çıkabilir

ee sizinle dışarı çıkarsa paraaya lazım

belki ondan çekiniyordur

olamaz mı:uhm:

kişiyi tanıyan sizsiniz gerçi:1ninca:

canim acik konusacagim ama hiiic hayir gelmez bundan sana ben sana diyeyim...

adam bi vakit yaratip sevgilisiyle gorusmek istemiyor suna bak yaklava:

bence sanal bir iliski yasamak istiyor o hani boyle msnden, telefondan falan.

ayrica 9 ay uzun bir zaman degil, daha onceden de mi boyleydiniz siz?

Yakın çevremde de gözlemlediğim bir durum var nedense... En ağır şartlarda ilişkisini sürdüren, zaman zaman ilgisizlikten yakınan hatta daha da fenası şiddete maruz kalan hanımların bir çoğu mesele başkasının ilişkisi olduğu zaman karşısındakine o adamı "çekmemesini" söylüyor... fisfisfis Elbette su götürmez bir problem varsa ilişki biter ama ilişkilerdeki tüm pürüzleri halletmenin yolu karşımızdakini "çekmemek" olsa büyük aşklar hiç yaşanmaz belki mutlu evliliklerin çoğu meydana gelmezdi zira her ilişkide sorunlar yaşanır, çaresine bakmak lazım... Bu her şeye "eyvallah" demek değil elbette... Fakat ilişkilerin en büyük düşmanı "iletişimsizliktir". Siz erkek arkadaşınızın tutumuna anlam veremiyorsunuz, ilişkinizin süresini belirtiyor, yaşanmışlıklara "kıyamıyorsunuz",sözlerinizden ilişkinize değer verdiğiniz ve vazgeçmek istemediğiniz anlaşılıyor. Aranızdaki iletişim kopukluğundan duyduğunuz rahatsızlığı aynı samimiyetle (decoder esprisini es geçerek kaydirigubbakcemile3 ) onunla paylaşırsanız belki de onun bu durumdan rahatsız olduğunuzdan haberdar olmasını sağlayacaksınız. Bazen sizin "sinir bozucu" bulduğunuz bir durum, karşınızdakine doğal ya da normal gelebilir. Sizin tavırlarından rahatsız olduğunuzu söylemenize ve daha sık görüşme talebinize karşı umursamaz davranırsa kafanızdaki "acaba"lardan kurtulur, ilişkinin sorumluluğunu üstünüzden atmış olursunuz. Bu durumda eğer ayrılırsanız dönüp onu hatırladığınızda "sizi göz göre göre ihmal eden bir erkeği" hatırlar ve acı çekmezsiniz. Oysa şu anda, onu severken ayrılırsanız unutmanız zor olur ve "hep acaba sorun etmese miydim?" der durursunuz... a.s

sende onu takma canım.gez toz arkadaşların güzel güzel resimler çekil bi güzel koy facebook'una .ararsa konuş,sen arama,hatta görüşme konusunu açarsa konuyu çevir bi süre ertele tabi görüşme talep ederse.. hiç yüz vermiceksn bunlara.bırakın ya onlar koşsun peşimizdenkaydirigubbakcemile5

[/QUOTE]

decoder e gerek yok ki cnm.üzgünüm ama her şey ortada.benim aklım ve mantığım asla bi sevgiliyle 1 hafta hiç görüşmemeyi almaz.onun görüşmek isteyip bunu sana sölemesi gerekirken sen ona sölüyosun.bu kadar az görüşme birbirini seven insanlar arasında hiç ama hiç olmaması gereken bi durum.ilgi alaka sevgi varsa insan iki eli kanda da olsa görüşmek için fırsat yaratır

arkadaşlar herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.erkek arkadaşıma akşama doğru bir mesaj attım.son günlerde seni anlamıyorum,açıklık bekliyorum dedim.akabinde beni aradı.elif naber,patronla konuştuk anlaştık falan filan.mesajını anlamadım dedi allah allah dedim espriler falan yaptı.görüşelim o zaman dedi.bende sadece benim istememle olmaz diyebildim.malesef evinde telefon doğrudüzgün çekmediği için kesik kesik bir iletişim oldu ve seni yarın öğle molamda arayacağım deyince tamam deyip kapattım.yarın konuşacağız artık.kararlı olmam gerek biliyorum.

adamın hayatında işinden sporundan daha sonra geliyorsun ikinci değil hatta üçüncü plandasın adamın sana ayıracak vakti dahi yok.bu adam seni oyalıyor duygu yoğunluğu de bence asla yok.insan sevdiğini özlemez mi onun için planlar yapmaz mı.hadi diyelim insanlık hali sıkıntıları var bir hafta falan anlarım ama ne bu böyle sürekli.sen bence tamamen kendini geri plana çek.

kesinlikle artık KARARLI bi şekilde konuşmalısın.ya adam gibi devam etsin yada bitsin.söle istemiyosan de eğer istiyosan da böle davranma de.ne bu böle zorla görüşmek ister gibiklava:

Dayanma zaten belirsizliğe canım benim , eğer belirsizlik devam ederse sen askere gidince o arkadaş beklersin kuzu kuzu sona beyefendi naparsa yapar ; konuşun adam gibi dert etme kendine 9 ay neki

nasıl okadar uzun süre biribirinizi aramadan durabliyosunuz onu anlamadım heleki o yanii 1 hafta aramamışsınız yok 2 gün aramamışsınız ya ben sevgilimi aramasam o en falza 1saat dyayanır yda bn dyanamam ararım ki hergun birbirimizden hberimiz olur erkek arkadaşın bence ya senden bişeyler bekiyo ilgi flan yada oyalıyor askerede gdecekmiş kendimden soğutayımda diyor olablir ama bunu bahane edemez her askere gden sevdiğinimi bırakacak canım ne biliyim yada acık acık konuş ne bu tavırların diye bilmeye hakkın var kesinlikle ????

Bilemiyorum ama 1 hafta uzun bir süre değilmi..aramamış sizi

Bir gün 24 saatyerimseniben aklına gelir bir msj yazar insan, yada arar kısada olsa

Çokmu mesafe var aranızda yer olarak...

Kopuk bir ilişki gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…